Yleinen

IvanaHelsinki ja Kure Bazaar New Yorkin muotiviikoilla

03.09.2013, Katja Kokko

IvanaHelsingin kevät/kesä 2014  -mallisto ”The Bridges of  Madison County” esitellään New Yorkin muotiviikoilla keskiviikkona 4.9.2013. Näytös on mahdollista nähdä suorana lähetyksenä paitsi paikan päältä mutta myös kotisohvalta käsin. Näytös streamataan suorana osoitteessa liveevent.fi/ivanahelsinki kello 23.00 Suomen aikaa. Sen voi katsoa myös tallenteena sivustolta syyskuun ajan.

DI4C3796 DI4C4310

Live Event -sivustolla on nähtävissä muun muassa suunnittelija Paola Suhosen kertomana uuden malliston inspiroiva tausta ja tarina. Lisäksi sivustoa varten tuotetaan ja siellä julkaistaan läpi syyskuun paljon muutakin ainutlaatuista sisältöä IvanaHelsingin muotiviikkojen näytöksen ja sen toteuttamisen ympäriltä.

Tiimissämme odotetaan “Hiljaiset sillat” -mallistoa miltei malttamattomana. Legendaarisen rakkauselokuvan kauniilla vanhalla puusillalla kuvattu mallisto on niin kaunis ja herkkä, että siihen on vaikea olla rakastumatta.

Näytöksessä on mukana myös jotain tuttua Jolie shopista – nimittäin Kure Bazaarin kynsilakat, joista on tullut jo maailmanlaajuinen hitti! Kuren kynsilakkavalikoima täydentyy joka syksy ja kevät uusilla väreillä. Brändi on tehnyt myös yhteistyössä brasialaisen vaatesuunnittelija Adriana Barran kanssa Brasil Natural Colors -nimisen värikokoelman, jolla on kussakin Kure Bazaaria myyvässä maassa ainoastaan yksi jälleenmyyjä, Suomessa Jolie.

Ivanan rakastettavia mekkoja on saatavana melkein missä tahansa värissä – sopiva kynsilakka löytyy taatusti Kure Bazaarin valikoimasta!

DI4C3999 DI4C4367
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lyyti
Lyyti
7 years sitten

Kettupaita on niin hieno!

Katja Kokko
Katja Kokko
7 years sitten

Kettupaita ja kukkahousut -yhdistelmä on myös minun suosikkini!

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.