Kaikki, mitä ihosi talvella tarvitsee

Tunnelmallinen talvi on saapunut pikku pakkasineen. Vaihtelevat sääolosuhteet näkyvät heti ihon kunnossa, joten tarvitset ihollesi sopivat tuotteet sekä hyvää hoitoa. Poimi kokoelmastamme omat ihanat talvi-ihon pelastajasi!

Monien harmiksi iho reagoi talven kylmiin säihin hilseilyllä ja halkeilulla. Talvella ilman kosteus on paljon pienempi kuin kesällä. Iholla on luontainen kyky ottaa ilmasta kosteutta itseensä, mutta talvella se ei onnistu. Pääpaino ihonhoidossa on siksi ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä sekä ravitsemisessa tehokkailla raaka-aineilla. Suosittelemme ottamaan viimeistään nyt kosteuttavan kasvoveden, seerumin ja ravitsevan kasvoöljyn osaksi ihonhoitorutiinia.

Mikäli ihosi on ekstrajanoinen, ovat kosteuttavat kasvonaamiot ehdoton must have -tuote. Mikä olisikaan ihanampi tapa hemmotella itseään kuin rentouttava kasvonaamio vaikkapa saunan jälkeen! Vartalovoiteet kannattaa vaihtaa paksumpiin ja kosteuttavampiin tuotteisiin. Yksi suosituimmista on Evolven Tropical Blossom Body Butter -vartalovoi, eikä ihme, sillä ihanan täyteläinen vartalovoide lumoaa eksoottisella ja ylellisellä tuoksullaan sekä tehokkaalla koostumuksellaan.

Hiustenhoito on vähintään yhtä tärkeässä roolissa. Talvella hiukset  sähköistyvät ja pörröttyvät herkemmin. Hiuksia kannattaa  kosteuttaa ja hoitaa hiusnaamioiden, öljyjen sekä kosteuttavien shampoiden ja hoitoaineiden avulla.

Kasvot  |    Vartalo   |   Hiukset

Kasvot

Hoida ja hemmottele ihoa kosteuttavilla sekä tehokkailla tuotteilla. Panosta ihonhoitorutiineihisi ja valitse kosteuttavia sekä ravitsevia ihonhoitotuotteita.

Vartalo

Helli vartaloasi ja ehkäise ihon kuivuminen huolehtimalla ihon kosteutuksesta sekä kuorinnasta.

Hiukset

Talven kylmien ilmojen myötä hiukset kaipaavat lisäkosteutusta. Hoida hiuksiasi kosteuttavilla ja ravitsevilla tuotteilla. Älä unohda hiusnaamiota!

Talveen sopivat tuotteet:

Kasvot   |    Vartalo   |   Hiukset

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.