Yleinen

Jolie à Paris -teemaviikko alkaa 24.6.

19.06.2013, Jutta Ruonansuu

Bonjour Jolies! Niin, juuri te. Te upeat, hurmaavat, söpöt, ihanat ja tyrmäävän kauniit naiset. Arvatkaa mitä? Nyt lähdetään Pariisiin!

Kenellekään teistä, jotka olette seuranneet meitä vähänkin pidempään, on tuskin jäänyt epäselväksi suhteemme Eiffel-tornin kotikaupunkiin. Suhteen laatu on niin intensiivinen, että tässä tiimissä Pariisiin on kerta kaikkiaan päästävä vähintään kerran vuodessa.

Mikään muu kaupunki ei voi korvata Pariisia. Matka sinne on aina hoitoa sielulle, elvytystä luovuudelle ja sinfoniaa aisteille – matka riittävän kauas kotoa, joka tuntuu samalla joka kerta kotiinpaluulta. Pariisin ilmassa leijailee jotain sellaista, mitä missään muualla ei ole. Se ruokkii aina luovuutta, inspiraatiota ja sitä tunnetta, jossa kaikki tuntuu olevan mahdollista.

Kummallakin meistä on vielä tuoreessa muistissa ne ajat, kun Pariisi oli kaiken muun ihanuutensa lisäksi myös luonnonkosmetiikan mekka. Matkoilta kannettiin kaikkien henkisten tuliaisten lisäksi myös kilokaupalla luonnonkosmetiikkaa. Lasipullot painoivat laukuissa tonneja mutta siitä ei koskaan välitetty. MademoiselleBio tuntui vielä pari vuotta sitten täydelliseltä myymälältä. Tuolloin ei vielä arvattu, että pian meillä olisi oma luonnonkosmetiikan kivijalkakauppa, joka olisi paitsi interiööriltään ihanampi ja jonka rinnalla jopa tämä aiemmin ihannoitu putiikki alkaisi tuntua vähän liian arkiselta kosmetiikkakaupalta. Mutta että oma konseptimme sisältäisi vielä verkkokaupan ja kokonaisen verkkomediankin, sitä emme osanneet kuvitella. 

Koska emme ole päässeet Pariisiin emmekä liioin lomailemaankaan kokonaiseen vuoteen, on nyt hypättävä lentokoneeseen. (Putiikkimme tulee siis olemaan kiinni 21.6.-31.6.) Avaamme ovet juhannuksen jälkeen seuraavan kerran ensimmäinen heinäkuuta ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tulemme elpynein sieluin ja levännein sydämin takaisin ja voimme taas puhaltaa lisää kauneusenergiaa kaikkeen siihen, mitä teemme. Olemme myös päättäneet palata päivettyneinä ja uusien pisamien kanssa – kaupunki on viime kerroilla kohdellut ilmastollisesti meitä sen verran kaltoin, että odotamme tällä kertaa hyvitystä ja uskomme sitä myös saavamme.

Kokonaan lomailemaan emme kuitenkaan lähde.

Varasimme lennot Pariisiin ja kauniin pienen kaksion Montmartrelta pari kuukautta sitten. Palkintoloma, ajattelimme. Loma, jolloin ei edes ajateltaisi töitä. Mutta toisin kävi. Mahdollisuus omasta maahantuonnista putkahti tietoisuuteemme yhtä nopeasti kuin lehdet olivat putkahtaneet muutaman päivän aikana puihin. Oivalluksen jälkeen ei kulunutkaan kuin muutama päivä, kun Ranskan kauneimmat ja potentiaalisimmat brändit oli kartoitettu, meilit lähetetty ja tapaamiset buukattu. Selasimme läpi liiketoimintasuunnitelmamme ja siellähän se lukikin: “Jolien missiona on uudistaa luonnonkosmetiikan maine uudelle, arvoiselleen tasolle. Kansainvälisyys, ajan hermolla oleminen ja edelläkävijyys ovat Jolielle tärkeitä.” 

