Toimitus

Katse hampaisiin! Ecodenta & Warpaint tuovat valkoisen kesähymyn

02.06.2018, Jolie

Yhä useampia asiakkaitamme kiinnostaa luonnollinen hampaidenhoito. Fluori on virallisten suositusten mukaan hyödyllistä hampaille ja vähentää tutkitusti hampaiden reikiintymistä. Silti fluorittomat vaihtoehdot kiinnostavat. Jolien valikoimassa on Ecodentalta kolme ekosertifioitua, miedon makuista ja hyvin vaahtoavaa hammastahnaa, joista kaksi on fluoritonta ja yksi sisältää fluoria. Valitse oma suosikkisi:

Plakin ja hammaskiven muodostumista ehkäisevä kookoshammastahna

Fluoriton hammastahna on suunniteltu hampaiden jokapäiväiseen hoitoon poistamaan ja ehkäisemään hammaskiven ja plakin muodostumista. Sinkki auttaa irrottamaan bakteereita ja vähentämään uuden plakin muodostumista. Kookosöljyä pidetään perinteisesti hampaita valkaisevana sekä suun pahanhajuista hengitystä poistavana.

Hellävarainen suolahammastahna vihloville hampaille ja herkille ikenille 

Fluoriton hammastahna on suunniteltu erityisesti vihloville hampaille ja herkille ikenille jokapäiväiseen hoitoon. Hammastahnan sisältämä kaliumsitraatti auttaa suojaamaan vihlovia hampaita. Aloe vera rauhoittaa ärtyneitä ikeniä ja suola vahvistaa suun limakalvoja.

Valkaiseva papaijahammastahna

Luonnollisesti valkaiseva hammastahna hampaiden jokapäiväiseen hoitoon. Papaijahedelmän entsyymit valkaisevat hampaita turvallisesti kiillettä vahingoittamatta. Hammastahnassa on miellyttävän mieto ja makean hedelmäinen maku sekä vaahtoava koostumus. Papaijahammastahna sisältää fluoria.

Hiilihammastahna

Valkaisevat hiilihammastahnat

Hammastahnavalikoimastamme löydät kaksi hiilihammastahnaa. My Magic Mud Whitening Toothpaste on vain luonnollisia raaka-aineita sisältävä hammastahna, joka puhdistaa hampaat samalla ylläpitäen hampaiden vaaleutta. Hammastahnan laadukkaat ainesosat takaavat hellävaraisen ja tehokkaan puhdistuksen hampaille ja ikenille. Aktiivihiili auttaa poistamaan värjäytymiä saaden hampaat näyttämään vaaleammilta, lisäksi se vähentää plakkia ja pahanhajuista hengitystä. Hammastahnan maku on miellyttävän raikas yhdistelmä piparminttua, talvikkia (wintergreen) ja mausteneilikkaa. Hammastahna ei sisällä fluoria ja on vegaaninen.

Humble Brush Charcoal Toothpaste on aikuisille tarkoitettu hiilihammastahna, joka auttaa ylläpitämään hampaiden valkoisuutta. Aktiivihiili imee itseensä hampaiden värjäytymiä vaurioittamatta hammaskiillettä. Auttaa ehkäisemään kariesta, plakkia ja pahanhajuista hengitystä. Tuubi on valmistettu Greenleaf-menetelmällä, jossa käytetään vähemmän muovia ja jonka avulla ympäristövaikutuksia on vähennetty. Humblen hiilitahna sisältää fluoria.

Warpaint – 100% luonnollinen hampaidenvalkaisu

Kukapa ei haluaisi valkoisia hampaita! Yksi hyvä tapa huoltaa suuta ja hampaita on Warpaint. Australialainen Warpaint on markkinoiden ensimmäinen laadukas ja toimiva aktiivihiilijauhevalmiste, jolla onnistuu poistaa värjäytymät hampaista 100% luonnollisesti.

