You & Oil

Tehokkaista Beauty Shot -kauneusshoteistaan tunnettu liettualainen luonnonkosmetiikkasarja You & Oil valmistaa kasviperäisiin öljyihin ja uutteisiin perustuvia ihonhoitotuotteita 100% luonnollisista raaka-aineista. Sarjan innovatiiviset ja toimivat tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja ja sopivat osaksi sekä naisten että miesten ihonhoitorutiinia.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 5 results

Beauty Shot -kauneusshoteistaan tunnettu You & Oil on liettualainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka ravitsevien ja hoitavien tuotteiden koostumus pohjautuu kasviperäisiin öljyihin ja uutteisiin. Kauneusshotit ovat innovatiivisia kasvoöljyjä ja -seerumeita, jotka edistävät ihon hyvinvointia ja sopivat osaksi sekä naisten että miesten ihonhoitoa. Sen lisäksi että shotteja voi käyttää joko sellaisenaan tai kasvovoiteeseen sekoitettuina, niitä voi lisäksi yhdistellä keskenään haluttujen vaikutusten aikaansaamiseksi. Riittoisat kauneusshotit on pakattu käytännöllisiin pipettipulloihin, joiden ansiosta niiden annostelu on käytännöllistä ja helppoa. Shoteista löytyy vaihtoehtoja kaikille ihotyypeille, ja niiden positiiviset vaikutukset ovat huomattavissa jo 14 päivän säännöllisen käytön jälkeen.

Birutė Nastaravičiūtėn perustaman You & Oilin innovatiivinen ja tehokas tuotevalikoima on Ecocert-sertifioitu ja kaikkien tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita sekä 100% luonnollisia. You & Oilin käyttämän ympäristöystävällisen korkeateknologian avulla tuotteiden luonnollisista raaka-aineista on saatu käyttöön niiden parhain teho.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.