Nuori iho

Säännöllinen ihonhoito on hyvä aloittaa viimeistään silloin, kun aloittaa meikkaamisen. Luonnonkosmetiikka on erittäin hyvä valinta ensimmäisiksi hoitotuotteiksi, sillä sen avulla nuori iho saa hengittää vapaasti ja hormonitoimintaa häiritseviä ja jäljitteleviä niin sanottuja xenoestrogeenejä ei ole käytetty.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–24 of 49 results

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Säännöllinen ihonhoito on hyvä aloittaa viimeistään silloin, kun aloittaa meikkaamisen. Joskus epäpuhtauksia syntyy jo hyvin nuoreen ihoon, ja silloin ihonhoito kannattaakin aloittaa heti ensimmäisten epäpuhtauksien havaitsemisen jälkeen. Nuoren ihon ensimmäisiksi hoitotuotteiksi riittää hyvin muutama ihotyypin mukaan valittu tuote, kuitenkin liian voimakkaita vaihtoehtoja välttäen.

Puhdistukseen sopivat hyvin esimerkiksi miedot geelit ja vaahdot. Luonnonkosmetiikasta löytyy tarpeeksi hellävaraisia vaihtoehtoja tähän, sillä kaikista voimakkaimpien pesutensidien (kuten natriumlauryylisulfaatti) käyttö on sertifioidussa luonnonkosmetiikassa kiellettyä. Kevyttä, kosteuttavaa kasvovettä kannattaa opetella käyttämään alusta asti. Kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvon puhdistuksen jälkeen ja tuo iholle kosteutta helposti hyödynnettävässä muodossa. Kosteutusvoide tulee valita ihotyypin mukaan, tehokkaasti ihoa uudistavia ja silottavia voiteita kuitenkin välttäen. Luonnonkosmetiikka on erittäin hyvä valinta ensimmäisiksi hoitotuotteiksi, sillä sen avulla nuori iho saa hengittää vapaasti ja hormonitoimintaa häiritseviä ja jäljitteleviä niin sanottuja xenoestrogeenejä ei ole käytetty.

Kosmetologilla kannattaa käydä etenkin, jos ihossa on epäpuhtauksia. Hoitoväli riippuu toki ihon tarpeista, mutta muutaman kerran vuodessa on monesti riittävä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.