Toimitus

Näytä meille vaativa iho, me näytämme sinulle Pain

27.11.2015, Riikka Väänänen

Pai Skincare on hurmannut meidät ja monet asiakkaistamme täysin. Eikä suotta. Jopa äärimmäisen herkällekin iholle sopivat tuotteet on valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla ja aidolla intohimolla. Luonnollisesti. Jolie spassa oli tällä viikolla vieras Lontoosta, Laura Wilkes, Pai Skincaren kouluttaja. Kiitos Lauran, kohta me saamme nauttia Pain ihanien tuotteiden lisäksi myös Pain lumoavista spa-hoidoista!

mask2_lifestyle_right

Laura on työskennellyt viisitoista vuotta kosmetologina ja niistä kymmenen luonnonkosmetiikan parissa. Pai Skincare -sarjaan hän tutustui etsiessään hoitokeinoa nuorimman lapsensa pahaan ihottumaan. Petyttyään rasvaan toisensa jälkeen, Laura kuuli Pai Skincaren Comfrey & Calendula Calming Body Cream -vartalovoiteesta ystävältään. Kahden viikon rasvaamisen jälkeen pojan ihottuma oli kadonnut ja Laura löytänyt itselleen uuden työpaikan Pai Skincaren Spa Trainer/Business Managerina.

Laura kertoo, että jopa ihmerasvaa suuremman vaikutuksen häneen on tehnyt Pain tapa kehittää, tuottaa ja varastoida kaikki tuotteet samassa paikassa eli tuotteen koko elinkaari on koko ajan nähtävissä ja valvottavissa siihen asti kun se lähtee kuluttajalle. Ja se notkeus, joilla asioita voidaan muuttaa, jos huomataan ettei joku toimikaan juuri niin kuin halutaan. Mutta ennen kaikkea sarjan perustajan Sarah Brownin intohimo sarjaa ja tuotekehittelyä kohtaan.

Jos haluat kuulla lisää Pai Skincare -sarjan synnystä, voit katsoa videon tästä.

Koko idea sarjaan on lähtenyt Sarahin omista iho-ongelmista: stressin aiheuttamasta ihottumasta ja vasta aikuisiällä puhjenneesta aknesta. Pai Skincare onkin alunperin kehitetty vaikeasti hoidettaville ongelmaihoille, sellaisille joihin oikein mikään ei tunnu auttavan. Sarjan tuotteet sopivat niin atoopikoille, psoriaatikoille, erittäin herkille ja helposti ärtyville ihoille kuin aknesta tai ruusufinnistä kärsivillekin. Ja toki myös normaalille iholle.


Pai Skincare -sarja on melko suppea: vain yksi puhdistus, joka sopii kaikille ihotyypeille, kaksi kasvovettä, muutama kasvovoide, pari seerumia ja kasvoöljyä, yksi kuorinta, kaksi naamiota ja muutama vartalotuote. Toistaiseksi. Sarja tulee laajenemaan varmasti. Mutta niin kauan kuin peräsimestä pitää kiinni sarjan perustaja Sarah, Pai ei tingi valmistusmenetelmistään, raaka-aineistaan tai notkeudestaan vastata herkän ja vaativan ihon tarpeeseen. Luonnollisesti.

Pai Skincaren kouluttajan Lauran Top 5 suosikkituotetta:

photo-2
  1. Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser -puhdistusvoide

“Ennen Paita vihasin jokailtaista ihonpuhdistamista. Sitten tutustuin tähän puhdistusvoiteeseen. Sen myötä iltapuhdistuksesta tuli nautinto. Tällä lähtee myös silmämeikki!”

cleanser1

2. Pai Rosehip BioRegenerate Oil -kasvoöljy

“Ihoni on rutikuiva, joten sotken tätä kaikkeen. Hieron vielä lopuksi käsiin jääneet öljyjämät hiustenlatvoihin – ettei mitään vaan menisi hukkaan.”

rosehip_oil_3

3. Pai Kukui & Jojoba Skin Brightening Exfoliator -kuorinta

“Minusta kuorinnan pitää tuntua. Moni luonnonkosmetiikan kuorinta perustuu hedelmähappoihin, mutta minä haluan tuntea rakeet. Nämä rakeet eivät raavi, ne pyörivät iholla. Ja tämän kuorinnan tuloksen näet heti. Iho on välittömästi kirkkaampi ja pehmeämpi.”

exfoliator-box

4. Pai Pomegranate & Pumpkin Seed Stretch Mark System -hoitosetti raskausarpiin

“Olisipa tämä ollut käytössäni jo silloin, kun odotin ensimmäistä kolmesta lapsestani. Tai edes kahdessa viimeisessä raskaudessani. Sarahilla oli ja sen huomaa! Käytän tätä siitä huolimatta, vaikka en ole raskaana. Se on niin täydellisen ravitseva kombo.”

stretch_mark_3

5. Pai Comfrey & Calendula Calming Body Cream -vartalovoide

“Tämä paransi nuorimman lapseni ihottuman ja toi minut Paille.”

comfrey_body_cream_3

Lisää Pain tuotteista pääset lukemaan täältä.

 

 

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hottentotti
Hottentotti
5 years sitten

Pain tuotteet ovat ihania 🙂 Minulla käytössä putsari, kosteuttava naamio ja rauhoittava seerumi. Veikkaan näiden rauhoittaneen hieman ärtyneen suunympärysihottuman. Odottelen vielä pakettia jossa on tulossa kiinteyttävä kasvoöljy ja rauhoittava kosteusvoide. Huipputuotteita!

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.