Yellowmood

Tervetuloa uudistuneeseen Yellow moodiin!

02.01.2014, Hannamari Rahkonen

 Yellow mood  | Instagram | Facebook | Blogilista | Bloglovin

HannamariRahkonen_Yellowmood_aamupala_lifestyleblogi076

Remontin jälkeinen syväväsymys alkaa selkeästi laantua, sillä tartuin tänään ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon järjestelmäkameraani. Muutaman viikon aikana tämä tila on saatu myllättyä laatikkomerellisestä rakennustyömaasta enemmän kodiksi.

Olen nukkunut päiväunia viime viikkoina enemmän kuin viimeisen puolen vuoden aikana yhteensä.

Syönyt mitä sattuu ja milloin sattuu.

Jakanut punaviinitonkan kolmen valloittavan ihmisen kesken ja nauranut vapautuneemmin kuin aikoihin.

Pitänyt viikon tahattoman treenitauon ja vetänyt sitten läpi Filthy Fiftyn.

Valvonut aamuneljään, kun on ollut vain niin mahtavaa saada siivota ja järjestellä kotia (ennustan tämän hulluuden loppuvan hetkellisen alkuhuuman jälkeen).

HannamariRahkonen_Yellowmood_aamupala_lifestyleblogi075

Yhtä kaikki, mielen sopukoihini iskostui muutama päivä ennen vuodenvaihdetta, että vuosi 2014 tulee olemaan itselleni hyvinvoinnin teemavuosi. Se ei vaatinut päätöstä, ajatus vain oli olemassa ja tuli mieleen samanlaisena selviönä kuin hampaiden peseminen joka aamu. On hyvä tuntea luissaan heikkouden sijasta voimaa, surun sijasta kiitollisuutta ja olla vanhojen reittien sijaan osa uusia mahdollisuuksia.

Viimeiseen pariin vuoteen en ole jaksanut tehdä ihan konkreettista aarrekarttaa, mutta nyt tuntuu jälleen olevan oikea aika sellaisellekin toiminnalle. Mieli on levollinen ja turhat kuormat on karsittu pois arkea hidastamasta.

superfoodsmoothie_terveysblogi_lifestyle_ekologinenmuoti072

On aika satsata jokapäiväisiin hyvinvoinnin rutiineihin, jotka ovat olleet vähän hukassa viime kuukaudet. Keskittyä tekemään jokaisesta aamusta ihana, vaikka olisikin hetkellisesti syväväsynyt.

superfoodsmoothie_terveysblogi_lifestyle_ekologinenmuoti073

Yellow mood  | Instagram | Facebook | Blogilista | Bloglovin

Koko meidän nelihenkinen poppoomme toivottaa juuri Sinut lämpimästi tervetulleeksi uudistuneen Yellow moodin pariin! Tuntuu niin mahtavalta sanoa, että nyt sinulla ja minulla on mahdollisuus tavata Yellow moodissa useammin kuin koskaan aiemmin 🙂

– Hannamari, Tuomas sekä komppania Topi & Riemu, xxx

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Netta
Netta
7 years sitten

Hei vitsit, superkiva tulla seurailemaan sun blogia yksinomaan Yellow moodiin! meinaan, että onhan se helpompaa, kun kaikki kivat blogit löytyy samasta osotteesta;) Muuten olis muutama kysymys ihan aiheen vierestä, mutta olis kiva jos vastaisit!:) Halon reseptejä seuranneena sulla on ilmeisesti kokemusta Sun Warriorin vaniljan makuisesta riisipoteiinista. Millasiin smoothieihin se passaa? Onko maku miellyttävä? Entä tuleeko riisiprodeille tyypillinen jauhoisuus jotenki pahasti esille juomissa? Ja oletko kokeillut Warrior Blendiä, missä on esim. karpalo- ja herneproteiineja sekaisin, siis juurikin esim. vaniljan makuisena? Onko ero millainen, riisiversioon verrattuna? Voisitko suositella jompaa kumpaa edellä mainituista, jos on kokemuksia? Olen nimittäin erittäin kiinnostunut niistä ja harkitsen… Lue lisää..

Jenna
Jenna
7 years sitten

Moikka, Kiitos ihanasta blogista. Haluaisitko joku kerta tehdä jutun turvallisista ruoanlaittovälineistä? Esim. Vertaille valurautapannujen ja -patojen ja teflonisten sisarten eroja ja turvallisuutta ruoanvalmistuksessa. Sekä turvalliset ruoansäilytysastiat,joista ei liukene kemikaaleja pitkienkään säilytysten aikana. Toki myös esimerkit hyvistä ja turvallisista. Tuotteista ovat tervetulleita 🙂 Kiitos, toivon että tartut tähän.

Katja Kokko
Katja Kokko
7 years sitten

Tervetuloa Hannamari <3 Olemme sinusta ja Yellow Moodista tavattoman ylpeitä, onnellisia ja kiitollisia!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
7 years sitten

Kiitos Netta, olet todella tervetullut tänne 🙂 Sun Warriorin vaniljaproteiini on mielestäni hyvänmakuista, sellaista pehmeän pyöreää ja helposti smoothieisiin lisättävää. Tykkään eniten siitä, että maku ei ole millään tavalla synteettinen, vaan luonnollinen ja siksi olen pystynyt sitä käyttämään niin pitkään. Koostumukseltaan tämä proteiini on hivenen jauhoinen ja siksi käytän 5 dl smoothieen proteiinia noin 1/2 dl kerralla, tuolloin jauhoisuus ei puske läpi. Olen käyttänyt SW-vaniljaproteiinia smoothieissa enimmäkseen puolukan, mansikan ja banaanin kaverina, mutta ihan varmasti menisi loistavasti myös mustaherukan ja mustikoiden kanssa. Näiden lisäksi proteiinijauhe toimii loistavasti gluteenittomassa pannukakussa –> http://www.lily.fi/blogit/halo/pannarikestit-kotona 🙂 En ole kokeillut Warrior Blendiä, joten en osaa… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
7 years sitten

Hei Jenna, kiitos sinulle päiväni piristämisestä 🙂 Olen itse asiassa pohtinut tuota asiaa pitkään postausmielessä, yritän vihdoin tarttua siihen! Kiitos kivasta juttuideasta, uskon aiheen kiinnostavan monia 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
7 years sitten

Mitä tähän voi sanoa :’) Kiitos, että olette aina uskoneet minuun – tämä yhteinen tie tuntuu niin loistavalta <3

A
A
7 years sitten

Itse käytin ennen Sun Warriorin vaniljan makuista riisiproteiinia mutta siirryin sitten Sun Warriorin Warrior Blendiin (nimenomaan vaniljan makuiseen). Riisiproteiinissa on juuri se jauhoinen ominaisuus mistä en itse välitä. Warrior Blend ei ole niin jauhoinen ja sitä voin kyllä lämpimästi suositella. Itse laitan aamupirtelöön tuota Warrior Blendiä, mantelimaitoa, banaanin, mustaherukoita, ja vihreitä rehuja. Kannattaa muuten tilata iHerbistä, hinta posteineen jotain reilut 30 euroa, Suomessa kaupassa tuplahinta.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
7 years sitten

Kiitos A kokemuksesi jakamisesta, pitääpäs itsekin kokeilla tätä Blendiä! 🙂

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.