Pigmenttiläiskät

Maksaläiskät ovat paikallisia, ruskeita, tummia läiskiä, jotka voimistuvat auringossa. Maksaläiskiä on haastavaa poistaa iholta kokonaan ja siksi ennaltaehkäisevä hoito on tärkeää, jos pigmenttihäiriöihin on taipumusta. Paras tapa suojautua maksaläiskien tummumiselta on suojata iho auringolta.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 52 results

Maksaläiskät ovat paikallisia, ruskeita, tummia läiskiä, jotka voimistuvat auringossa. Niitä esiintyy yleensä naisilla hormonaalisten muutosten seurauksena ja niihin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät. Maksaläiskiä on haastavaa poistaa iholta kokonaan ja siksi ennaltaehkäisevä hoito on tärkeää, jos pigmenttihäiriöihin on taipumusta. Paras tapa suojautua maksaläiskien tummumiselta on suojata iho auringolta. Tämä onnistuu välttämällä suorassa auringonpaisteessa oleilua tai vaihtoehtoisesti käyttämällä luonnonkosmetiikan fysikaalista aurinkosuojaa, joka heijastaa auringon säteet pois iholta. Jolien valikoimasta löytyy myös suojakertoimellisia bb-voiteita, joiden avulla saa samalla tasoitettua ihon sävyä.

Pigmenttiläiskien hoidossa tärkeää on suosia kirkastavia hoitotuotteita, oma ihotyyppi kuitenkin aina ensisijaisesti huomioiden. Luonnonkosmetiikan avulla pigmenttiläiskiä on mahdollista vaalentaa turvallisesti muun muassa tehokkaiden kasviöljyjen ja hedelmähappojen avulla. Suosittelemme käyttämään iltaisin öljymäistä seerumia, jonka sisältämät uudistavat kasviöljyt saavat paitsi ihon pysymään elastisena ja pehmeänä. Säännöllisen käytön seurauksena ne myös vaalentavat tummentumia ihossa. Aamuisin käytettäväksi sopii hyvin kevyempi, kirkastava seerumi.

Lisää tehoja kotihoidon avuksi voi hakea kosmetologilta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.