Toimitus

Maailman helpoin meikkipohja ja muutamia muitakin tärppejä

23.02.2013, Jutta Ruonansuu

Tsirp tsirp! Putiikissamme on tällä viikolla ollut niin paljon kevätsurinaa ja uusia tuoksuja, että emme meinaa ehtiä kertoa kaikesta reaaliajassa.

Päätimmekin viikonlopun iloksi koota teille nopeat tuotetärpit – kyseessä ovat nyt juuri ne tuotteet, joita olette ihastelleet eniten, tulleet hakemaan eniten ja kenties myös odottaneet eniten. Terre d’Ocin BB-voiteen vaalein sävy teki pitkän odotuksen jälkeen maanantaina niin näyttävän sisääntulon, että tapaus on aiheuttanut pienimuotoisen spektaakkelin niin putiikissa kuin verkkokaupassakin! Kiitos, että olette jaksaneet kärsivällisesti odottaa. Uskomme, että moni teistä onsitä mieltä, että odotus kannatti. Me ainakin olemme siitä vakuuttuneita. Ja ihanaa on muuten ollut nähdä teitä kaikkia niin sankoin joukoin tällä viikolla, kiitos myös siitä!

H1

Minihistoriikki kulttituotteesta lienee paikallaan. BB-voide, eli blemish balm on siis retrohitti 50-luvulta – koostumukseltaan sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen välistä. Kansankielellä siis: maailman helpoin meikkipohja.

Terre d’Oc on tässä kohtaa kyllä osunut tuotekehittelyssä nappiin. Koostumus on samettisen levittyvä. Voide tasoittaa ihon epätasaisuuksia mutta ei näytä tippaakaan meikatulta. Lopputulos on juuri sitä mitä Pariisin meikkitaiteilijapiireissä tällä hetkellä suositaan (tapasimme pari viikkoa sitten Couleur Caramelin meikkitaiteilija Bruce Mousset’n ja kävimme aiheesta pitkän keskustelun). Pinnalla on siis luonnollinen look, joka jättää suosiolla tilaa ihon pienille epätasaisuuksille, eikä yritä tiukkapipoisesti piilottaa kaikkea. Paksu pakkeli, jolla haetaan photoshopattua lopputulosta on Brucen mielestä aivan passé. Kiinnostavampaa on jättää ihon luonnollisuus esiin, olkoonkin, että siinä olisi niin sanottuja virheitä.

Pohdiskelimmekin eilen Issues-blogin hurmaavan Inken kanssa tätä niin sanottua “pariisimysteeriä”. Nimittäin, tuntuu että siellä naiset näyttävät aina kaikessa huolittelemattomuudessaankin todella eleganteilta. Vaikka tukka olisi kuinka suttuisella ponnarilla ja asu mitä yksinkertaisin, niin aina tuntuu, että pariisittarissa on joku ihmeellinen boheemin eleganssin taika. Ehkäpä se meikin suhteen onkin juuri tässä. Kevyt meikkipohja ja kirkkaanpunaiset huulet – sillä ei voi koskaan mennä vikaan. Kun ripottelee päälle vielä huoletonta oo-la-la-näytänpä-ihanalta-asennetta, niin lopputulos on taattu.

Lyhyen oppimäärän väriopas Terre d’Ocin BB-voiteeseen kuuluu näin: tummin voide (953) on miltei kaikille suomalaisille ihoille liian tumma. Keskimmäinen sävy (952) on suomalaisessa mittapuussa myös melko tumma. Se sopii ehkä skandinaavin keskimääräiselle kesähipiälle, ei kovinkaan monelle talvikasvolle. Vaalein sävy (951) taas on suomalaiselle perusvaalealle iholle täydellinen. Se sulautuu kauniisti, olipa lähtökohtana sitten puna- tai keltapigmenttinen iho. Vaikka eletään vasta helmikuuta, voi varmuudella jo sanoa, että tämä Terre d’Ocin BB-voide tulee olemaan yksi luonnonkosmetiikan käänteentekevimmistä tuotteista tänä vuonna. BB-voiteen voi kiinnittää paikalleen Couleur Caramelin irtopuuterilla numero 01, joka ei anna ihoon enää ylimääräistä sävyä vaan tuo ainoastaan kiinnityksen ja kevyen mattaisan viimeistelyn. CC:n puuteri on hienojakoista muttei sisältämänsä karitevoin ansiosta kuivata laisinkaan.

