Lahja miehelle

Miehille valitsemamme lahjaideat ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä tuotteita, jotka sopivat päivittäisiin ihon- ja hiustenhoidon rutiineihin. Miehille suunnatut tuotteet ovat usein tyylikkäissä, tummissa tai neutraalin sävyisissä pakkauksissa. Nämä lahjavinkit sopivat esimerkiksi isälle, isoisälle tai poikaystävälle – valitse ja tilaa hyödyllinen lahja!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 10 results

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Mitä lahjaksi miehelle?

Käytännöllisiä tuotteita

Etsitpä isänpäivälahjaa, joululahjaa, syntymäpäivälahjaa tai haluat muistaa parisuhteen merkkipäivää, Jolien lahjaideoista voi löytyä vastaus.

Miehet arvostavat  usein selkeää, tehokasta ja minimalistista arjen käyttökosmetiikkaa. Siksi on hyvä idea ostaa miehelle lahjaksi juuri luonnonkosmetiikkaa. Näin voit varmistua, että hänen käyttämänsä kosmetiikka on korkealaatuista, hellävaraisia iholle ja hiuksille sekä tehokasta.

Miesten kasvojenhoitotuotteet on suunniteltu miehen ihon erityistarpeisiin ja ne ovat koostumukseltaan usein kevyitä ja helppokäyttöisiä.

Miesten toilettilaukkuun mahtuu yleensä muutamia perustuotteita, kuten

  • shampoo
  • suihkugeeli
  • deodorantti
  • partavaahto ja
  • hammastahna.

Kasvojenhoitotuotteista suosittelisimme mukaan vielä  erikseen ainakin puhdistustuotetta ja kosteusvoidetta, jotta iho saa parasta mahdollista huolenpitoa.

Raikkaan vaahtoava puhdistusgeeli sopii mainiosti päivittäiseen käyttöön. Puhdistuksen viimeistelee miehille suunniteltu kosteusvoide, joka jättää jopa ihon mattapintaiseksi ja hillitsee kiiltoa. Tällainen tehokaksikko on hyvä idea lahjapakettiin!

Miehet käyttävät usein paljon vähemmän kosmetiikkaa kuin naiset. Kun lahjan saajana on hiukan enemmän kosmetiikan käyttöön tottunut mies, hänen pakettiinsa voisivat sopia ihonhoitoa tehostava, viikottain tehtävä kuorinta ja puhdistava, raikastava kasvonaamio.

Arkipäivien pelastajia

Lahjavalikoiman muut suosikit sopivat myös hyvin helppoihin aamu- tai iltarutiineihin. Olemme valinneet lahjaideoiden joukkoon muun muassa näitä arjen pelastajia:

Laadukas parranajovoide on parranajajan luottotuote, jota käytetään kasvojen ihon ja parran pehmentämiseen ennen ajoa ja sen aikana.

Hyvä vaihtoehto parranajon helpottamiseen on myös partavaahtona toimiva palasaippua, joka on varsinainen multitasking-tuote sen sopiessa myös kasvojen, vartalon ja käsien puhdistukseen. Monet miehet arvostavat tällaista monikäyttöisyyttä ja tilansäästöä matkakassissa.

Aftershave rauhoittaa ja suojaa ihon ulkoisilta rasituksilta parranajon jälkeen.

Suihkugeeli ja shampoot ovat päivittäisessä käytössä tärkeä osa kosmetiikkatuotteiden perusvalikoimaa. Ne ovat koostumukseltaan helposti levittyviä ja nopeasti huuhtoutuvia.

Raikkaan olon viimeistelyyn sopii monikäyttöinen hiustenmuotoilutuote, joka pitää hiukset mintissä iltaan asti, sekä mielenkiintoisen parfyymin särmikäs ja tummavivahteinen tuoksu.

Varmoja valintoja

Tyylikkään ja ajankohtaisen lahjan antaminen tekee sekä lahjan antajan, että sen saajan onnelliseksi. Hyödyllinen tuote tulee heti käyttöön, eikä jää hyllylle pölyttymään. Käytännöllisyys ja tarpeeseen vastaaminen ovat avaintekijöitä onnistuneeseen kosmetiikkalahjaan.

Vinkki! Parfyymi on perinteisesti varma, klassinen lahjavalinta miehelle. Uusi tuoksumaailma on elämys, joka muistuttaa lahjan antajasta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.