Lahja naiselle

Suosittelemme ylellistä, mutta käytännöllistä luonnonkosmetiikkaa lahjaksi jokaiselle naiselle. Korkealaatuiset tuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia. Valitsemamme lahjavinkit helpottavat valintaasi ja sulostuttavat varmasti lahjan saajan arkea, etsitpä sitten lahjaa vaimolle, tyttöystävälle, äidille tai isoäidille.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–24 of 43 results

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Mitä lahjaksi naiselle?

Laatua lahjapakettiin

Etsitpä äitienpäivälahjaa, joululahjaa, syntymäpäivälahjaa tai haluat muistaa parisuhteen merkkipäivää, Jolien lahjaideoista voi löytyä vastaus.

Uskomme, että niin pitkäaikainen luonnonkosmetiikan käyttäjä kuin siihen vasta ensimmäisiä kertoja tutustuva lahjan saaja ihastuu Jolien korkealaatuisiin, tarkasti valittuihin tuotteisiin.

Tuotteemme ovat tehokkaita, ihoystävällisiä ja hemmottelevia. Puhtaat raaka-aineet ja turvallinen kosmetiikka sopii vaativimmillekin ihotyypeille. Useille luonnonkosmetiikan merkeille on tyypillistä myös upea, harkittu, oivaltava ja myös ekologinen pakkausdesign.

Kosmetiikkalahjaa arvostetaan

Luonnonkosmetiikkatuotteita arvostetaan niiden käytännöllisen hyödyn ja ylellisyyden ansiosta. Hurmaavat tuoksut, vaikuttavat raaka-aineet, yllätyksellisyys ja miellyttävä ihotuntuma tekevät luonnonkosmetiikasta varman suosikin. Varsinkin silloin, kun lahjaksi annettava tuote vastaa täsmälleen lahjansaajan tarpeita ja mieltymyksiä, valinta on onnistunut.

Luonnonkosmetiikkatuotteiden saaminen lahjaksi tuottaa aitoa iloa. Parhaimmassa tapauksessa lahja ratkaisee jonkin arjen häiritsevän ongelman, kuten pintakuivan ihon kiristävän tunteen tai kenkkuilevan, kutisevan päänahan haasteet.

Mieltymykset vaikuttavat valintaan

Kun valitset naiselle lahjaksi luonnonkosmetiikkaa, on hyvä, jos pystyt hiukan tarkemmin selvittämään, kuinka tottunut kosmetiikankäyttäjä lahjan saaja on.

Yhden ihonhoitorutiiniin voi kuulua moniportainen korealainen ihonhoitokäytäntö, johon kuuluu päivittäin 10 eri tuotetta, kun taas toisella on kaapissaan vain muutama luottotuote. Yhdellä voi olla lukuisia eri meikkituotteita ja sävyjä, kun taas toisella vakiohuulipuna ja ripsiväri. Molemmat rutiinit ovat yhtä hyviä, jos tuotteiden käyttäjä on tyytyväinen. On hienoa, jos lahja sopii mahdollisimman hyvin saajansa tyyliin.

Monipuolisesti kosmetiikkaa käyttävälle ja kokeilunhaluiselle uskaltaa ostaa lahjaksi hiukan erikoisempia tuotteita, kuten kosteuttavan kasvonaamion tai tuhkimoseerumia, kun taas yksinkertaiseen ihonhoitoon ja meikkaukseen luottavalle perinteiset tuotteet ovat varma valinta. Kosteuttava kasvovoide ja ylellinen suihkugeeli ovat käytännöllisiä, mutta laadukkaita, perusvarmoja vaihtoehtoja.

Vinkki! Kurkista vaivihkaa lahjan saajan meikkipussiin tai kylpyhuoneen kaappiin ja etsi käytetyimmät tuotteet – näin havaitset parhaat suosikit. Voit antaa lahjaksi jotakin samantyylistä.

Hellävaraista hiustenhoitoa

Syys- ja talvikaudella hiukset ja hiuspohja joutuvat koetukselle pipojen ja hattujen alla sekä viileän viiman vaikutuksesta. Lämpökäsittely ja hiusten värjääminen voivat saada hiuspohjan epätasapainoon ja tehdä hiuksista kiillottomat.

Kaikki hiustyypit kiittävät ekstrakosteutuksesta ja tehokkaista täsmätuotteista. Kokosimme muutamia pipokauden pelastajia lahjavinkkien joukkoon!

Korjaava hiusöljy on janoisten hiusten päivittäinen pelastaja, joka silottaa ja helpottaa kampaamista. Ravitseva hiusnaamio on nopea apu kerran tai pari kertaa viikossa tehtäväksi tehohoidoksi. Hyvinhoidetut hiukset tekevät olon itsevarmaksi ja iloiseksi.

Ei enää virheostoksia

Kun oikeanlaisen luonnonkosmetiikkalahjan löytäminen tuottaa hankaluuksia, luota asiantuntijaan ja tuotearvosteluihin.

Löydät best seller -tuotteiden joukosta asiakkaidemme luottotuotteet ja suosikit, jotka on todettu poikkeuksellisen erinomaisiksi.

Kysy rohkeasti meiltä tarkempia tuotesuosituksia vaikka sähköpostitse tai vierailemalla paikan päällä Jolien myymälässä, tervetuloa! Autamme hyvin mielellämme sopivien lahjojen valinnassa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.