Kuulas meikkivoide

Mádaran vegaaninen Skin Equal Soft Glow Foundation meikkivoide sulautuu ihoon täydellisesti. Voide taikoo käyttäjälleen huippumalli-ihon, joka on kuulas, raikas ja luonnollisen näköinen. Testiryhmämme kutsuvat voidetta luonnonkosmetiikan parhaaksi meikkivoiteeksi.

Tuote tasoittaa ihon sävyn tehokkaasti, mutta suurempien ihovirheiden ja esimerkiksi tummien silmänalusien peittämiseen suosittelemme saman sarjan Luminous Perfecting -peitevoidetta, joka toimii saumattomasti yhteen Skin Equal -meikkivoiteen kanssa.

Miehelle sopiva meikkivoide

Meikkivoiteen antioksidanttirikkaalla mustikkauutteella terästetty kosteuttava koostumus on vaivaton levittää kasvoille sormin. Meikkivoide ei tee ihoa tunkkaisen tai meikatun näköiseksi. Tämä on myös loistava meikkivoide miehelle.

Hyviä tumman ihon sävyjä

Voiteesta on tarjolla kymmenen eri sävyvaihtoehtoa ja tummahipiäiset asiakkaamme ovatkin kiitelleet, kuinka harvinaisen onnistuneet sarjan tummat sävyt ovat. Myös vaalealle iholle löytyy useita loistavia sävyjä. Jolien myydyin sävy on 30, jonka neutraali sävy pukee useimpia vaaleaihoisia.

Toiseksi suosituin on vaalea keltapohjainen sävy 20 ja kolmanneksi suosituin sävy 40, jonka selkeästi keltapohjainen sävy sopii päivettyneelle vaalealle iholle. Sävy 10 on huomattavan vaalea. Suosittelemme Mádaran meikkivoidetta kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Rasvainen iho kannattaa puuteroida meikkivoiteen päälle kestävyyden takaamiseksi.

Yhteenveto Mádaran Skin Equal Soft Glow Foundation -meikkivoiteista:

Peittävyys: 3/5
Levittyvyys: 5/5
Kuulaus: 5/5
Kesto: 4/5

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.