Luonnonkosmetiikka

Toukokuun kuukauden tuote on Jolien suosituin aurinkovoide

06.05.2020, Jolie

On luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden kevät! Valikoimaa riittää ja korkealaatuisten fysikaalisten aurinkosuojien koostumukset ja levittyvyys ovat jo erinomaisia.

Vaikka aurinko ei ole vielä ihan parhaimmillaan, sen UV-säteet pääsevät jo iholle – myös pilvien läpi. Luonnonkosmetiikan fysikaalisilla aurinkosuojavoiteilla voidaan turvallisesti ehkäistä ihon palamista. Erityisesti lasten ja vaaleaihoisten on tärkeää suojautua, sillä ihon palaminen ja UV-altistus lisäävät ihosyöpäriskiä.

Ekosertifioitu luonnonkosmetiikan aurinkosuoja ei häiritse ihmisen hormonitoimintaa, eivätkä fysikaaliset mineraalifiltterit sisällä ympäristölle haitallisia nanopartikkeleita.

Jolien historian myydyin ja Ruotsin paras aurinkovoide

Punavuoren Jolie shopin ikisuosikki on Biosoliksen laadukkaan aurinkotuotesarjan Biosolis Melt-In SPF 30 -aurinkosuojavoide. Helposti levittyvä fysikaalinen aurinkosuoja on täyteläistä vaaleankeltaista voidetta, joka sulautuu iholle täysin näkymättömäksi.

Koostumus saa kiitosta siitä, että sitä on helppo levittää, eikä se jätä tahmaista pintaa. Aurinkovoiteen tuoksu on mieto ja huomattavan miellyttävä. Ruotsissa Biosolis Melt-In on napannut muutama vuosi sitten arvostetun Organic Beauty Awardsin parhaan luonnollisen aurinkosuojan palkinnon.

Suosittelemme Melt-In -voidetta erityisesti silloin, jos olet kokenut auringon tai luonnonkosmetiikan fysikaalisen aurinkosuojan kuivattavan ihoasi. Biosolis Melt-In -voiteen koostumus on hoitava, ja se sopii erinomaisesti janoisen ihon aurinkosuojaksi. Kosteuttava voide ravitsee ihoa ja ehkäisee sen kuivumista myös aikuisella iholla. Voiteesta jää levittämisen jälkeen iholle kaunis kevyt kuulto.

Biosolis on sitoutunut korallien suojeluun

Vuosittain arviolta 25 000 tonnia aurinkosuojatuotteita päätyy meriin ja sitä kautta koralliriutoille. Ne tuhoavat korallien selviytymisen kannalta elintärkeää mikrolevää ja aiheuttavat korallien vaalenemista, koska aurinkosuojat estävät auringonsäteitä saavuttamasta koralleja.

Tätä voidaan pitää ympäristökatastrofina, koska tiedetään, että korallit ovat yksiä planeettamme ekosysteemin tukipilareista. Monet maat ovat kieltäneet kemiallisiin filttereihin perustuvien aurinkosuojien käytön rannoillaan (esimerkiksi Havaiji, Costa Rica, Guatemala, Australia).

Biosolis ei käytä aurinkosuojissaan kemiallisia filttereitä, vaan ainoastaan 100 prosenttisesti luonnollista alkuperää olevia aurinkosuojafilttereitä, jotka eivät vahingoita meriä tai niiden eliölajeja. Useat sertifikaattijärjestöt validoivat Biosoliksen käyttämät raaka-aineet.

Maailmanlaajuisesti tunnetun ja arvostetun 1% For The Planet -liikkeen kautta Biosolis lahjoittaa prosentin bruttomyynneistään Reef Check -järjestölle sekä Surfrider Foundation Europe -järjestölle.

Reef Checkin missiona on kannustaa ihmisiä pelastamaan korallit ja meret koulutuksen, tutkimuksen ja luonnonsuojelun avulla. Surfrider Foundation Europe suojelee maailman meriä, aaltoja ja rantoja vahvan aktivistiverkostonsa voimin.

Sopii kaikille ihotyypeille: vartalolle, kasvoille ja huulille

Biosolis Melt-In SPF 30 -aurinkosuojavoide sisältää suojakertoimen 30. Voide on tarkoitettu ensisijaisesti vartalolle, mutta sitä voi käyttää maltillisesti annostellen myös kasvoille. Se sopii myös herkkien ja ohuiden ihoalueiden kuten huulten suojaksi.

Biosolis Melt-In -voidetta voi käyttää kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Lasten iho saattaa reagoida helposti, joten kaikkia aurinkosuojavoiteita kannattaa testata lasten käytössä ensin pienelle ihoalueelle.

Toukokuun kuukauden tuotteena saat Biosolis Melt-In SPF 30 -aurinkosuojavoiteen 25% alennuksella. Etu on voimassa 1.–31.5.2020 Jolien verkkokaupassa. Ostoksille pääset täältä!

Toukokuun kuukauden tuote

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.