Palvelut

  • Valitse kategoria

  • Valitse kategoria

Pitkässä Absolutionin Absolu -kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi silmänympärysihonhoitoon keskittyvän erityisosion sekä kasvojen jade roller -käsittelyn. Hoito sisältää konjac sienen omaan käyttöön (arvo 11).

90min
138€

Jolie shop & spa Töölö

138€

Holistinen, rentouttava ja uudistava vartalohoito, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa. Hoidon alussa keskitytään hengitykseen, jonka jälkeen venytellään raajat. Jalkapohjien vyöhykekäsittelystä siirrytään avaamaan lymfapisteet. Keholle tehdään energisoiva ja puhdistava kuivaharjaus Absolutionin omalla harjalla ja tekniikalla. Tämän jälkeen seuraa koko kehon hieronta, jonka jälkeen lymfapisteet suljetaan. Hoito puhdistaa, nopeuttaa lymfakiertoa, tasapainottaa sekä virkistää ihanasti kehon ja mielen.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

158€

Kenelle? Miesten ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus.

Mitä? Ihoa kirkastava, detox-vaikutteinen kasvohoito energisoi samalla mielen ja kehon. Ei sisällä mekaanista ihon puhdistusta.

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

118€

Aikuiselle +40 -vuotiaalle iholle tarkoitettu elvyttävä ja vahvaotteinen holistinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi tuntuvan ja fyysisen hieronnan sekä gua sha -käsittelyn. Gua sha parantaa ihon väriä ja nestekiertoa. Se tuntuu miellyttävältä, poistaa turvotusta sekä lihas – ja faskiajännityksiä. Lift -hoitokonsepti on samanaikaisesti rentouttava ja energisoiva käsittely. Hieronta keskittyy kasvolihaksiin parantaen tonusta.

60min
128€

Jolie shop & spa Töölö

128€

Kenelle? Stressiä lievittävä kuumakivihoito.

Mitä? Kehon ja mielen yhteyden palauttava, stressiä lievittävä ja unen laatua syventävä vartalohoito, jossa käytetään muun muassa intialaisia jokikiviä ja hot stone -terapiaa. Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Kireys katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle, anna kehosi soida. Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi lämpönä vielä huomennakin.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

158€

Kenelle? Kaikille ihotyypeille, räätälöidysti tarpeen mukaan.

Mitä? Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioivayksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi VIRKISTÄVÄ / KIRKASTAVA / KIINTEYTTÄVÄ / UUDISTAVA  tai KOSTEUTTAVA. Anna ammattilaisemme valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

Jolie shop & spa Töölö

118€

Kevyt kasvohoito keskittyen silmänympärysihon hoitoon ja liftaukseen. Kasvoille tehdään huolellinen alkupuhdistus sekä kuorinta. Kasvohieronta sisältää lymfaattisen osuuden avauksineen, shiatsuun perustuvan paineluhieronnan silmänympärysalueelle sekä lopuksi jade roller -käsittelyn.

Hoito helpottaa turvotusta, auttaa tummiin silmänalusiin sekä juonteisiin. Monipuoliset hierontatekniikat boostaavat lymfa- ja mikroverenkiertoa sekä auttavat juonteisiin vapauttamalla kasvojen lihasjännitystä. Rentouttava ja tehokas hoito kirkastaa kasvoja ja terävöittää kasvojen piirteitä. Sopii tuhkimohoidoksi ennen juhlia tai sarjana pitkäaikaisempien hoitovaikutusten saavuttamiseksi.

60min
98€

Jolie shop & spa Töölö

98€

Kiinteyttävä ja anti-age-vaikutteinen naamio vartalolle. Valitse käsivarret/decolte/rinta-alue tai sääret/reidet/pakarat -alue.

20 min.

Jolie shop & spa Töölö

30€

Klassinen aromaterapiahoito rentouttaa kehon ja ja kirkastaa mielen. Hoitaja sekoittaa yksilöllisen holistisesti vaikuttavan öljyseoksen luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Lymfaattisin sivelevin ottein tehtävässä hoidossa käydään läpi kehon meridiaanit. Hoidettavana alueena koko keho ja pää.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

95€

Nestekiertoa vilkastuttava ja detox-vaikutteinen naamio vartalolle. Valitse käsivarret/decolte/rinta-alue tai sääret/reidet/pakarat -alue.

20 min.

Jolie shop & spa Töölö

30€

Holistinen hoitokokonaisuus rentouttaa kehon ja mielen ja on avuksi erityisesti stressiperäisten iho-ongelmien hoidossa. Hoidossa käytetään Dr. Bachin menetelmällä valmistettuja biodynaamisia kukkatippatuotteita, hoitoreseptit valikoituvat yksilöllisesti ihon ja kehon tarpeen mukaan. Hoito sisältää jalkakylvyn, kasvojen entsymaattisen kuorinnan ja naamion sekä kasvojen, selän ja jalkojen lymfaattisen käsittelyn.

