Atopia

Liian voimakkaat pesuaineet ärsyttävät atooppista ihoa entisestään ja tuotteiden tulisi olla hellävaraisia ja sisältää runsaasti kosteutta ja rasvaa. Luonnonkosmetiikasta löytyy atopian hoitoon soveltuvia, ihoa aidosti ravitsevia, eikä vain ulkonäköä parantavia tuotteita. Herkän ihon hoitoon suunnatut luonnonkosmetiikkatuotteet soveltuvat yleensä hyvin, eten

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–24 of 28 results

Atooppisessa ihottumassa ihosta haihtuu kosteutta ja rasvaa normaalia enemmän, mikä johtaa poikkeuksellisen suureen kuivuuteen, ärtyvyyteen ja jopa ihottumaan ja ihon halkeiluun. Ihottuma kutisee helposti, mutta raapiminen pahentaa sitä. Atopian taustalta löytyvät perinnölliset tekijät, mutta esimerkiksi stressi pahentaa sitä. Maidoton ruokavalio saattaa olla hyödyllinen atopiasta kärsiville.

Liian voimakkaat pesuaineet ärsyttävät atooppista ihoa entisestään ja tuotteiden tulisi olla hellävaraisia ja sisältää runsaasti kosteutta ja rasvaa. Luonnonkosmetiikasta löytyy atopian hoitoon soveltuvia, ihoa aidosti ravitsevia, eikä vain ulkonäköä parantavia tuotteita. Herkän ihon hoitoon suunnatut luonnonkosmetiikkatuotteet soveltuvat yleensä hyvin, etenkin jos atopiaan yhdistyy allergioita. Puhdistukseen suosittelemme puhdistusmaitoa tai -voidetta. Apuna kannattaa käyttää kosteaa kasvoliinaa. Kuivattava vesipesu on hyvä jättää kokonaan pois.

Kosteus on atooppiselle iholle tärkeää, jotta rasvat pääsevät imeytymään ihoon. Tämän vuoksi tehokkaasti kosteuttavan kasvoveden käyttö aamuin illoin on erittäin suositeltavaa. Luonnonkosmetiikan kosteuttavat kasvovedet sisältävät koko mitaltaan kukkaisvesiä sekä kosteutta sitovia ainesosia. Kosteusvoide tulee valita ihon kunnon mukaan, mutta yleisesti ottaen kannattaa suosia täyteläisen koostumuksen omaavia voiteita. Kosteuttavan seerumin sekä kasvoöljyn käyttö on hyväksi iholle.

Ihoa voi kuoria pienirakeisella kuorinnalla noin kerran viikossa, sillä tämä auttaa hoitotuotteita imeytymään ihoon sekä kirkastaa ihoa. Kosteuttavan, voidemaisen naamion käyttö on suositeltavaa vähintään kuorinnan jälkeen. Useimmat kosteuttavat naamiot voi jättää iholle yön yli vaikuttamaan. Kosteuttavaa naamiota voi käyttää tarvittaessa myös yövoiteen asemasta useamman kerran viikossa.

Kosmetologin tekemä tehokosteuttava hoito tuo helpotusta myös kotihoitoon. Erityisesti kasvohieronta auttaa hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.