Yleinen

Epäpuhtauksien täsmähoitotuotteet ja parhaat näppykillerit

20.09.2017, Jolie

Aloitamme Joliessa parin viikon tehokuurin syksyn ajankohtaisten ihonhoitoteemojen merkeissä. Luvassa on esimerkiksi painavaa asiaa probioottisesta Esse Organic Skincaresta. Tarjoilemme lisäksi pari kiinnostavaa lanseerausta upeiden uusien tuotemerkkien hypätessä Jolie Beautyn puolelta myös Suomi-kauppoihimme eli tuttuihin Jolie shopiin ja webshopiin. Ihonhoitoviikkojen tärkeä teema on epäpuhtaan ihon ja (aikuisiän) aknen hoito, joka on paljon kysytty ikuisuusaihe. Esittelemme ensimmäisenä Jolien valikoiman varsinaiset näppyjen nitistäjät.

Aikuisiän akne ja epäpuhtaudet ovat yllättävän yleisiä vaivoja. Erilaiset hormoniräjähdykset ovat tuttuja lähes kaikille naisille (myös miehille) jostakin elämänvaiheesta. Murrosikä, raskaus, stressi, ehkäisymenetelmän vaihto ja elämänmuutokset saattavat heittää tasapainoisenkin ihon tolaltaan. Vähemmän isosti iho saattaa reagoida käytännössä mihin tahansa, vaikkapa vuodenaikojen vaihteluun, juustoon ja viiniin tai kuukautiskiertoon. Psyykkiset tekijät vaikuttavat ihoon ja iho puolestaan vaikuttaa mieleen ja minäkuvaan. Kuulemme Jolie shopissa päivittäin koskettaviakin tarinoita siitä, millaista tuskaa ja mielipahaa oikutteleva iho saattaa kantajalleen aiheuttaa, ja millainen hankala ja pitkäaikainen kierre siitä voikaan kehkeytyä. Jos akne karkaa mahdottomiin mittasuhteisiin, lääkekuuri voi olla paikallaan. Pysyvää helpotusta lääkkeistäkään moni ei kuitenkaan tunnu saavan.

Keräsimme kasaan jolielaisten täsmätuotevinkit ihon epäpuhtauksiin, sillä haluamme jokaisen tuntevan olonsa hyväksi ja kotoisaksi omassa ihossaan. Kaikki nämä tuotevinkit eivät välttämättä ole juuri oikeita koko kasvojen ihonhoitoon, mutta yksittäisten näppyjen ja epäpuhtauksien taltuttajina näistä löytyy erinomaisia tekijöitä. Palaamme akneihon hoitoon laajemmin lähipäivinä.

Ihonhoito1

 

Uusi L’atelier des Délicesin PURITY+ -tuoteperhe on epäpuhtaan ihon pelastaja. Se sisältää seitsemän erityisesti rasvaisen, epäpuhtaan ja sekaihon hoitoon kehitettyä tuotetta. Tuotelinjan puhdistaviin koostumuksiin on valittu kaikista tehokkaimpia rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa hoitavia, mutta täysin luonnollisia raaka-aineita. Tuotteet sisältävät muun muassa kasviperäistä salisyylihappoa, joka omaa antibakteerisia ja ihoa kuorivia ominaisuuksia. Happo auttaa vähentämään akneihossa olevia mikrobeja, poistamaan kuolleita ihosoluja sekä ylimääräräistä ihoseebumia. Tehokas linja saa ihohuokoset pienenemään, epäpuhtauksien määrän vähenemään ja tekee ihosta tasaisemman ja kauniimman.

Yksi linjan supertähti ja huippukiinnostava uutuus on Evening Drying Paste. Tämä musta mönjä imee itseensä ihon ylimääräisen talin, kuivattaa näppylät jo yhdessä yössä ja vähentää epäpuhtauksien määrää kasvoilla. Tahna on erittäin helppokäyttöinen; levitä iltaisin paksu kerros tahnaa paikallisesti epäpuhtauksien päälle ja anna vaikuttaa yön yli. Innostuimme testaamaan ihmemönjää oikein urakalla. Saimme tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, ja näppy oli lähes kokonaan laskenut 2-3 käyttökerran jälkeen. Tuote on ehdottoman hyvä yöhoitotuote esimerkiksi silloin, kun näppy ilmestyy kriittisellä hetkellä ennen juhlia, kuvauksia tai muuta tärkeää tilaisuutta. Toinen ehdoton suosikkimme PURITY+ -linjasta on Purity+ Spots Control Gel -hoitogeeli. Tämä desinfioiva geeli puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti ihon puhtauksia paikallisesti ihoa kuivattamatta.

