Yleinen

Leahlani – esittelyssä tropiikin parhaat ihonhoitoaarteet

11.03.2018, Jolie

Aloha, Mermaid! Tänä viikonloppuna on erinomainen tilaisuus karata talven loppusuoralta hetkeksi aurinkoon. Sulje silmät, kuvittele lentäväsi Kalifornian rannikolta 4000 kilometriä linnuntietä suuren meren yli, kunnes löydät itsesi valkoiselta hiekkarannalta nauttimassa kirkkaista vesistä ja tropiikin lämmöstä. The Big Island eli Havaijin saariryhmä Tyynen valtameren keskellä kätkee rikkauksiinsa yhdellä kertaa sademetsää, tulivuoria, lunta, vesiputouksia ja hiekkarantoja. Olisi ihme, jos luontoäidin aarreaitasta ei tulisi myös kiehtovaa ja trendikästä luonnonkosmetiikkaa.

Rakastuimme uutukaiseemme Leahlaniin suinpäin testituotekierroksella valitessamme brändejä Jolie Beautyyn. Tuotemerkillä on ollut hieno noste Yhdysvalloissa jo jonkin aikaa. Vuosi sitten Leahlanilla oli kuitenkin kesken isohko pakkausuudistus, jonka tiimoilta tuotteita viimeisteltiin EU-markkinoille. Samalla tuotteiden koostumuksia hiottiin Leahlanin tuotekehitystyön edistyessä. Siksi brändin lanseeraus Joliessa tapahtuu vasta nyt. Leahlanissa oli ensikosketuksesta lähtien juuri sitä autenttista taikaa, joka tekee luonnonkosmetiikasta elämäntavan ja parhaimmillaan mitä hauskinta viihdettä. Leahlani hurmasi testiryhmän trooppisilla tuoksuilla, vulkaanisen maaperän eksoottisilla ja tehokkailla raaka-aineilla sekä leikkisällä yksityiskohtien tajulla. Tiimi hullaantui kollektiivisesti tuotteisiin ja sai niistä viikoiksi puhdasta yhteisöllistä iloa – päihdyttävää, mutta ah niin terveellistä hula hulaa.

Leahlanin tuotetärpit

Leahlanin valikoimassa on ihania eliksiirejä, seerumeja ja tonereita sekä huumavia kuorivia puhdistustuotteita ja naamioita. Mukana on myös auringonlaskun värinen balmi, johon on jo koukussa havaijilaisten lisäksi yksi pieni enkelten kaupunki. Makeilta appelsiininkukilta tuoksuva Leahlani Bless Beauty Balm -kauneusbalmi on monikäyttöinen kauneusbalmi, jota voidaan käyttää kosteusvoiteen tavoin sekä meikin puhdistustuotteena. Se vahvistaa ja suojaa ihoa sekä auttaa vähentämään tulehduksia. Ihon lämmöstä öljyksi sulava balmi jättää iholle silkkisen tunnun. Bless Balm on valmistettu ilman vettä, vahoja tai emulgaattoreita varmistaen sen kyky hoitaa ihoa 100% puhtain ja tehokkain ainesosin. Täyteläiset luomulaatuiset kasvivoit ja kylmäpuristetut kasviöljyt taikovat iholle ennennäkemättömän pehmeyden. Puhdistusta voi tarvittaessa jatkaa käyttämällä Leahlani Honey Lovea tai Kalimaa.

Jolilaiset ovat kasvovesien suurkuluttajina ehtineet ihastua Leahlanin kasvovesiin, joista Bohemian Ruby sopii kuivalle ja/herkälle iholle ja Citrus and Citrine kaikille muille ihotyypeille. Tonerit sisältävät aloe veraa, kukkaisvesiä sekä havaijilaista fermentoitua merihietaa, jotka rauhoittavat, ravitsevat ja tasapainottavat ihoa. Bohemian Rubyn jokainen pullo sisältää ruusukvartsin, joka tunnetaan pyyteettömän rakkauden ja lämmön kivenä. Kivi toimii myös koostumuksen sekoittajana, joten pullo on hyvä ravistaa ennen käyttöä. Citrus and Citrine Toner puolestaan uudistaa ja kirkastaa ihoa tehden siitä upean hehkuvan. Citrus and Citrine sisältää sitriinin, joka tunnetaan ilon, onnen, hyvinvoinnin ja aurinkoenergian kivenä.

Eliksiirien ja seerumien joukosta suosikkia on vaikea löytää. Leahlani Champagne Serum -antioksidanttiseerumi (nykyisin Happy Hour Serum) on Leahlanin kulttisuosikki ja vuoden tulokas Hollywoodissa. Öljyseerumi sisältää tehokkaan sekoituksen Chardonnay-rypäleen siemenöljyä sekä antioksidantteja, jotka yhdessä palauttavat ihon luonnollisen tasapainon. Jolie-tiimissä voittaja on Siren Serum, joka hurmaa kirkastavilla vaikutuksillaan ja huumaavalla tuoksullaan. Siren Serum on jääkauden varma piristäjä, joten suosittelemme sitä lämpimästi viikonlopun mielikuvamatkalle mukaan.

Leahlanin tuotteista ei voi puhua mainitsematta Mermaid Maskia. Maaginen smaragdinvihreä koostumus kätkee sisäänsä tehokkaan yhdistelmän havaijilaisia superfoodeja, jotka ravitsevat, puhdistavat, pehmentävät ja uudistavat ihoa. Tämän Leahlanin myyntisuosikin sisältämät spirulina, chlorella, hunaja sekä ihoa kirkastavat eteeriset öljyt saavat ihon hehkumaan ja antavat sille uutta elinvoimaa. Mermaid Mask auttaa vähentämään tulehduksia, tasapainottamaan liiallista talintuotantoa, tasoittamaan ihon sävyä sekä lukitsemaan kosteuden ihoon. Naamion monipuolisesti hoitavista vaikutuksista hyötyvät kaikki ihotyypit. Mermaid Mask on yksi naamio, jonka koskaan tarvitset, ja siksi se on sopiva vaikka pitkälle matkalle kanssakumppaniksi.

Kuvat: Emma Wilde

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.