90 min.

Jolie shop & spa Töölö

110€

Kenelle? Ihon ikääntymisoireet, kuten pigmenttiläiskät, veltostunut ja eloton iho, rypyt ja juonteet.

Mitä? Anti-age-vaikutteinen hoito 45+ iholle. Hoito sisältää kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän ja ihon toimintoja stimuloivan tehoampullin sekä ravitsevan ja stimuloivan hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, ihosi tarpeen mukaisesti. Tehoampullin imeytys galvaanisesti tai manuaalisin akupainantaottein. Hoidon kruunaa ihoa kiinteytävä ja kirkastava tehonaamio sekä simänympärysten tehohoito. Naamion yhteydessä käsien ja käsivarsien hieronta. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia.

90 min.

Jolie shop & spa Töölö

138€

Kenelle? Vartalon kiinteytykseen, laihdutuksen tukihoitona, selluliittialueiden hoitoon

Mitä? Kiinteyttävä ja kudoksen rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään selluliittikudoksen muokkaamiseen.  Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja muokkaavan hieronnan.

5-10 x sarjahoito á 130€.

90 min.

Jolie shop & spa Töölö

148€

Kenelle? Väsynyt, eloton ja stressioireisiin reagoiva iho. Virkistystä kaipaava iho.

Mitä? Ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito vahvistaa ihoasi stressitekijöitä vastaan. Sisältää ihon toimintoja stimuloivan akupainantahieronnan ja/tai hoitotuotteiden galvaanisen imeytyksen. Erinomainen “early anti-age”-hoito 30+ -iholle sekä kuurihoitona vuodenaikojen vaihtuessa tai kun olet vaihtamassa ihonhoitorutiinejasi luonnonkosmetiikan pariin.

Hoito sisältää Omega-kosteusvoiteen asiakkaan omaan käyttöön.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

128€

Kenelle? Puhdistusta kaipaava, tukkeutuva iho.

Mitä? Syväpuhdistava ja tasapainottava hoito sisältäen entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen ja/tai iontoforeesiin perustuva huokosten puhdistuksen, ihoa tasapainottavan ja kirkastavan tehoampullin, ihoa rauhoittavan hieronnan ja kirkastavan loppunaamion.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

128€

Kenelle? Turvotukset, laihdutuksen tukena, säännölliseen detox-hoitoon

Mitä? Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

105 min.

Jolie shop & spa Töölö

168€

Kenelle? Kaikki ihotyypit. Kun et tiedä mitä ihosi kaipaa, varaa tämä hoito.

Mitä? Yksilöllinen probioottinen kasvohoito,  joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeeseen. Hoito voi olla rauhoittava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä tai tasapainottava.

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

118€

Kenelle? Ärtynyt, pintakuiva, punoittava, kutiseva ja kireä iho. Tulehduksellinen akne tai rosacea. Couperosa iho, atooppinen ja kosketusherkkä iho.

Mitä? Herkkää ja reaktiivista ihoa rauhoittava ja vahvistava hoito. Sisältää hellävaraisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan ihon herkkyys huomioiden sekä probioottisen tehoampullin, rauhoittava lymfahieronnan ja tasapainottavan naamion. Sopii tulehtuneelle ja atooppiselle iholle sekä couperosan ja rosacean hoitoon. Vähentää ihon reaktiivisuutta ja auttaa ihoa tasapainoon.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

128€

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää Essen Signature hieronnan, jalkojen paineluhieronnan sekä pään tai käsien hieronnan kaunistavan kasvonaamion yhteydessä. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

120min
158€

Jolie shop & spa Töölö

158€

Kasvojen virkistys tehdään ihollesi yksilöllisesti valikoiduilla tuotteilla.

15 min.

Jolie shop & spa Töölö

20€

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen.

Ajanvaraus ainoastaan puhelimitse.

Jolie shop Punavuori

150€

Jolie shop Garden

150€

Jolie shop & spa Töölö

150€

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. Kesto 30min. Hinta hyvitetään 50:n tuoteostosta.

30 min.

Jolie shop Punavuori

40€

Jolie shop Garden

40€

Jolie shop & spa Töölö

40€

Sisältää jalkojen akupisteiden rentouttavan paineluhieronnan.

15 min.

Jolie shop & spa Töölö

15€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Ei sisällä lakkausta.

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

90€

Kenelle? Kun tarvitset ohjausta ihonhoitorutiiniisi

Mitä? Ammattilaisen tekemä ihon tarpeen kartoitus yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Sisältää hoito- ja tuotesuositukset. Hinta hyvitetään yli 150€ tuoteostoista.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja voiteen ihotyypin mukaisesti.

