Toimitus

Raakaleivonnan ABC – luontaisesti gluteenittomia ja maidottomia makuelämyksiä

05.12.2015, Hannamari Rahkonen

Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo saattaneet huomata Jolie webshopin uutuustuotteiden joukossa mielenkiintoisen lisän. Jolien kauneustoimittajana tunnetun Hannamari Rahkosen upea Raakaleivonnan ABC -e-kirja tuo kaivattua piristystä pimeän kaamoksen keskelle ja kuljettaa lukijansa visuaaliselle jälkiruokamatkalle.

Kirjan avulla on helppoa oppia korvaamaan prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Info-osuudessa käydään seikkaperäisesti läpi raakaleivonnan perusperiaatteet, esitellään laaja kattaus erilaisia raaka-aineita ja kerrotaan minkälaisia valmistusmenetelmiä voidaan käyttää.

Raakaleivonnan_ABC_kansi

Jo ensivilkaisulta on selvää, että kirja toimii ylistyksenä kauniille ruoalle, yhdessä nautiskelulle ja aidoille raaka-aineille. Tiukkojen ja mustavalkoisten ruokaismien sijaan opus tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Jokaisen leipurin on helppoa napata itselleen sopivat vinkit ja reseptit käyttöön. Soveltaakin saa, ja siihen jopa kannustetaan!

Hannamarin mielensä raakaleivonnaiset ovat yksi helppo tapa lisätä ravintotiheän ruoan nauttimista, tukea kehon jaksamista, saada lisää elinvoimaa ja tuntea itsensä aidosti kylläiseksi. Hän toteaakin, että “Halusin kirjallani ja siihen kehitetyillä resepteilläni osoittaa, että terveellinen herkuttelu on ennen kaikkea helppoa ja maukasta.”

raakaleivonnanABC_mustaherukkaraakakakku

Raakaleivonnassa käytetään kuumentamattomia raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä, joissa lämpötila ei nouse yli 46 asteen. Kuumentamattomuus takaa vitamiinien, entsyymien, hivenaineiden, aminohappojen sekä mineraalien säilymisen. Kuumentamisen sijaan valmistusmenetelminä hyödynnetään esimerkiksi kuivattamista, hapattamista, tehosekoittamista ja liottamista, joiden avulla leivonnaisiin saadaan monenlaisia koostumuksia.

Perinteisessä leivonnassa käytetyt sokerit, viljat ja maitotuotteet korvataan pääasiassa pähkinöillä ja siemenillä, marjoilla, hedelmillä, erilaisilla kookostuotteilla, kylmäpuristetuilla rasvoilla kuten neitsytkookosöljyllä ja kaakaovoilla, mausteilla ja superfood-tuotteilla. Luonnollisten raaka-aineiden leikkikenttä on lähes rajaton!

RaakaleivonnanABC_talvisuklaa_hannamarirahkonen

Raakaleivonnan ABC -e-kirja sisältää:

  • Laajan raaka-aineinfon makeuttajista, sitovista
    aineista, superfood-tuotteista ja mausteista
  • 96 sähköistä aukeamaa, jotka vastaavat 192
    perinteisen kirjan sivua
  • Seikkaperäiset ohjeet erilaisiin valmistustekniikoihin ja
    tarvitsemiisi välineisiin
  • Usein kysytyt kysymykset -osion, jossa vastataan 29
    raakaleivontaa koskevaan kysymykseen kattavilla vastauksilla
  • Lukuisia vaihtoehtoja pähkinöiden korvaamiseen
    raakaleivonnaisten pohjissa ja täytteissä
  • Yli 40 herkullista reseptiä, jotka on valmistettu ilman
    gluteenia, maitotuotteita, kananmunia tai valkoista sokeria
  • Tarkat ohjeet kakkujen, leivoksien, piiraiden, tryffeleiden, raakasuklaiden, jäätelöiden, makeisien, hillojen, kastikkeiden ja kasvijogurttien valmistukseen
  • Runsaasti laadukkaita ja houkuttelevia kuvia
Raakaleivonnan_ABC_tryffelit

Siispä, mikset kokeilisi tänä talvena perinteisten sokerileivonnaisten ja makeisten rinnalle jotain moninkertaisesti parempaa? Ehdotamme listalle esimerkiksi syntisen hyviä salmiakkipatukoita, ihanan pehmeitä piparkakkutryffeleitä, suussa sulavaa toffeekakkua tai raikasta sitruuna-suklaajäätelöä.

Saat kaamoksen piristävimmän ruokakirjan Jolie webshopista tarjoushintaan 24,90 € (norm. 29,90 €) maanantaihin 7.12. klo 23.59. saakka. 

Kirja toimitetaan PDF-muodossa ja se on yhteensopiva yleisimmillä laitteilla (Mac, PC, Android, Kindle, iPad jne.).

Kuvat Hannamari Rahkonen

avatar
2 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
2 Comment authors
Hannamari Rahkonenpiu Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
piu
Vieras
piu

Voih miten ihana kirja, harmi ettei saa käsinkosketeltavana kirjana, kun itsellä tälläinen tavallinen puh käytössä, ei tähän voi ladata mitään, eikä muuta nettiä ole.

Hannamari Rahkonen
Vieras
Hannamari Rahkonen

Hei piu! Toistaiseksi tätä kirjaani ei olla tekemässä painettuun muotoon (tulevia kylläkin). Mikäli kuitenkin haluaisit nautiskella ihanista resepteistä ja oppia uutta raakaleivonnasta, kirja toimii erinomaisesti myös tietokoneella. Tabletin puuttuminen tai pieni puhelin eivät ole siis este 🙂 Iloista sunnuntaita sinulle!

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.