Lahja ystävälle

Ilahduta ystävääsi jouluna tai merkkipäivänä luonnonkosmetiikan aarteilla. Viehättävät pakkaukset ja hyödylliset, toimivat tuotteet saavat hymyn huulille ja käyttäjänsä ihastumaan luonnonkosmetiikan maailmaan. Miten olisi vaikka sävyttävä, hoitava huuliöljy tai tuoksuva käsivoide? Selaa lahjavinkit ja tilaa sopiva lahja ystävälle netistä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Yksi tuote

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Mitä lahjaksi ystävälle?

Ihania yllätyksiä

Somia purnukoita, hurmaavia tuoksuja, lumoavia yllätyksiä. Kun ystävälle valitsee lahjaa, on parasta toisen ilahduttaminen ja muistaminen. Paketin antaminen on yhtä mukavaa kun lahjan vastaanottaminen. Lahjan ei tarvitse olla mitään liian suurta, vaan tärkeintä on ystävän tunne siitä, että häntä on ajateltu lämmöllä.

Kun miettii, mikä voisi olla sopiva lahja ystävälle, tulee mieleen yhdessä vietettyjä hetkiä ja hauskoja seikkailuita. Mitä kaikkea on yhdessä koettu ja mille ollaan yhdessä naurettu kyyneleet silmissä. Ystävä merkitsee luottamusta, jaettuja hetkiä ja suloisia muistoja. Joululahja, syntymäpäivä tai ystävänpäivälahja – kosmetiikka sopii moneen tilanteeseen, ja on usein hyödyllinen arjen piristäjä.

Valitsimme Jolien lahjaideoihin käytännöllisiä tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tuotteiden pakkaukset ovat kauniita ja tyylikkäitä. Pyrimme valitsemaan mukaan myös sellaisia ideoita, jotka ovat tällä hetkellä ajankohtaisia ja trendikkäitä.

Lahjaideamme tarjoavat elämyksiä ja oivalluksia ja onnekas lahjan saaja voi ihastua niin paljon, että löytää itselleen uuden suosikkituotteen tai inspiroituu käyttämään kokonaan luonnonkosmetiikkaa.

Onnistuneita lahjaostoksia

Kun valitset lahjaa ystävälle, on hyvä, jos tiedät jotakin hänen tottumuksistaan kosmetiikan käyttäjänä.

Kannattaa pohtia esimerkiksi seuraavia kysymyksiä?

  • Mitkä ovat hänen arkiaamujensa luottotuotteet?
  • Millainen meikki ystävällä yleensä on, kun tapaatte?
  • Mikä on ystävälle tärkeää kosmetiikan suhteen?

Näin saat selville, ilahtuisiko ystäväsi enemmän käytännöllisistä asioista, kuten käsienpuhdistustuotteesta, vai olisiko sittenkin kauniin värinen huulipuna tai -kiilto parempi vaihtoehto. Jos ystäväsi meikkaa usein, voi sävyttävä huulikiilto olla täysosuma, kun taas vähemmän meikkaavalle ystävälle voi kosteuttava huulivoide olla tarpeellisempi.

Toisaalta on hauskaa antaa lahjaksi jotakin täysin uutta ja odottamatonta, sillä uusien luonnonkosmetiikkatuotteiden kokeilu on parhaimmillaan jännittävää ja kiehtovaa. Tehokkaat, mutta luonnolliset raaka-aineet myös tekevät hyvää ja hoitavat ihoa ja hiuksia kokonaisvaltaisesti.

Vinkki! Kysy ystävältäsi, onko hän huomannut viime aikoina jotakin mielenkiintoista kosmetiikkaa, jota tekisi mieli kokeilla. Näin voi selvittää, että mistä hän on kiinnostunut ja mitä hän aikoo ehkä hankkia itselleen seuraavaksi – voit ehtiä lahjan antajana ensin!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.