H4

No sitten. Hittibrändeistä toiseen, nimittäin Patykaan. Tiesimme jo alusta asti että Patyka tulisi olemaan kaiken hehkutuksensa arvoinen. Näyttääpä tämän viikon perusteella siltä, että tekin pidätte siitä yhtä paljon kuin mekin. Kolmoisputsarista alkaa jo kuulua tyytyväistä sirkutusta, myös Precious woods -vartaloöljy myytiin loppuun Olivia-lehdessä olleen hehkutusjutun jälkeen. Mutta sarjassa on pari muutakin (kosmetologimme Cindyn sanoja lainatakseni) killeriä yksilöä. Patykan piparminttuputsari on ehdottomasti luonnonkosmetiikan geeli/vaahtoputsareiden aatelia yhdessä L’Atélier des Délicesin sitruunapiiras-geeliputsarin kanssa, joka lienee tällä hetkellä myydyin puhdistustuotteemme.

Piparminttupuhdistus vaahtoaa, vie meikin ja epäpuhtaudet (myös sen päivän mittaan vähän nuhjaantuneen olon) tehokkaasti ja raikastaa kuivattamatta. Monilla on geeli/vaahtopuhdistuksesta kuivattava mielikuva, joka pitääkin kyllä usein paikkansa synteettisen kosmetiikan puolella. Luonnonkosmetiikan  geeli/vaahtopuhdistukset eivät sen sijaan aktiivisesti kuivata, etenkin jos kyse on tällaisista hoitolatason sarjoista kuten Patyka ja L’Atélier des Délices. Ja jos olet ison vaahtomäärän ystävä, niin sitä suuremmalla syyllä kannattaa kokeilla tätä superraikasta minttuvaihtoehtoa.

H3

Myös Biokaliftin-tuotelinjan intensiivinen puhdistusmaito on ollut yksi viikon kysytyimmistä. Kermaisan kukkainen ja ylellisen levittyvä maito vie mennessään meikkipohjan ja jättää iholle pumpulisen pehmeän olon hoitaen sitä samalla. Maitoputsarien tapaan se ei vie silmämeikkiä niin tehokkaasti mennessään kuin esimerkiksi vaahtoavammat vaihtoehdot tai kolmen stepin puhdistus mutta kuivan ja herkän ihon puhdistukseen maito on siitä huolimatta aina ehdoton ystävä. Silmämeikin rippeet lähtevät helposti sitten öljyllä ja vanulla. Tähän tarkoitukseen käy mikä tahansa kasvoöljy, vaikka Melvitan tai Weledan mieto ja riittoisa manteliöljy. Jos kaipaat puhdistusmaidoltasi myös anti-age-vaikutuksia ja suurta uudistavien tehoraaka-aineiden määrää kaiken muun toimivuuden lisäksi, Biokaliftinin intensiivinen puhdistusmaito on todennäköisesti juttusi. Suosittelemme.

H9

Viikon varrelta täytyy myös mainita L’Atélier des Délicesin polkkakarkki-linja, eli Jeunesse plus-tuotteet. Polkkakarkit ovat suunnattu ensisijaisesti ikääntyvälle iholle mutta aivan yhtä hyvin niiden kyljessä voisi lukea “minkä tahansa ikäiselle iholle, jolle halutaan antaa tehohoivausta ja -elvytystä esimerkiksi talven jäljiltä”. Kuten moni teistä jo tietääkin, niin luonnonkosmetiikassa anti-age-maininta ei tarkoita sitä, että tuote sisältäisi mitään ihokudosta turvottavaa synteettistä kemikaalia vaan ainoastaan sitä, että tuote on pakattu täyteen ihoa tehokkaasti uudistavia ja napakoittavia tehoraaka-aineita.

