Meikit

Väriopas Kjaer Weisin meikkipohjan valintaan

15.02.2016, Jolie

Jos olet verkkokauppa-asiakkaamme ja mietit, mikä Kjaer Weisin ihanan meikkipohjan sävy olisi juuri sinulle sopiva, tämä pieni manuaali helpottaa valinnan tekemistä.

Lue siis kätevä väri- ja soveltuvuusopas Kjaerin meikkipohjasta. Ohjeistamme, millaiselle ihonvärille ja mihin vuodenaikaan sävyt sopivat, millaisia ovat sävyjen vaaleus-tummuusasteet ja muut ominaisuudet. Kerromme myös, mitä sävyjä myymme eniten suomalaisille asiakkaille ja mitä voi parhaiten miksata keskenään.

Kjaer Weis meikit

 

Lightness: Erittäin vaalea sävy. Sopii kalpean vaalealle iholle. Supervaaleaihoisille, joille sopii normaalisti keskitalvella yleensä meikkisävyistä kaikkein vaalein mahdollinen, Lightnessin vaaleus voi olla jopa liikaa. Jos etsit supervaaleata lookia tai ihonsävysi on huomattavan vaalea, tämä on täydellinen. Myymme sävyä erityisesti niille, joille riittävän vaaleaa sävyä ei monistakaan sarjoista löydy.

Like Porcelain: Like Porcelain on Jolien myydyin meikkipohja talvella. Sopii erittäin hyvin vaalealle pohjoiselle iholle. Like Porcelain on niin vaalea, että yhtään päivetystä se ei siedä, mutta se ei ole niin kalpea kuin Lightness. Sopii hyvin yleisesti ottaen vaaleaihoisille,  paitsi hyvin oliivisen keltaiselle omalle pohjasävylle.

Silken: Hyvin vaalea keltapohjainen sävy. Kjaer Weis kertoo Silkenin olevan Paper Thinin rinnakkaissävy, mutta kokemuksemme mukaan Silken on vaaleusasteeltaan kuitenkin lähellä Like Porcelainia.  Jotta Silken sulautuu ihoosi kauniisti ja luonnollisesti, pitää olla vahva keltapigmentti/oliivisuus omasta takaa.

Paper Thin: Paper Thin sopii vaaleaihoisille, jotka eivät kuitenkaan ole kaikista kalpeimpia. Se on asteen/puolitoista tummempi kuin Like Porcelain.  Pohjasävyltään Paper Thin on melko neutraali, ja sen saa istumaan kauniisti melko monenlaiselle iholle, kunhan vaaleusaste osuu oikeaan. Kesällä erinomainen hieman päivettyneille vaaleaihoisille. Paper Thin on usein sopivin valinta suomalaiselle ihonvärille, erityisesti kevään ja kesän koittaessa ehdottomasti suosituin sävy Joliessa. Paper Thinia myös miksataan niin vaaleamman Like Porcelainin kuin tummemman Just Sheerin kanssa.

Just Sheer: Just Sheerin käyttäjällä tulee olla pigmenttiä jo hieman omasta takaa. Talvella sopii harvemmalle, mutta jos esimerkiksi aurinkolomailet, se voi hyvinkin olla sopiva sävy. Kesän tullen Just Sheer sopii myös monille suomalaisille, kun päivetystä ehtii tulla jonkin verran.

Illusion: Tummempi sävy Just Sheerista, reippaan rusketuksen kanssa tämä istuu kesäsävyksi myös suomalaisille.

Velvety: Saattaa sopia ruskettuneelle ja luonnostaan tummemman ihonvärin omaavalle. Olemme toistaiseksi myyneet sävyä Jolie shopista intialaisille asiakkaille. 

Transparent: Transparentia suosittelemme vaalealle iholle kasvojen muotoiluun. Tässä tarkoituksessa Transparent on melko lämmin sävy, jolla voi tuoda auringon lämpöä kasvoille.  Delicate on soveltuvampi ihan perinteisiin selkeisiin varjostuksiin.

Delicate: Kjaerin meikkipohjista kaikista tummin sävy, toimii hyvin suomalaiselle iholle varjostusvärinä meikissä. 

Kjaer Weisin The Beautiful Oil -kauneusöljy on loistava primer Kjaer Weisin meikkivoiteen ja voidemaisen poskipunan kanssa. Öljyllä voi helposti pohjustaa meikin glow-henkiseksi juhlalookiksi. Kjaer Weisin peittävä meikkipohja liukuu tasaiseksi ja virheettömäksi kauneusöljyn päälle.