Tehokas Naturativ tarjoaa myös kattavan tuotevalikoiman epäpuhtaan ihon hoitoon. Kehuja kerännyt EcoAmpoule 4 -tehoseerumi on suunniteltu erityisesti akneihon hoitoon. Tämä hypoallergeeninen seerumi rauhoittaa aknea antibakteerisilla ja talia säätelevillä ominaisuuksilla. Se myös kiihdyttää ja parantaa kudosten uusiutumista. Seerumin sisältämä ruusuvesi vähentää punoitusta, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Seerumi on erittäin helppokäyttöinen; sitä levitetään iholle ennen päivä- tai yövoidetta estämään ja vähentämään tulehduksia sekä korjaamaan ihoa. Sitä voidaan käyttää myös kosteuttavana ja tasoittavana pohjana meikin alle.

Ihonhoito2

 

Rakas kestotähtemme Absolution tarjoaa myös apua epäpuhtauksiin. La Cure Peau Nette Anti-B+lesmish Treatment on tehokas ampullikuuri epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon tarpeisiin. Se silminnähden kirkastaa ja puhdistaa ihoa mustapäistä sekä näpyistä 15 päivän aikana. Kuurin tasapainottavien ja puhdistavien ominaisuuksien ansiosta iho normalisoituu ja ihon punoitus sekä talineritys vähenevät. Vaikuttavina aineina on käytetty muun muassa perinteistä intialaista yrttiä, tulsia, joka on tunnettu sen antiseptisistä ja antibakteerisista ominaisuuksista. Lepranpuusta saatava öljy rauhoittaa ihoa auttaen myös häivyttämään pigmenttiläskiä ja mahdollisia arpia. Tuotetta käytetään yksi ampulli päivässä, puolet ampullista levitetään aamulla puhtaille kasvoille ja loput illan päätteeksi.

Absolution Le Booster Pureté -puhdistava seerumi puolestaan tasapainottaa tehokkaasti oikuttelevaa ihoa. Aikaisemmin Controlé -seerumina tunnettu puhdistava seerumi on edelleen Jolien valikoiman myydyimpiä tuotteita koko historiassa. Seerumin puhdistavat ja korjaavat ravintoaineet kosteuttavat ihoa samalla hoitaen sitä syvältä ja jättäen sen mattapintaiseksi ja sileäksi. Sen sisältämä harvinainen crajiru puhdistaa näppyjä ja mustapäitä, tepescohuite hoitaa pieniä ihovaurioita ja propolis puolestaan toimii antiseptisesti. Tämä seerumi on Jolien suosituimpia ja se on täydellinen valinta etenkin hormonaalisten iho-oikkujen hoitoon. Lisäpisteitä tuote saa siitä, ettei se kuivata ihoa voimakkaista puhdistavista ominaisuuksistaan huolimatta. Sitä on kutsuttu ”miellyttäväksi hellävaraiseksi näppynitistäjäksi” Jolien luottoasiakkaita myöten.

Toinen suosikkiseerumi on Pain sinkkiseerumi: Pai Copaiba & Zinc Blemish Serum, joka edellisen lailla tasapainottaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti samalla vähentäen liiallista talineristystä. Copaiba-öljyn antibakteeriset ominaisuudet auttavat vähentämään epäpuhtauksien syntyä, sinkki puolestaan hillitsee ihon kiiltelyä ja hyaluronihappo säilyttää ihon kosteustasapainon. Pain tapaan tuote on erittäin hellävarainen, joten sinkkiseerumia sopii kokeilla myös silloin, jos iho on rikki tai ärtynyt. Sen kevyt ja miellyttävä koostumus imeytyy nopeasti ja se sopiikin hyvin myös meikin alle käytettäväksi. Huom! Sinkkiseerumi on tällä hetkellä lopussa varastostamme, ja saamme lisää heti, kun Pain tuotanto sallii.

Isla Apothecaryn korjaava öljyseerumi Immortelle Scar + Blemish Face Oil on ihon parantumista edistävä öljy, joka häivyttää jo syntyneitä arpia sekä vähentää ja ehkäisee aknen ja näppyjen jättämiä jälkiä ihossa. Voimakkaasti ihoa uudistava seerumi sisältää sitruunaa ja rosmariinin eteerisiä öljyjä, korjaavaa immortellea ja ruusunmarjaöljyä. Sitä voi kasvojen lisäksi käyttää myös vartalon naarmujen, psoriasiksen tai vaikka raskaus- ja leikkausarpien hoitoon. Jolien testiryhmä on raportoinut kesän aikana loisteliaita tuloksia arpien vaalenemisesta ja ihon tasoittumisesta Immortelle-seerumin avulla.

Viimeisimpänä vinkkinä ehdotamme edullista vaihtoehtoa. Weledan sinkkivoide on paitsi vauvojen vaippavoide, yllättäen monien Hollywood-tähtien finnivoide. Tämän kympin tuubin sisältämä sinkki auttaa kuivattamaan näpyt nopeasti. Calendula Nappy Change Cream rauhoittaa ihoa manteli- ja seesamiöljyjen hoitaessa ja edistäessä ihon uudelleenrakentumisprosessia.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.