Katja kertoi viikon varrella blogissaan elvyttäneensä influenssan jälkeisen haamunaamansa polkkakarkeilla ja sivusta seuranneet voivat kyllä allekirjoittaa tämän elävöitymistapahtuman, joskaan Katjan iho ei näyttänyt aivan niin kuolleelta kuin kaunotar itse väitti… Mutta ymmärsimme yskän (heh, kirjaimellisesti), kyllähän sen ihon sameuden jokainen tunnistaa omasta ihostaan heti ensimmäisenä! Polkkalinjasta löytyy päivävoide, yövoide, naamio sekä seerumi. Ihon elpymisen voi tuntea jo esimerkiksi pelkällä yhdellä naamion käyttökerralla. Ja eihän se ihme olekaan, kun tuotteet on suunniteltu teknisesti palvelemaan ihan hoitolakäytössä. Hoitolatuotteen suosiminen kotikylppärissä tekee kyllä väistämättä pieniä ihmeitä iholle – vähän niin kuin kävisi päivittäin hoivauttamassa itseään ammattilaisella.

H7

Tiimissämme tuntuu olevan nyt muodissa pienimuotoinen kahvikäyttäytymisen järkeistämisliike. Lienevätkö taustalla ayurveda-opukset, joita olemme innoissamme ahmineet (joita Katja on muuten luvannut pian blogissaan esitellä) vai ihana Theresa, joka toi maanantaina työt aloitettuaan, joukkoomme yrttiteeinnostuksen – joka tapauksessa – kahvikulutuksemme on hiukan laantumaan päin ja hyvä niin. Rakkaus kahviin tuskin silti koskaan laimenee, se vain kulkee pieniä ympyröitä ja hakee balanssia hyvinvoinnin kanssa. Emme jaksa nipottaa liiallisesta kahvinjuonnista, aina silloin tällöin vain tulee vastaan se piste, kun keho tietää, että pitää vähän skarpata. No, operaatiossa auttavat hurjasti niin ikään L’Atélier des Délicesin uudet, kiinteyttävät vartalotuotteet, jotka ovat laskeutuneet keskuutemme epäilemättä suoraan kahvitaivaasta. Kiinteyttäviä tuotteita ja selluliittituotteita tulee ja menee, mutta tässä kohtaa on pakko todeta, että on asia erikseen sivellä iholle kiinteyttävää hoitolakamaa. Kun tuotteen sisällöstä yli puolet on aktiivisia raaka-aineita, tulos on konkretiassa todettava. Ainakin allekirjoittanut on noteerannut parin viikon käytön jälkeen konkreettisen muutoksen.

Perheestä löytyy täydellisyyttä hipova ja kuoriva suihkugeeli, moussemaisen pehmeä vartalovoide sekä jumalallinen vartaloöljy. Kaikkia näitä voi käyttää joko paikallisesti ja hieman säästeliäämmin tai sitten antaumuksella koko keholle lotraten, kahvi-ihanuuden maksimoimiseksi. (Muotoilusta ehkä arvaatte, kumpaa me toteutamme?) L’Atélier des Délicesin kahvi-spa:ssa käyminen omassa kylppärissä aamuisin on kuin kupillinen vahvaa höyryävää americanoa, uskomme me. Ainakin psyykkinen efekti on sama. Ja ei ole yhtään huono plussa, jos myös iho elävöityy ja napakoituu sivutuotteena.

H8

Tällaista siis tällä viikolla! Kannamme nyt tulppaanikimput putiikista kylmiöön ja nostamme kevätnarsissit sisälle vielä pienen yöpakkasmahdollisuuden nimissä… Sitten aloitamme sunnuntairentoilun!

Kaunista ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille, nähdään taas ensi viikon puolella!

