Yleinen

Helmikuun kuukauden tuote – höyhenenkevyt kasvoöljy on uudenlainen primer

06.02.2019, Jolie

Ajat muuttuvat rakkaat ystävät! Kun aikaisemmin primeria käytettiin siksi, että meikkipohja pysyisi aamusta iltaan mattana, tasaisena ja liikkumattomana, nyt on kertakaikkiaan toisin! Trendikäs meikki tavoittelee lasi-ihoa eli luonnollisuutta, kosteutta, täyteläisyyttä ja heleyttä. Iho saa luvan kanssa kuultaa ja hehkua.

Oilixia Explorer Blend

Mitä kuivempi talvi-ihosi on, sitä vaikeampi kaivattua kuultoa on saavuttaa. Sama haaste koskee ikääntyvää ihoa, jonka oma kimmoisuus ja rasva- ja kosteuspitoisuus ovat jo heikentyneet. Terve hehku ei myöskään synny helposti rasvaiselle talia puskevalle ihotyypille, vaikka iho kiiltäisikin kiitettävästi. Rasvainen iho on usein kiillosta huolimatta samea.

Yksi salainen ase hehkuprojektissa on kasvoöljy, mikä ei sittenkään ole ihan yksinkertainen juttu. On hyvä käyttää säännöllisesti kasvoöljyä, mutta hoitorutiiniin täytyy muistaa lisätä myös vesikosteutta kuten kasvovettä tai vesimäistä seerumia. Vesikosteutta voi kuurittaa vaikka korealaisittain; kasvovettä sopii laittaa iholle lukuisia kerroksia pakkaspäivien iltoina ennen nukkumaanmenoa. Öljy on lopulta kuitenkin ihon ravintoa: rasvaa, ravinteita ja hoivaa. Talvipäivinä öljy toimii ihon suojelusenkelinä. Lisäksi monet rasvaisen ihon omaavat kehuvat ihon oman talintuotannon talttuvan oikeanlaisella kasvoöljyllä. Mutta mikä neuvoksi, kun öljyjä on satapäin erilaisia? Raskaita ja kevyitä, laadukkaita ja vähemmän laadukkaita, aitoja ja keinotekoisia. Oikean valinta on vaikeaa ja etsiminen pätevien raaka-aineiden maailmassa voi tulla kalliiksi.

Oilixia Explorer Blend

Kenelle sopii turkoosi pullo? – Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kirkastava kasvoöljy

Oilixian maailmalla palkitusta turkoosista öljystä on puolivahingossa tullut Jolie-yhteisön virallinen meikinalusöljy. Syitä on paljastunut matkan varrella monia. Ensinnäkään superkevyitä laatuöljyjä ei vaikuttaisi olevan liikaa. Yökäyttöön ja kuiville ihotyypeille öljyjä löytyy kyllä, mutta jos käyttäjän iho reagoi rasvoihin vetämällä tukkoon tai kiiltämällä turhankin häikäisevästi, valikoima pienenee.

Explorer Blend on höyhenenkevyt luonnonkosmetiikan kasvoöljy, joka imeytyy ihoon ihan heti. Oilixian Explorer sopii käytettäväksi silloin, kun mikä tahansa muu kasvoöljy tuntuu liian raskaalta. Keveys ei kuitenkaan tarkoita, että vaikuttavien ainesosien lista olisi ohut, päinvastoin! Parakrassi kiinteyttää ihoa, tomaattiuute kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Yhdistelmä 18 eri kasviöljyä, kuten aprikoosi-, argan-, kamelia-, ruusunmarja- ja jojobaöljyä, tarjoilevat iholle reilun annoksen vitamiineja, antioksidantteja sekä omegahappoja. Aivan erityinen ainesosa on luonnollista retinolia sisältävä Cacay-öljy, joka on ihonhoidon tulevaisuuden isoja nimiä. Eteläisen Amerikan viidakoissa kasvava uskomattoman ravintorikas Cacay-pähkinä on yksi kosmetiikan trendiraaka-aineita. Luonnollisessa retinolipitoisuudessaan Cacay pesee jopa arvokkaan ruusunmarjan. Cacay sisältää reilun annoksen iholle tärkeitä E- ja F-vitamiineja, jotka auttavat parantamaan ihon kosteustasapainoa sekä häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä. Oilixian Cacay on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kerättyä ja tarjoaa elinkeinon paikallisille yhteisöille kasvu- ja keruualueellaan.

Vastaus kuulaaseen meikkipohjaan

Meikin alla käytettynä Explorer tuo iholle kuulautta ilman rasvaista tunnetta tai lookia. Sen päällä useimmat sekä nestemäiset, jauhemaiset että kiinteät meikkituotteet käyttäytyvät kiitettävästi. Öljyn ansiosta meikkipohjan työstettävyys paranee ja lopputulos on kauniimpi. Kevyt ja imeytyvä öljy ei myöskään rullaa! Suosittelemme tavallisesti myymälöissämme meikinalusöljyksi ensisijaisesti Kjaer Weisin The Beautiful Oil -valoöljyä, joka muuttaa arkiaamun pikameikin kuin ammattilaisen vaivalla taikomaksi. Jos luksusöljyn hinta kuitenkin kirpaisee, kannattaa kokeilla Exploreria. Sen hinta-laatusuhde on ystävällinen. Jo muutama tippa ravitsee erinomaisesti talvi-ihoa ja tekee meikkipohjasta ihanan raikkaan.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.