45 min.

Jolie shop Punavuori

60€

Jolie shop Garden

60€

Jolie shop & spa Töölö

60€

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja värilakan varpaille. Refleksologinen ja stimuloiva hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja parantavia voimavaroja. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon.

Hoito sisältää yhden vapaasti valittavan, värillisen Kure Bazaarin kynsilakan (arvo 19,50€).

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

138€

Rentouttava ja vahvistava miehen ihon erikoistarpeet huomioiva hoitokokonaisuus. Suosittu Charisma Boost on ihoa kirkastava, detox-vaikutteinen kasvohoito, joka energisoi sekä mielen että kehon.

60min
118€

Jolie shop & spa Töölö

118€

Puhdistava, mutta silti hemmotteleva kasvohoito sopii parhaiten tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle, myös nuorille ja hormonaalisesti oireilevalle iholle. Hoito sisältää tarvittaessa myös mekaanisen ihonpuhdistuksen. Fresh Therapy -hoitoon voivat hyvin tulla erilaisen ihotyypin omaavat asiakkaat, jotka toivovat hoidoltaan kokonaisvaltaisesti puhdistavaa ja raikastavaa lopputulosta. Hoitotuotteita ja tekniikoita voidaan hoidon yhteydessä räätälöidä ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti.

75min
118€

Jolie shop & spa Töölö

118€

Little Wonder on erityisesti nuoren perusihonhoitoa tukeva ammattilaisen tekemä syväpuhdistus. Hoitoon kuuluu yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla tuotteilla. Ihon mekaaniseen ja/tai entsymaattiseen syväpuhdistukseen keskittyvä hoito parantaa ihon kuntoa ja vähentää epäpuhtauksien esiintymistä. Jos ihollasi on vähemmän puhdistamista, saat myös Little Wonder – hoidon aikana napakan ihon väriä ja nestekiertoa parantavan paineluhieronnan.

45min
89€

Jolie shop & spa Töölö

89€

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava arabikulttuureista kumpuava kylpylähoito. Valittavanasi VIRKISTÄVÄ, NESTEITÄ POISTAVA, RENTOUTTAVA tai ENERGISOIVA hoitokokonaisuus. Hoito sisältää vartalon kuorinnan, öljyhieronnan ja selän tai jalkojen savihauteen kehon tarpeen mukaisesti.

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

95€

Virkistävä hoitokokonaisuus sisältää ihoa kirkastavan Oriental Bright kasvohoidon sekä virkistävän vartalon osa-alueen hoidon. Valittavanasi selän tai alaraajojen hoito kassakuorinta mustasaippualla, jonka jälkeen öljyhieronta aromaattisella luomuarganöljyllä. Hoito puhdistaa ja virkistää kokonaisvaltaisesti tuoden virtaa arkeen.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

118€

Kuivaa ja ikääntyvää ihoa hellivä perinteiseen itämaiseen kauneuskulttuuriin pohjautuva klassinen kauneushoito kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Hoidossa iho kyllästetään huippulaatuisilla luomuarganöljyn pohjautuvilla tuotteilla ja naiseutta ylistävällä luomuruusun distillaatilla ja öljyillä. 

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

95€

Ylellinen depilaation jälkeinen hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihon ihanteellisesti ja ehkäisee sisäänkasvavien karvojen muodostumista.

30 min.

Jolie shop & spa Töölö

35€

Kasvoille tehtävä ihon nestekiertoa aktivoiva hoito joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, seerumin ja kosteusvoiteen. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Lymfahieronta tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä.

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

85€

Kestoväri kulmat (sis. muotoilun)

25

Jolie shop & spa Töölö

25€

Kestoväri – ripset

25€

Jolie shop & spa Töölö

25€

Kestoväri – ripset ja kulmat (sis. muotoilun)

40

Jolie shop & spa Töölö

40€

Yksilöllisesti ihollesi tähän hetkeen sopiva kasvonaamio ammattilaisen valitsemana.

Jolie shop & spa Töölö

15€

Jolie span kulmapalvelu sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmien kartoituksen, kulmien muotoilun ja meikkiopastuksen sekä kestovärin kulmiin ja ripsiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva luonnonkosmetiikan kulmakynä.

30 min.

Jolie shop & spa Töölö

49€

1. käyntikerta

Jolie span kulmapalvelu sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmien kartoituksen, kulmien muotoilun ja meikkiopastuksen sekä kestovärin kulmiin ja ripsiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva luonnonkosmetiikan kulmakynä.

45 min.

Jolie shop & spa Töölö

79€

Kulmien kestoväri kasvohoidon yhteydessä

18

Jolie shop & spa Töölö

18€

Jolie shop & spa Töölö

17,50€

Sisältää käsien ja käsivarsien kirkastavan kuorinnan, kosteuttavan naamion ja rentouttavan hieronnan.

