Lifestyle

Bon anniversaire, Jolie!

19.05.2022, Jolie

Luonnonkosmetiikan edelläkävijä Jolie täyttää 10 vuotta.

Jolien yksi perustajanaisista kirjoitti Jolien 1-vuotispäivänä näin:

“Suomesta puuttui yritys, joka nostaisi luonnonkosmetiikan profiilin sammalenharmaasta hippikosmetiikasta kosmetiikkaan, joka olisi hyvinvoinnin kannalta parasta ja tehokkainta mahdollista, kaunista ja freesiä. Laadukasta, ylellistä, houkuttelevaa ja raikasta.”

Näistä sanoista on tultu pitkälle, kun selektiiviseen luonnonkosmetiikkaan keskittynyt kauneuskonsepti Jolie täyttää tänä vuonna pyöreitä.

Jolie syntyi muuttamaan Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinan

Hyvinvointimediasta alkunsa saanut, nopeasti verkkokaupaksi ja myymäläksi kasvanut Jolie oli vuonna 2012 jotain uutta ja erilaista. Se maahantoi useita hienostuneita, erityisesti ranskalaisia luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä. Oli Terre d’Oc, Irosie ja paikkansa hyllyillämme vakiinnuttanut Patyka. Pariisin tunnelman saattoi aistia Jolien Uudenmaankadun myymälässä, josta muodostui luonnonkosmetiikan luksusmerkkien pyhiinvaelluskohde.

Jolien aloittaessa luonnonkosmetiikalla oli vielä maine harvoista luontaistuotekaupoista löytyvinä, voimakkaan yrttisinä ja savipohjaisina tuotteina, joita vain luonnonmukaisen elämäntyylin valinneet uskalsivat kokeilla. Pahviset pakkaukset eivät houkutelleet, eivätkä koostumuksetkaan vakuuttaneet kaikkia. Jolie tuli ja muutti kaiken.

Jolien tuotevalikoima huokui alusta asti ylellisyyttä, eleganssia ja tehokkuutta unohtamatta poikkeuksellisen esteettistä pakkausdesignia. Esimerkiksi bb-voiteita ei muualta saanut, ja Jolien perustajat hakivat säännöllisesti uutuuksia ja insipiraatiota Pariisista. Tuotteita jonotettiin ja kulttimaineeseen nousseisiin tuotteisiin syntyi rakkaustarinoita.

Kokosimme klassikoista ja kuumimmista uutuuksista valikoimamme 10-vuotisjuhlakokoelman. Tutustu tarkemmin kokoelmaan synttärisivulla!

Luonnonkosmetiikka on löytänyt tiensä lähimarkettiinkin

Nyt 10 vuoden kuluttua luonnonkosmetiikkamarkkina näyttää täysin toiselta: perustuotteita on saatavilla jopa lähimarketeistakin. Selektiivisen luonnonkosmetiikan tuotteet ovat kehittyneet edelleen, ja ne ovat erittäin korkealaatuisia raaka-aineiltaan, hoitavuudeltaan ja koostumuksiltaan.

Luonnonkosmetiikka ei erotu ominaisuuksiltaan perinteisestä kosmetiikasta. Stockmannilta voi ostaa Kjaer Weisin meikkivoidetta perinteisten luksuskosmetiikkabrändien vierestä. Suuria askelia on otettu ja vielä suurempia on varmasti tulossa.

Yritysvastuullisuuden painottaminen ja luonnonkosmetiikan kiihtyvä trendi on saanut useat perinteisen kosmetiikan huippumerkit suunnittelemaan hyvin lähellä luonnonkosmetiikkaa olevia tuotteita. Virallisten määritelmien puuttuessa kuluttajan voi olla vaikeaa tietää, mikä varsinaisesti on luonnonkosmetiikkaa. Onneksi sertifiointi helpottaa ostopäätöksiä ja me jolielaiset olemme aina puhelinsoiton päässä, jos aiheesta herää kysymyksiä.

Kiitos rakas Jolien ystävä, ilman sinua tähtipölymme olisi laskeutunut jo aikoja sitten. Nostetaan yhdessä malja Suomen kauneimmalle luonnonkosmetiikan kaupalle!

Jolien 10-vuotista taivalta juhlitaan verkkokaupassa ja myymälässä (Museokatu 19, Helsinki), tervetuloa tutustumaan etuihin ja lahjoihin!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.