Kjaer Weis

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Nää Kjaerin meikkipohjat ovat niiiiin huippuhyviä. Kuivempana kautena (ja kuivaihoisille vinkkinä), May Lindströmin The Youth Dew öljy alle niin levittäminen helpottuu. Mayn öljy kun on sellaista hyvin imeytyvää, joka sopii meikin alle myös seka- ja rasvoittuvalla iholla. Itseltäni löytyy Like Porceline ja Paper Thin. Talvella vaaleampi, kesällä tummempi ja sekoituksia siinä välissä. Toki käytän muitakin meikkipohjia (iroisie bb ja zuii), mutta Kjaereista nuo istuvat täydellisesti iholleni. Jos en laita Maytä niin alle laitan Paita joka ei rullaa tms hyvää kosteusvoidetta.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
7 years sitten

Ihana kuulla Mari, että olet löytänyt omat toimivat suosikkisi! May Lindstrom Skin -sarjan The Youth Dew -öljy toimii kyllä ihanasti meikkivoiteen alla. Antaa kaunista kuulautta ja raikkautta, mutta ennen kaikkea kosteutta! Ja Kjaer Weisin meikkipohjat ovat kerrassaan mahtavia – meistäkin!

Inari
Inari
7 years sitten

Mulla oma ihonsävyni on kellertävä ja rusketun auringossa helposti. Oikean meikkipohjan sävyn löytäminen on välillä ollut haastavaa, sillä monet ammattilaiset suosittelevat oliiviin taittuvia sävyjä, jotka eivät kuitenkaan tunnu ihan omilta. Kjaer Weisistä olen kokeillut Paper thin-sävyä, mikä toimi hyvin, mutta nyt käytän Silkeniä, enkä usko siitä enää luopuvani. Iho näyttää niin paljon kauniimmalta, kun sävy on täsmälleen oikea. Oikean sävyn löytämiseen kannattaa siis käyttää pieni tovi. Tuote itsessään on aivan ihana ja osoittautunut myös riittoisaksi. Kiitos tästä jutusta – tämän avulla olisin osannut valita Silkenin heti ensimmäisellä kerralla!

Jenni
Jenni
7 years sitten

Mulla oli aluksi Like Porcelain (Silken ei ollut vielä tullut) ja se sopi ihan hyvin talvisin. Silkenin tultua olen löytänyt (Jolien avustuksella) täydellisen oman sävyni, joskin kesällä se käy hieman vaaleaksi. Tykkäsin tosin viime kesänä muutenkin käyttää Absolutionin Creme du Teintia, kun siitä tuli vaaleampi sävy. Silken on ihan huippu melko vaalealle kellertävälle iholle!

Tintti
Tintti
6 years sitten

Kolmas Silken jo menossa! Aiemmin koin ongelmaksi usein sen, että kaikissa vaalealle iholle tarkoitetuissa meikkivoiteissa oli punertava pohjasävy, vaikka sävyä markkinoitaisiin neutraalina. Oma ihonsävyni on vaalea oliivi (neutraalin ja kellertävän välimaastossa) ja Silken on täydellinen match. Sävy ei ole niin keltainen kuin esimerkiksi Bare Mineralsin sävy “light”, joka oli itselleni taas hieman liian keltainen.

Hanna
Hanna
6 years sitten

Tämä pohja on seuraavana kokeilulistalla! Niin paljon olen kuullut kehuja. Mulla on ollut käytössä Zuiin Olive Fair ja RMS sävy 22 tai keväällä ja kesällä 33. Osaisitteko sanoa, mikä Kjaerin pohja olisi sopiva?

Jolie
Jolie
5 years sitten

Hei Hanna! Suosittelisin sinulle sävyä Like Porcelain. Vertailin useampaa sävyä Zuiin Olive Fair-sävyn kanssa ja tämä Like Porcelain oli kaikista lähimpänä sitä. Toivottavasti tästä oli apua. Kaunista päivää!

Jolie
Jolie
5 years sitten

Mahtavaa kuulla että täydellinen sävy on löytynyt!

Anu
Anu
5 years sitten

Voi kun ois saatavilla naamakuvat eri sävyistä, pystyis sitten niiden perusteella arvioimaan kellertääkö tarpeeks silkeniin ja mikä nyt sitten on ‘erittäin vaalean’ ja sellasen ‘perus suomivaaleen’ ero… pohjasävy mulla enempi kellertävä kuin punainen (mutta ei missään nimessä oliivi), talvisin oon aika tosi vaalea, mut sit kevään ja kesän tullen päivetyn (jopa rusketun) ihan mukavasti… neuvoja?

Jolie
Jolie
5 years sitten

Hei! Voit halutessasi laittaa kuvan kasvoistasi osoitteeseen info.fi niin katsomme ihosävyllesi sopivan pohjan.

Roosa
Roosa
4 years sitten

Zuiilta minulla on käytössä Olive Light, mikä ehkä jäänee liian vaaleaksi kesällä. Nui Cosmeticsin sävyissä tappelen Intense Kanapan ja Mataon välillä. Ihoni punertaa jonkin verran ja kesäisin on tapana päivettyä. Mikähän näistä sävyistä mahtaisi olla sopiva? 🙂

Jolie
Jolie
4 years sitten

Hei Roosa, Kjaer Weisilta voisi sopiva sävy olla Paper Thin 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.