Yellowmood

Yellow moodin marraskuu

30.12.2014, Hannamari Rahkonen

Marraskuu. Onneksi tuo vuoden pimein kuukausi on ohitse, maahan on saapunut pysyvä lumi ja päiväkin on alkanut jo valostumaan. Marraskuu toi mukanaan vahvat muistot parin vuoden takaisesta kilpirauhastaistelusta, joka on ollut yksi elämäni rankimpia kokemuksia. Olen nykyään suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta elänhän silti asian kanssa joka päivä.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 23.02.11

Koti oli turvapaikka, joskin työnteko oli olemattomien valo-olosuhteiden vuoksi piirun verran haasteellisempaa – muun muassa kaikki kotikuvani olivat musta-valkoisia. Pohdiskelin marraskuun fiiliksiä, esittelin meidän pehmeän villamaton ja näppäsin muutamat kuvat myös meidän olohuoneen sohvanurkkauksesta.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.59.21

Yellow moodin väripäiväkirja sai jatkoa marraskuussa pinkin, mustan ja harmaan sävyjen muodossa.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 23.00.55

Marraskuussa Zuiilta lanseerattiin runsaasti piristäviä luonnonkosmetiikkauutuuksia. Rakensin raikkaan meikin Zuii SHeer Stick -huulipunan ympärille, toteutin juhlameikin Kjaer Weisilla, esittelin viisi erilaista Kjaer Weisin huulisävytettä kuvien avulla ja kerroin mitkä ovat neljä suosikkisävyäni Zuii Sheer Stick -huulipunista. Meikissä sentään värit räiskyivät, jos arki näytti hieman harmaammalta.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 23.04.09

Marraskuussa täällä vielä odoteltiin pysyvää lumea ja monena aamuna ihastelin koirien kanssa lenkkeillessäni kuuran taideteoksia. Dokumentoin myös erään miltei katastrofiksi äityneen lauantaipäivän kulun. Kun kiukuttaa, on otettava askel kukkaostoksille.

Marraskuu oli lokakuun tavoin hieman tavoitettamattomissa oleva musta möykky, jota en eläisi uudelleen, jos saisin valita. Viime kuussa pään pitivät kasassa CrossFit-treenit, erittäin kivat työprojektit ja ulkoilu.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.