Toimitus

Manasi 7 – ruotsalainen meikkileikki

05.06.2018, Jolie

(M)anasi 7

Jolielainen sydän jätti muutaman lyönnin väliin nähdessään erityislaatuisen ruotsalaisen luonnonkosmetiikkabrändin Manasi 7:n. Brändi koputtelee vuosien takaisia muistoja ja tunnelmia, jolloin saimme silmiimme ensimmäistä kertaa Kjaer Weisin. Manasissa on samaa klassista tyylikkyyttä päivitettynä ajan säkenöivimpään hermoon. Samaa täydellisyyttä!

Kuuluisalla tukholmalaisella tavalla tehty look ja pakkausdesign pitävät sisällään nerokkaan monikäyttöisiä tuotteita, joita voi käyttää paitsi sellaisenaan, myös kerrostaen ja keskenään sekoitellen. Manasissa toteutuu Absolutionin yksilöllinen mix & match -ideologia meikkituotteissa: hybridit toimivat eri päivinä erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, jolloin vähemmän on enemmän.

Lopputulos, joka Manasin meikeillä syntyy, on upea! Värit sulautuvat iholle niin, että Manasilla on helppo loihtia neiti kesäheinän luonnollinen no-makeup tai juhlien kuningattaren vahva statement -look. Kaikissa tuotteissa on erittäin vahvat pigmentit, vain pieni ripaus riittää kerrallaan. Tuotesarja teki meihin niin suuren vaikutuksen, että Manasi oli pakko päästä lanseeraamaan välittömästi testituotteet kokeiltuamme. Mikä sopisikaan paremmin Jolien hehkeälle synttäriviikolle kuin yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista brändeistä luonnonkosmetiikkarintamalla.

(M)anasi7 All Over Colour

Manasi 7:n tuotetärpit

All Over Colour

Tiivispigmenttinen monikäyttöväri huulille, poskille ja luomille. Monitoimiväreissä, kuten myös Manasin Highlighterissa ja Bronzerissa, on jännittävä rasvaton koostumus, joka muuttuu iholla melkein puuterimaiseksi. Manasi sopii siis loistavasti kesäkuumalle ja myös rasvaiselle iholle tuntumatta tahmealta.

Manasilta löytyy harvinaisen kreisejä värejä, kuten esimerkiksi monen etsimää trendikästä violettia. Sarjan äiti Susanne Manasi Persson kertoo, että koko brändin toiseksi suosituin tuote on All Over Colourin sävy ruusuinen Etruscan. Mascara on numero yksi. Kaikkia Manasin purkeissa olevia tuotteita voi sekoitella haluamallaan tavalla ja luoda siten itse uusia tuotteita.

Strobelighter

Aah, mikä Highlighter! Suosikkimme Sunrise -sävy on ihan täydellinen vaalea, jossa on kevyt häivähdys persikkaista pinkkiä. Korostustuotteiden kuulaus on hienostunutta, ne eivät kimalla vaan hohtavat tasaisina juuri sopivasti. Lopputuloksesta ei tule rasvainen eikä överi.

Manasi -meikkivoide/peiteväri

Meikkivoide on erittäin tiivispigmenttistä tavaraa, jota on sellaisenaan tarkoitus käyttää vain pienille alueille peitevoiteena. Mikäli voiteen haluaa käyttää koko kasvoille, se sekoitetaan öljyyn/balmiin, jos haluaa kuulautta, ja voiteeseen, jos lopputuloksesta halutaan hillitympi. Meikkivoidetta ei ole tarkoitus käyttää suoraan purkista koko kasvoille. Tuote on ainutlaatuinen ja riittoisa, ja sillä voi päivän ja tarpeen mukaan vaihdella meikkivoiteen peittoastetta.

Meikkivoidesävyjä voi sekoittaa keskenään. Sävyvalikoimassa on myös yksi sekoitussävy, jolla voi vaalentaa mitä tahansa sävyä. Loistavaa palvelua neljään vuodenaikaan! Lisäksi Manasilla on tumma sävy, jolla voi tummentaa omaan sävyään tarvittaessa. Jos ihon on kuivemmassa kunnossa, voi meikin sekoittaa öljyyn, jos rasvaisemmassa, sekoittaa vaikka kevyeen (matta)kosteusvoiteeseen. Korostuksiin voi sekoittaa ihonsävyä astetta vaaleamman miksin. Mikä ihana leikkikenttä!

(M)anasi7 Brow/Eye Kit & Blush Kit

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.