15 min.

Jolie shop & spa Töölö

20€

Vartalohoito Little Butterfly Londonin erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

158€

Käsien kuorinta, naamio, käsihieronta, kynsinauhojen hoito sekä kynsien muotoilu ja lakkaus. Sisältää valitsemasi KURE-kynsilakan.

45 min.

Jolie shop & spa Töölö

70€

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

60 min.

Jolie shop Punavuori

60€

Jolie shop Garden

60€

Jolie shop & spa Töölö

60€

Meikkipohjaopastuksessa ammattilanen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelun hinta hyvitetään meikkituoteostoistasi.

30 min.

Jolie shop Punavuori

40€

Jolie shop Garden

40€

Jolie shop & spa Töölö

40€

Rituaalinen Body & Mind -hoito

Soul Sensation -vartalohoito on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hoito, joka vie matkalle aistien maailmaan. Vartalohoito sisältää jalkojenhoitorituaalin, kuorinnan koko vartalolle sekä kokovartalohieronnan. Hoito on saanut vaikutteita sekä länsimaisista että itämaisista rituaaleista ja tekniikoista. Hoidon vaikutukset ovat samaan aikaan kehoa puhdistavia ja hoitavia, ja mieltä rauhoittavia ja aisteja stimuloivia.

Jolie shop & spa Töölö

168€

Itämainen ja aromaattinen

Oriental Bliss on huumava ja aromaterapeuttinen tuulahdus ajatonta perinteistä aasialaista spakulttuuria. Pinks Boutique Signature -kasvohoidossa on vaikutteita ja raaka-aineita Indonesiasta, Tiibetistä, Nepalista, Thaimaasta ja Japanista. Kasvojen ihon lisäksi Oriental Bliss hoitaa kokonaisvaltaisesti jalkoja, käsiä, selkää, dekoltee-hartia-aluetta ja mieltä. Kosketus ja hierontaliikkeeet ovat kautta hoidon rauhallisen voimakkaita, venyttäviä, painelevia ja tunnustelevia.

90 min.

Jolie shop & spa Töölö

148€

Kaikille ihoille sopiva tehoampulli, joka tukee ihon tasapainoittumista ja uudistumista.

Jolie shop & spa Töölö

25€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä

27

Jolie shop & spa Töölö

27€

Ripsien kestoväri kasvohoidon yhteydessä

18

Jolie shop & spa Töölö

18€

Sisältää kokonaisvaltaisesti rentouttavan selän paineluhieronnan ja puhdistavan savihauteen.

20 min.

Jolie shop & spa Töölö

25€

Perinteinen japanilainen hoitomenetelmä, joka rentouttaa kehon jännityksiä tuoden kokonaisvaltaista hyvää oloa. Hoito tehdään lattialla, perinteisellä futon patjalla. Varaa mukaan mukavat ja väljät vaatteet.

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

85€

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki. Meikki räätälöidään tarpeesi mukaan joko päivä- tai iltameikiksi. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelun hinta hyvitetään meikkituoteostoistasi.

30 min.

Jolie shop Punavuori

40€

Jolie shop Garden

40€

Jolie shop & spa Töölö

40€

Kasvohoidon yhteydessä pieni alue, kuten huulet, leuka.

15 min.

Jolie shop & spa Töölö

10€

Sääret tai reidet hoidon yhteydessä.

30 min.

Bikinirajan sokerointi.

30 min.

Jolie shop & spa Töölö

48€

Brasiliainen sokerointi.

45 min.

Jolie shop & spa Töölö

89€

Kainaloiden sokerointi.

20 min.

Jolie shop & spa Töölö

28€

Huulten, leuan tms. pienen alueen sokerointi.

Kasvohoidon yhteydessä 10€.

15 min.

Jolie shop & spa Töölö

15€

Säärten tai reisien sokerointi.

45 min.

Jolie shop & spa Töölö

57€

Sokerointipaketti 1 sisältää säärien, bikinirajan ja kainaloiden sokeroinnin.

60 min.

Jolie shop & spa Töölö

105€

Sokerointipaketti 2 sisältöö säärien, kainaloiden sekä brasiliailaisen sokeroinnin.

75 min.

Jolie shop & spa Töölö

140€

Nestekiertoa ja ihon aineenvaihduntaa vilkastuttava kuivaharjaus koko vartalolle poistaa kuivan, kuolleen ihosolukon ja edistää aineiden imeytymistä.

Jolie shop & spa Töölö

15€

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan.

Ajanvaraus vain puhelimitse.

Jolie shop Garden

160€

Jolie shop & spa Töölö

160€

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.