Joskus, kun on uppoutunut arkeen, ei ehdi pysähtyä tiedostamaan oman potentiaalinsa kokoa ja suuruutta. Näin kävi myös meille. Jolien alkutaival ei ole ollut mutkaton eikä sitä ole kuljettu punaista mattoa pitkin mutta se ei tarkoita ettemmekö olisi valmiita ottamaan uusia haasteita vastaan. Jos haluaa asioiden muuttuvan, asioita tulee muuttaa. Matkan jälkeen selvinnee siis hyvin pian, mitkä sarjat päätyvät lopulta hyllyihimme. Uutta ranskalaista ihanaa estetiikkaa on joka tapauksessa tulossa, sen voimme jo luvata!

Kertauksena siis vielä: Jolie shop siis on kiinni 21.-30.6. mutta verkkokauppa palvelee teitä normaaliin tapaan – ainoana erotuksena on se, että noudot myymälästä eivät ole mahdollisia myymälän ollessa kiinni.

Mutta emmehän me toki aio täysin radiohiljaisuuteen vetäytyä! Nimittäin, verkkokauppa ja Toimituksen blogi on ajastettu täyteen vaikka mitä kivaa joka päivä. Tulette huomaamaan.

Vaikka alunperin lomaksi suunniteltu matkamme saikin nyt uusia työhön liittyviä käänteitä, matkan teemana ovat myös rentoutuminen ja luova joutilaisuus. Vaikkemme aiokaan olla läsnä sähköpostien äärellä emmekä putiikissa, ottaisimme mieluusti teidät mukaan matkallemme mukaan. Joten – Facebook-sivumme muuntautuu juhannuksesta lähtien pop-up-matkapäiväkirjaksi! Luvassa on siis Instagram-kuvamateriaalia seikkailuiltamme useampia kertoja päivässä. Tulettehan mukaan Ladureen kahvihetkille, puistoihin piknikille (ja torkuille), luomutorille kirsikkaostoksille, jazzklubeille ja ehkäpä myös erääseen astetta isompaan stadionkonserttiin? Matkaseuraan voi liittyä sekä tykkäämällä Facebook-sivustamme että Instagramista nimellä jolieorganic. Instagramin puolella matkavalmistelut onkin jo aloitettu.

Joko mennään?

(Kuvat: omista vanhoista matkakuvien arkistoista. Ylin kuva Timo Utterström, alin puolestaan Pinterestistä.)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stella
Stella
8 years sitten

OI, ihanaa lomaa, ootte sen ansainneet! 🙂

sari
sari
8 years sitten

Bon voyage,ma belles!Minä olen hengessä mukana(ja toivottavasti posti tuo minulle mintunvihreän juhannuslaatikon huomenna…jee),itse työskentelen koko juhannuksen,vapaaehtoisesti.Mutta onnellista,elvyttävää matkaa tiimille eli la vie en rose.

Jatta
Jatta
8 years sitten

Nautinnollisen ihanaa lomaa, sekä matkaa Pariisiin. Kuulolla ollaan 🙂

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
8 years sitten

Kiitos kiito! Ihanaa juhannusta tännekin. Toivotaan että aurinko paistaa molemmissa kohteissa. 🙂

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
8 years sitten

Merci jolie! Toivottavasti juhannuslaatikko ehtii perille ja ilostuttaa! Mukavaa juhannusta siis, työnteosta huolimatta. 🙂

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
8 years sitten

Kiitos Jatta! Ollaan kuulolla! 🙂

Päivi
Päivi
8 years sitten

Aurinkoista Pariisin-matkaa Jutta ja Katja! Olette vähintäänkin ansainneet palkintomatkan ja kaiken kivan, mitä se Jolien tulevaisuudelle poikii! Allekirjoittanut aloittelee juuri viimeistä työpäivää ennen vuosilomaa, vetäytyy huomenna mökille internet-yhteyden ulottumattomiin ja kesäkuun lopussa lähtee ekalle kaupunkilomalleen!!!!! Koska olen poissa laitteiden ääreltä, enkä saa tietää kaikkea, mitä olette suunnitelleet meidän iloksi lomanne aikana, niin voisitteko ehtiessänne lähettää tänne päin meret ylittävällä telepatialla kuitenkin vähän Pariisi-viboja ;D Hauskaa juhannusta Team Jolie ja nähdään taas 🙂

Satu
Satu
8 years sitten

Ihanaa Pariisin matkaa teille ja mukavaa juhannusta 🙂

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.