Warpaintia myydään tyytyväisille asiakkaille yli 65 maassa. Eri maiden hammasterveyden asiantuntijat pitävät tuotetta hyvin hienojakoisen koostumuksen ja sen neutraalin pH-arvon vuoksi hammaskiilteelle turvallisena. Tuote on myös reilun pakkauskokonsa vuoksi kilohinnaltaan edullisin markkinoilla olevista aktiivihiilituotteista.

Warpaint sisältää muutakin kuin pelkkää aktiivihiiltä. Tuotteen koostumus on huolellisen tuotekehityksen tuloksena jalostunut nykyiseen muotoonsa. Eri ainesosat toimivat synergisesti ja hoitavat suuta ja hampaita kokonaisvaltaisesti. Kaikilla Warpaintin sisältämillä ainesosilla on oma tärkeä tehtävänsä suun ja hampaiden hoidossa.

Warpaintin sisältämä kookoksenkuoren aktiivihiili (Activated Coconut Shell Charcoal) on Warpaintissa hyvin hienojakoista pulveria, joka ei hankaa hampaan pintaa. Aktiivihiili on syötäväksikin turvallista hiiltä, jota käytetään esimerkiksi sairaaloissa lääkehiilenä. Hiilen huokoinen rakenne sitoo epäpuhtauksia, mihin perustuu sen hampaita vaalentava vaikutus. Aktiivihiilellä hampaiden harjaaminen auttaa poistamaan hampaan pintaan kertyneitä värjäytymiä sekä likaa, joten hampaan pinnasta tulee puhdas ja vaaleampi.

Bentoniittisavi (Calcium Bentonite Clay) sisältää tärkeitä mineraaleja kuten kalsium ja kalium, jotka ovat hyödyllisiä hampaiden ja ikenien hyvinvoinnille. Savi kiillottaa hampaiden pintaa hellävaraisesti eikä sekään vahingoita kiillettä. Bentoniittisavea on käytetty vuosisatojen ajan erilaisten terveysvaivojen hoitamiseen. Se on ominaisuuksiltaan detoxaava ja suojaa suuta mm. ientulehduksilta. Se auttaa myös vähentämään hammaskiven kertymistä.

Appelsiinin kuori* (Organic Sweet Orange Peel) auttaa poistamaan värjäymiä ja vahvistamaan herkkiä hampaita. Luonnollinen luomuappelsiininkuori sisältää C-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Appelsiininkuorta käytetään yleisesti myös mausteena. Warpaintiin se tuo raikkautta ja neutraloi hiilen makua. Appelsiininkuori ei sisällä sitruunahappoa, mutta siitä jää mukavan freesi tunne suuhun esimerkiksi aamulla hampaita harjatessa.

Luomuviljelty piparminttu* (Organic Peppermint) auttaa vähentämään tulehduksia ja raikastaa suun. Piparmintun antimikrobisten ominaisuuksien vuoksi sitä on pitkään käytetty suuvesissä ja sen raikkaan maun ansiosta se on yleisesti käytössä luonnollisena makuaineena mm. hammastahnoissa.

Sitruunamyrtti* (Organic Lemon Myrtle) kasvaa Australian Queenslandin sademetsistä löytyvissä puissa, ja alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä mausteena sekä lääkkeenä vuosisatojen ajan. Nykyisin sitruunamyrttiä käytetään laajasti sekä ruoan maustamiseen että antimikrobisena ainesosana kosmetiikassa ja muissa antiseptisissä tuotteissa, sen antiseptisten ja mikrobeille sekä sienille vastustuskykyisten ominaisuuksiensa vuoksi. Warpaintiin ja suunhoitoon sitruunamyrtti tuo raikkautta sekä puhdistavia ja bakteerinkasvua hillitseviä ominaisuuksia – luonnollisesti. Sitruunamyrtti on kukka, eikä se sisällä sitruunahappoa.

*Ainesosat luomuviljeltyjä

Katso Jolien YouTubesta, kuinka käyttää Warpaintia:

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.