H6

(Pariisi-kuva Pinterestistä, muut kuvat Jutta)

Tekstin avainsanat: BB-voide, Kiinteyttävät vartalotuotteet, L'atelier des Délices, Luonnonkosmetiikka, Patyka, Terre d'Oc, Tuotteet, Yleinen ihanuus

avatar
18 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
11 Comment authors
EllajonnaAlisaKatja KokkojannaJutta Ruonansuu Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
Manna
Vieras
Manna

Valloittavia nämä teidän postaukset! <3 Ja kuvat ovat kauniita. Tilasin juuri tuon yhdistelmän viime tilauksessani: Terre d’Ocin BB-voiteen (951) ja Couleur Caramelin irtopuuterin (01). Tykkään!

Päivi
Vieras
Päivi

Lääh ja lurps! Täytyy todella tulla käymään putiikilla, mutta ajan kanssa, sillä sitä näitä räplätessä taatusti tulee kulumaan… Jutta olen täten varannut sinulta henkilökohtaisen Patyka-esittelysession! 😀

Katja Kokko
Vieras
Katja Kokko

Hihii, hassua! Vaikka olen kaikkiin näihin ihanuuksiin täysin hullaantunut, sain tästä postauksesta vieläkin lisää inspiraatiota oman peilikaapin sisältöön! On se vaan hyvä! Ps. meikinkorjailun super-tärppi: Zuiin mineraalimeikkipuuteri. Fiksaa ja freesaa päivän aikana sulaneen pohjan kasaamatta iholle paksua meikkikerrosta.

Jutta Ruonansuu
Vieras
Jutta Ruonansuu

Kiitos Manna! Valloittavia olette myös te kaikki siellä ruudun toisella puolen! Todella mukava kuuulla, että tykkäät tuosta kombinaatiosta yhtä paljon kuin mekin. Ei muuta kuin punaista huulipunaa pikkulaukkuun, lentoliput Pariisiin ja Montmartrelle eleganttina liihottelemaan… Tai ehkä sittenkin niille omille kotikaduille! 😉

Jutta Ruonansuu
Vieras
Jutta Ruonansuu

Tule ihmeessä! Täten lupaan todellakin pitää sulle sessiot! 🙂 <3

Manna
Vieras
Manna

Loistava idea! 😀

Maarit
Vieras
Maarit

Kiiitos tästä postauksesta. Ihanaa kun kerrotte tuotteista näin asiantuntevasti ja inspiroivasti:) Hienoa kun saa tietoa ja innostusta niin on paljon helpompi tulla ostoksille ja tilata tuotteita. Odotan niin paljon että pääsen käymään putiikissanne!

Theresa
Vieras
Theresa

Voi teitä ihania! Yllätyin äsken kun tunsin, että minähän odotan jo huomista päivää ja töihin pääsyä kun teillä on niin kokonaisvaltaisen ihana meininki! =)

Jutta Ruonansuu
Vieras
Jutta Ruonansuu

Kiitos itsellesi Maarit palautteesta ja kauniista sanoista! Nämä tällaiset kannattelee aina monta päivää! Mukava kuulla, että postauksista on iloa ja ne helpottavat itselle sopivien tuotteiden löytämistä. Tervetuloa visiitille! 🙂

Jutta Ruonansuu
Vieras
Jutta Ruonansuu

Hih, ihana kuulla Theresa. Huomenna nähdään taas! 🙂

Marianne
Vieras
Marianne

Hei! Kuinka peittävä tuo Terre d’Ocin tuote on? Olisi kiva nähdä vaikka before- ja after-kuvat 🙂 Ja jos se ei kovin peittävä ole niin mitä suosittelisitte, jos kaipaa lisäpeittävyyttä tuon voiteen lisäksi?

Poppy
Vieras
Poppy

Iik en malta odottaa kun pääsen käymään putiikissanne hypistelemässä näitä kaikki ihanuuksia 🙂 Sellainen kysymys minulla olisi ADD:n puhdistustuotteista, että onko sarjalla kuivalle iholle sopivaa kasvovettä? Olin ajatellut tilata tuon puhdistusmaidon jonka koostumus näytti erittäin hoitavalta, mutta mikähän kasvovesi sopisi sen kaveriksi?

