Peittävä meikkivoide

Kjaer Weisin Cream Foundation -meikkivoide on ihanteellinen erityisesti reipasta peittävyyttä kaipaavalle iholle, kuten couperosa-iholle tai iholle, jossa on pigmenttimuutoksia. Se on luonnonkosmetiikan vastine ammattilaisten aikaisemmin paljon käyttämille Joe Blasco -tyyppisille nappimaisille runsaspigmenttisille voiteille.

Pysyvä koostumus tekee tuotteesta sopivan sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Meikkipohjan valttina on sen monikäyttöisyys – samaa tuotetta voi käyttää myös peitevoiteena. Levitä tuote sormin, mikäli haluat vain kevyesti ihon sävyä tasoittavan pinnan, ja siveltimellä, kun haluat pigmentistä kaikki tehot irti. Blush/Foundation-sivellin sopivat meikin levitykseen koko kasvoille ja Concealer-siveltimellä voit työstää tarkkuutta ja extrapeittävyyttä vaativat kohdat, kuten nenänpielet ja silmänaluset.

Erityisesti jos olet kuivan tai pintakuivan ihon omistaja, suosittelemme levittämään meikkipohjan alle Kjaer Weisin oman The Beautiful Oil -kauneusöljyn, joka on nimenomaan meikinpohjustustuotteeksi suunniteltu. Se tekee iholle upean kuulaan pinnan, jolle meikkipohja liukuu täydelliseksi, juuri sopivasti peittäväksi kerrokseksi.

Yhteenveto Kjaer Weisin meikkivoiteesta:

Peittävyys: 5/5
Levittyvyys: 4/5
Kuulaus: 3/5
Kesto: 5/5

Valitse sävysi:

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.