Yellowmood

Yellow mood Instagramissa

03.02.2015, Hannamari Rahkonen

Ystävät, Yellow moodissa tapahtuu aivan pian suuria ja odotettuja muutoksia ja tulen ilmoittamaan niistä ensimmäisenä Instagram -tililläni. Olen käyttänyt kaiken liikenevän vapaa-aikani Yellow mood 2.0. suunnitteluun – lopputuloksesta tulee mullistava ja timanttinen, joskin minun on myönnettävä suunnittelun vaiheiden muistuttaneen hyvin paljon tätä kaavaa.

Näyttökuva 2015-02-03 kello 10.00.21

Olin pienoisella luovalla tauolla Yellow moodin Instagramtilistä oikeastaan koko viime vuoden, mutta aktivoin tilini uudelleen toissapäivänä. Vastaanotto on ollut häkellyttävä, sillä noin vuorokaudessa 65 uutta seuraajaa on löytänyt Yellow moodin matkaan. Niin ilahduttavaa!

Kauniit kuvat ovat intohimoni ja teen Yellow moodia visuaalisuus etusijalla – et siis tule löytämään tililtäni yhtäkään kännykkäräpsyä, vaan samantasoisia kuvia kuin blogistani. Tilini tulee toimimaan jatkossa myös yhtä tärkeänä tiedostuskanavana kuin blogini tähän mennessä.

Miltä Yellow moodin Instagram -tilillä sitten näyttää? Kas, tässä muutama maistiainen:

yellowmood_instagram_hannamarirahkonen yellowmood_instagram_hannamarirahkonen2 yellowmood_instagram_hannamarirahkonen3

Tervetuloa seuraamaan Yellow moodin uusia käänteitä – sillä niinhän se on, että uusia lehtiä on käännettävä säännöllisin väliajoin voidakseen saada itsessään aikaan kasvua sekä kukoistusta.

Kiitokseni teille tärkeille, joiden ansiosta Yellow moodin tekeminen on suoranainen ilo <3

// Hannamari

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.