Jutta Ruonansuu
Vieras
Jutta Ruonansuu

Marianne, kyllä tuossa BB-voiteessa on peittävyyttä, ei ehkä ihan yhtä paljon kuin meikkivoiteessa mutta hyvin lähelle. Jos kaipaa peittävämpää meikkipohjaa niin sitten kysymykseen tulee Zuiin nestemäinen meikkivoide, Couleur caramelin hydracotton-meikkivoide tai stick-mallinen meikkivoide. Vaaleimman BB-voiteen etu on se, että sen voi aika huoletta tilata verkkokaupastakin menemättä mönkään – noiden muiden meikkivoiteiden kanssa kun valinta on sitten vähän tarkempaa. Mutta jos asut tässä lähihuudeilla, niin tule pistäytymään! 🙂 Otetaanpa tämä before/after-kuvaidea tehtävälistalle!

Jutta Ruonansuu
Vieras
Jutta Ruonansuu

Poppy, ADD:ltä passaa kyllä sinulle se kasvovesikin hyvin (sarjassa onkin vain yksi, kaikille ihotytypeille sopiva). Jos haluat ekstrahoitoa hipiällesi kasvoveden muodossa, niin sitten tulevat kysymykseen Patykan kasvovedet: Absolis-linjan ruusukasvovesi ja Biokaliftin-kasvovesi, joista jälkimmäinen onkin jo melkoinen kosteutus- ja virkistystehohoito. Itsekin erittäin kuivaihoisena olen iloinnut jälkimmäisestä valtavasti. Tulehan visiitille ja hypistelemään, kun ehdit!

janna
Vieras
janna

Kävinkin eilen hakemassa ensimmäisen BB-voiteeni, pakko oli kokeilla omaan poskipäähän. Tohinassa unohtui kuitenkin kysyä, että millä suosittelette tämän levittämistä? Sormella, sienellä? Kaupassanne oli kaunista ja oli hauska nähdä teidät vihdoin livenä. 😉 Tämän aamun kruunasi kauniin uuden teepurkin avaaminen ja pannullisen keittäminen. Äitini kommentti: “Ai että miten hyvää, kauheaa huijausta ne liptonit sun muut.”

Katja Kokko
Vieras
Katja Kokko

Minä huikkaan täältä vastauksen, että sormin onnistuu loistavasti, mutta myös sieniä ja meikkivoidesivellin passaavat – mikä vaan omissa hyppysissä parhaalta tuntuu! Oi ihanaa, että tykkäsit Terren teestä. Ne on kauniita, hyvää ja vielä luomua <3

Alisa
Vieras
Alisa

Bonjour ! Osaisitteko antaa neuvoja ranskalaisista jälleenmyyjistä, tai ehkä mieluummin nettikaupoista, joista voisin löytää L’Atélier des Délicesiä, Patykaa tai Terre d’Ocia? Asun tämän kevään Ranskassa, joten teidän kauttanne tilaaminen taitaisi harmi kyllä tulla aika kalliiksi? Pariisissa en kuitenkaan asu, joten kovin laajaa valikoimaa liikkeitä ei ole tarjolla. Olen löytänyt lähinnä Laveraa ja Melvitaa Biocoopista ja muista luomu(ruoka)kaupoista, mutta tekisi mieli hankkia juuri ne purnukat, joita Jolien sivuja selailtuani olisin päätynyt tilaamaan. 🙂

Ellajonna
Vieras
Ellajonna

Hurjan hehkutuksen lopputuloksena päädyin itsekin ostamaan tuon Terre d’oc BB-voiteen, mutta tämähän on kuin “keisarin uudet vaatteet”… Miten ihmeessä tämän saa edes näyttämään meikiltä? Oma arvioni on, että iho näyttää juuri samalta meikin kanssa ja ilman… Ja lisäksi kaikkien käyttämieni kosteusvoiteiden kanssa (mm. Madara, Lavera) se on ihan toivotonta levittää, kun se vain rullautuu ihon pinnalla… Vinkkejä siis kaipaisin, ettei tuo kallis hankinta nyt homehtuisi kaapin perukoilla…

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.