Toimitus

Näin löydät Sen Oikean Alima Puren meikkipuuterisävyistä

18.06.2016, Jolie

Kuten jo Alimaa ensi kertaa esitellessämme kerroimme, yksi syy Aliman ylivoimaisuuteen mineraalimeikkien saralla on sen meikkipohja. Alima Puren omalla sivustolla Satin Matte Foundationin asiakasarvioita on jopa 1151 kappaletta, ja palautteiden keskiarvo on täydet viisi tähteä!

Tekemämme pienen oppaan avulla myös Jolie webshopin asiakkaat löytävät itselleen sopivan sävyn Alima Puren suositusta meikkipohjasta. Alimalla on siis vain yksi, kaikille ihotyypeille sopiva meikkipohja, joka tarjoaa laajan sävyvalikoiman ja lopputuloksen, johon vaativakin käyttäjä voi olla tyytyväinen. Aliman meikkipohjan hinta on 34,90€.

Satin Matte Foundation on Alima Puren palkittu mineraalimeikkipuuteri, joka tarjoaa helposti säädeltävän peittokyvyn. Silkkisen ohut puuteri ei tunnu iholla lainkaan ja antaa ihon hengittää. Mineraalit tekevät iholle hyvää, ja ihon kunto usein paranee puhtaita mineraalikoostumuksia käytettäessä. Öljyttömänä ja luonnollisen aurinkosuojan sisältävänä Satin Matte Foundation on täydellinen kesäkäyttöön. Meikki sopii kaikille ihotyypeille, ja häivyttää ihohuokosten sekä juonteiden näkyvyyttä. Tuote kestää hyvin kerrostamista, ja siinä on kestävä koostumus, joka antaa kasvoille melko matan, luonnollisen kuulaan peiton, joka pysyy koko päivän kauniina. Pienellä määrällä saat kevyen tasoituksen ihollesi ja meikkipohjaa kerrostamalla saat niin täydellisen peiton, kuin haluat. Tuotetta voi käyttää myös puuterin tapaan täsmänä niihin paikkoihin, joissa tarvitaan peittoa tai halutaan hillitä kiiltoa.

Opas oikean sävyn valintaan

Alima-9385_6450fdad-1fa6-4791-95bc-f23814aa5bb9

Vaihe yksi: Sopiva tummuusaste

 • Valitse ensin ihollesi sopivin tummuusaste saatavilla olevista vaihtoehdoista. Sävyt alkavat 0-sävystä, joka on kaikkein vaalein.
 • Sävyt 0-1 sopivat yleensä parhaiten erittäin vaaleille.
 • Sävy 2 sopii heille, jotka valitsevat tavallisesti vaaleimman tai toiseksi vaaleimman sävyn meikkivoiteesta. Vaalea, mutta ripaus sävyä.
 • 3 on keskivaalea, monille kevyesti päivettyneille sopiva kesäsävy.
 • 4 ja 5 pukevat selvästi ruskettunutta tai pigmenttirikasta ihoa.
 • Sävy 6 on keskitumman ja tumman rajalla.

Huomaathan, että Olive-linjan sävyt ovat hieman tummempia kuin muiden linjojen sävyt.

Undertones-swatches-blog_1024x1024

Vaihe kaksi: Oikea pohjasävy

Valitse ihosi pohjasävyä parhaiten vastaava seuraavista vaihtoehdoista:

 • Cool sopii viileälle, punertavapohjaiselle iholle
 • Warm sopii iholle, jonka pohjasävy on lämmin, keltapohjainen
 • Neutral on aina turvallinen valinta, jos olet epävarma pohjasävyn suhteen. Se sopii ihonväreille, jotka eivät ole selkeästi puna- eikä keltapohjaisia.
 • Beige on neutraali, mutta kevyesti lämmin eli punaiseen vivahtava ihonsävy. Selkeästi neutraalimpi kuin Cool.
 • Olive on neutraali, mutta kevyesti oliivinen, keltapohjainen sävy. Selkeästi neutraalimpi kuin Warm.

Vaihe kolme: Siveltimillä on väliä

_DSC5760

Tasaisen ja peittävän lopputuloksen varmistamiseksi oikeanlainen sivellin on avainasemassa. Alima Purella on kaksi laadukasta mineraalimeikkipuuterisivellintä, joista voit valita omasi toivomasi lopputuloksen perusteella:

Foundation Brush antaa lopputuloksen, jonka peittävyysaste on kevyestä puolipeittävään.

Flat Top -sivellin taas on ihanteellinen täydellisen peittävän lopputuloksen saavuttamiseen.

Näin käytät mineraalimeikkipohjaa

Kopauta pieni määrä puuteria rasian kannelle ja pyöräytä sivellintä kannella. Levitä puuteri kevyin, pyörivin liikkein kasvoille. Ota puuteria pieni määrä kerrallaan lisää, kunnes olet saavuttanut toivomasi peittävyyden.

Pienemmän siveltimen, esimerkiksi Aliman peitevärisiveltimen, avulla voit levittää meikkipuuteria paikallisesti peitevoiteen tapaan. Vieläkin peittävämmän lopputuloksen ihovirheiden häivyttämiseen saat Aliman peiteväripuutereilla.

Voit käyttää mineraalimeikkipohjaa sellaisenaan, tai sitten ihosi tarpeen ja toivotun lopputuloksen mukaan yhdessä pohjustus- ja/tai viimeistelypuutereiden kanssa. Meikin saat kiinnitettyä ja pidennettyä sen kestoa suihkauttamalla päälle hienojakoista kasvovettä, kuten esimerkiksi May Lindstrom Skinin ihanaa Jasmine Gardenia.

smf_blog_1024x1024

Kuva siveltimistä: Mikko Rasila.  Muut kuvat: Alima.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tiina
Tiina
1 year sitten

Sävyjen kuvauksissa beigen kohdalla lukee “Beige on neutraali, mutta kevyesti lämmin eli punaiseen vivahtava ihonsävy. Selkeästi neutraalimpi kuin Cool.” Hämmennyin, koska lämpimäthän ovat keltapohjaisia ja punaiset viileitä. Onkohan tähän iskenyt pieni painovirhepaholainen? 🙂

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.