Reseptit

Yellow moodin kukoistussmoothie

03.04.2014, Hannamari Rahkonen

Kato miten isoja möllyköitä!

Mieheni oli valmistamassa itselleen toissailtana smoothieta, kun minä olin kömpinyt jo unipuulle. Hän oli käynyt samana iltana auttamassa erästä meidän ystäväperhettä muutaman tietokonejutun kanssa ja sai vastalahjaksi lakkoja, punaherukoita — ja muhkeita mustaherukoita. Meidän osoitteessa asiasta oltiin erittäin onnellisia, varsinkin kun omat marjavarastot olivat alkaneet ehtyä jo viime vuoden puolella.

blackcurrantsmoothie_smoothie_superfood_fruits_rawfood_yellowmood 3

Olen nyt kevään aikana tehnyt itsekin paluuta smoothieiden maailmaan ja tauon jälkeen on taas helpompi katsoa laatikon ulkopuolelle sekä pitää paketti yksinkertaisempana. Sitä lähtee helposti rönsyilemään, jolloin lopputulos ei miellytäkään makuaistia niin paljon kuin oli alunperin kaavaillut. Ehkä nämä seikat olivatkin tämän paussikauden tarkoituskin, sillä nyt intoa ja blenderin surinaa riittää jälleen.

blackcurrantsmoothie_smoothie_superfood_fruits_rawfood_yellowmood 2

Joliessa vietetään huomisesta alkaen kukoistusviikonloppua ja kehitin tähän teemaan sopivan smoothien — mistäpä muustakaan kuin noista herkullisen muhkeista lahjamustaherukoista. Yellow moodin kukoistussmoothie on helppo valmistaa muutamassa minuutissa eikä reseptiä ole pilattu turhan monella eksoottisella raaka-aineella, vaan siinä hyödynnetään suomalaisia marjoja. Kirpeät mustaherukat saivat kaverikseen makua pyöristävää mantelivoita, joka tekee smoothiesta myös täyttävän.

blackcurrantsmoothie_smoothie_superfood_fruits_rawfood_yellowmood 1

Yellow moodin kukoistussmoothie, 1 iso annos tai 2 pientä

2 dl jäisiä mustaherukoita

3-4 taatelia

0,75 dl mantelivoita

5 dl vettä

1 rkl lesitiiniä

Nautiskelin oman kauneusjuomani lounaaksi kuvankäsittelyn ohessa, mutta aivan hyvin smoothien voi syödä pienempinä annoksina välipalaksi ennen treenejä. Kaunista kukoistusviikonloppua!

Hannamari, x

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.