Lokakuun kuukauden tuote

Mádara SOS Hydra Intense Rose Jelly

Mádara SOS Hydra Intense Rose Jelly -Tehokosteuttava Geeli
Hinta:

35,00 

Brändi: Mádara

Tuote: Mádara SOS Hydra Intense Rose Jelly -Tehokosteuttava Geeli

Täydellinen: Syväkosteuttava, ihanan ruusuinen kosteusgeeli on koostumukseltaan hauskan hyytelömäinen ja tuntuu miellyttävältä iholla. Tämä geeli on kosteusköyhän ja näppyihin taipuvaisen ihon täydellinen must-have -tuote, joka jättää iholle raikkaan kosteutetun hehkun.

Miksi me rakastamme tätä: Syksyn viima ja kuiva sisäilma laittavat ihon todelliseen testiin. Anna ihollesi silloin runsaasti kosteutta ja hoivaa. Mádaran SOS Hydra Intense Rose Jelly on unelman kevyt ja öljytön geelimäinen tuote, joka on ihanteellinen kosteutta janoavalle ja stressaantuneelle iholle. Kevyen koostumuksen ansiosta tuote sopii hyvin myös seka- ja rasvoittuvalle iholle koska myös se tarvitsee kosteutusta ja voi olla pinnalta kuiva. Kosteusköyhällä iholla on usein taipumusta pieniin näppyihin, jolloin iho kaipaa erityisesti tasapainottavaa, vesimäistä kosteutusta. Tämä upean kevyt mutta kosteuttava geeli on siihen täydellinen.

Geeli sisältää ihon luontaisia kosteustekijöitä imitoivia ainesosia, kuten runsaan määrän hyaluronihappoa. Tuotteella on lisäksi mikrobiomia tasapainottavia ominaisuuksia sisältämiensä probioottisten laktobasilli-lysaattien ansiosta. Tasapainoinen ihon mikrobiomi vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, joka on terveen ja kauniin ihon perusta. Ruusun ja Cican eli Rohtosammakonputken rauhoittavat uutteet toimivat ihoärsytyksiä hillitsevästi. Lopputuloksena raikas, tasapainoisempi ja syväkosteutettu iho.

Näin käytät geeliä: Levitä ohut kerros puhtaille kasvoille aamuin illoin ja jatka kosteusvoiteella tarvittaessa. Ihotyypistäsi riippuen voit käyttää tuotetta joko sellaisenaan kasvoveden jälkeen ilman, että lisäät enää muuta kasvovoidetta sen päälle tai voit käyttää sitä seerumin tapaan esimerkiksi Mádaran SOS Hydra Cream -tehokosteusvoiteen alla.

Lisää ostoskoriin Lisätietoja

Kuukauden tuote on osa Mádaran Roosa nauha -kokelmaa

Mádara osallistuu Suomessa syksyn 2021 Roosa nauha -keräykseen, jolla kerätään varoja suomalaiseen syöpätutkimukseen sekä sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaan neuvontapalveluun.

23.10.–31.10. aikana 10 % Roosa nauha -erikoispakkauksiin pakattujen Mádara SOS Hydration -tuotteiden myynnistä lahjoitetaan Syöpäsäätiön tärkeään työhön suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi. Lue kampanjasta lisää Jolien blogista

Uusi kuukauden tuote vaihtuu tälle sivulle aina joka kuun ensimmäisenä maanantaina.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.