Yellowmood

Keltaisia haaveita

20.09.2013, Hannamari Rahkonen

 

1. Harmaa Minimum-futonvuodesohva oleskelu/ruokailutilaan, Futonnetti. | 2. Ritva Puotilan Avenue-klassikkomatto on jo varma tulokas olohuoneeseen, Woodnotes. | 3. Käsityönä painettuja Sulka-tyynyjä tulee meille keltaisena ja mustana, Mailandia. | 4. In the neighbourhood-lehtiteline keltaisena olisi oiva kaveri Minimum-sohvan viereen oleskelutilaan, Kokou.

Kodin suurten linjausten päättäminen käy melkeinpä jo työstä. Jahkailu on normaalisti omasta luonteestani hyvin kaukana, mutta isojen päätösten edessä jopa minun päähäni nousee kysymys mitä jos. Ennen remonttia olin ajatellut oikeastaan vain pintaratkaisuja, kunnes tajusin, että remontti on tässä vaiheessa aika paljon enemmän sitä mitä löytyy pintojen alta. Suurimmat päätökset on nyt kuitenkin tehty. Ensi viikolla vedetään sähköt ja suurin osa niistä pintaratkaisuistakin on lyöty lukkoon. Suurin urakka taitaa olla kuitenkin se, että keittiökin päätettiin rakentaa itse alusta loppuun saakka.

Keltainen kauteni ei ole ohi, luulen että remontin jälkeen vasta olenkin sen tarpeessa. Lattiastamme tulee kiiltävän valkoinen ja peruslinjaukset pidetään muutamia yksityiskohtia lukuunottamana hyvin eleettöminä ja tehdasmaisina, joten tekstiileissä ja muissa sisustuksen yksityiskohdissa näkyvät väripilkut ovat enemmän kuin tervetulleita.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.