Toimitus

Jolien aurinkoviikko: “Pari sanaa ihonhoidosta, naiseudesta ja esimakua ensi viikon tapahtumista”

09.11.2013, Jutta Ruonansuu

Lempeää lauantaita täältä Bangkokista!

Tänään pitäydytäänkin vuorostaan ihan puhtaasti kosmetiikka-asioissa. Nimittäin, luvassa on pieni kuvallinen kurkkaus tulevien viikon uusiin suosikkituotteisiin! Kuten maanantaina todettiin, talven varalle on viisasta varata niin isoja (kuten Bangkokin matka ja kattoterassilla vietetyt aamut) kuin pienempiäkin (kuten maailman valloittavimmat ihonhoitotuotteet) strategioita, jotka saavat meidät iloisiksi. Jos jokin asia tuottaa iloa ja positiivista hyrinää sydämessä, go for it! Mikään asia ei ole liian pinnallinen, pieni, mitätön, huomaamaton, epäolennainen tai turhamainen, jos se aiheuttaa aitoa iloa. Ja aitoa iloa ei puolestaan ole hankala tunnistaa – tiedät sen kyllä, kun se on läsnä.

iroisie2

Mitä tulee Jolieen, päätavoitteenamme on rakentaa kokonaisvaltaista ja positiivista hyvän olon kauneustaloa, joka toimii naisenergian voimakanavana. Koemme itse, että kosmetiikka on vain yksi osa tätä kaikkea, joskin hyvin tärkeä sellainen. Kosmetiikka on jotain, millä hoidamme ihoamme mutta isommassa mittakaavassa hyvinvointiamme, onhan iho kuitenkin meidän suurin suojamme, jonka tehtävä puolestaan on suojata kehomme arempia ja herkempiä osasia. Iho on myös sisäisen hyvinvointimme peili, eli hyvin tärkeä viestintuoja ja se fyysinen ääriviiva, joka erottaa meidät muusta maailmasta. Koska iho vastaa kosketukseen, on oman ihomme hoitaminen meille selkeä viesti siitä, että välitämme hyvinvoinnistamme emmekä sen sijaan laiminlyö itseämme. Ihonhoito ei siis meille tarkoita pelkkiä tuotteita vaan holistista kokonaisuutta, puhumattakaan sitten naisena olemisen kulttuurista, josta voisimme puhua tuntikausia. Suhtaudumme ihonhoitoon ja itsestämme huolehtimiseen valtavan suurena teemana, koska se mielestämme heijastelee isoja asioita sisältämme.

Me suomalaiset naiset olemme tietysti maailman ihanimpia. Meillä on tapana olla itsenäisiä, vahvoja ja käytännöllisiä, usein myös haluamme olla riippumattomia mistään ylimääräisestä. Käytämme paljon harkintaa. Emme helposti hurahda mihinkään, mikä saattaa olla muiden mielestä turhaa naisellista hömppää ja katsomme usein hintalappua ensin ennen kuin mietimme, voisimmeko antaa itsellemme luvan rakastua kohteeseen, josta hintalappu roikkuu – silloinkin, kun meillä on siihen varsin hyvin varaa. Haluamme panostaa tärkeisiin asioihin. Välitämme läheisistämme, lapsistamme ja perheistämme ja naisille tyypilliseen tapaan, olemme anteliaita, auttavaisia, empaattisia ja usein omalla kustannuksellamme uhrautuvaisia läheistemme tarpeiden edessä. Meillä on myös kiltteyssäädin – se, joka ajattelee usein muita ennen meitä itseämme. Tästä ajatuksesta käsin on haastavaa olla vaativa ja ottaa aikaa ja tilaa itselleen. Näistä elementeistä kehittyy helposti huomaamatta tuttu vaatimattomuusasenne: “no se on aivan riittävän hyvä jos se toimii”, “kyllä se mulle välttää”, “minä en tarvi mitään kallista luksusta”, tai useimmiten, kun ihonhoidosta puhutaan: “olen äiti, ei minulla valitettavasti ole itselleni aikaa”.

iroisie5

Nämä kaikki ovat teemoja, joita haluamme herätellä mietittäviksi. Millaisia naisia haluamme olla tässä maailmassa? Millaisia naisia haluamme olla itsellemme? Osoitammeko tarpeeksi arvostusta itseämme ja hyvinvointiamme kohtaan? Ja ellemme, niin miksi? Miksi emme vaatisi hyvää, saati parasta?

Meillä kannustetaan aina (myös itseämme) tervehenkisesti vaatimaan hyvää. Jos annamme hyvää, olemme myös ansainneet hyvää. Universumi pitää kyllä huolen, että meillä on tarpeeksi ihania asioita ja iloa ympärillämme, jos olemme kohdelleet ympäristöämme kauniisti. Kaikki heijastuu kyllä takaisin, jos suhtaudumme itseemme niin, että olemme ansainneet sen. Usein haasteeksi muodostuu hetki, jolloin meidän itse pitäisi muistaa tarjota itsellemme jotain ylimääräistä ihanaa ihan vain siksi, että voimme tehdä niin. Ylimääräisestä ihanuudesta kun on käytännöllisyyden nimissä helppo tinkiä, koska se ei ole pakollista. Putiikissamme käydään päivittäin tätä keskustelua.

Moni teistä asiakkaistamme tulee juuri meille Jolieen siksi, että on jo päättänyt alkaa tarjoamaan itselleen enemmän hyvää puhtaamman, laadukkaamman ja hyvinvoivemman elämäntyylin muodossa. Luonnonkosmetiikkaa valitaan useimmiten siksi, että se on laadultaan turvallista, puhdasta, tehokasta ja ihanaa, eikä sisällä mitään kyseenalaisia tekijöitä. Yleiseen ihanuuteen (jota ei välttämättä aina voi sanoillakaan selittää) vaikuttaa monesti se, että luonnonkosmetiikka on luonnollisuudessaan aina myös aromaterapiaa ja tuo hyvää mieltä myös useammille aisteille. Tuotteissa on niin sanotusti myös hyvä energia, koska ne ovat miltei poikkeuksetta peräisin intohimolla ja sydämellä työskentelevistä perheyrityksistä – ja myydään myös sellaisissa. Siksi jaksamme intoilla uusista kosmetiikkabrändeistämme, koska tiedämme, että edistämme niiden myötä sellaista maailmaa, jonka haluaisimme nähdä toteutuvan.

iroisie3

Suomen kosmetiikkamarkkinoilla suosituimpia ovat perustuotteet. Kaikki, mikä on ekstraa, on harvinaisempaa. Toiset ovat enemmän kosmetiikan fiilistelijöitä, toiset taas eivät, ja se on täysin ymmärrettävää, koska kaikki syttyvät eri asioista. Ja niin pitää saada ollakin! Koska kosmetiikka on kuitenkin osittain myös hyvinvointia eikä vain pelkkää pintaa, emme itse ajattele, että sitä voi verrata täysin valinnaisiin innostuksen kohteisiin kuten nyt vaikka rap-musiikki, jugurttirusinat, kaunokirjallisuus tai uiminen. Laadullisesti hyvän kosmetiikan käyttämisen ja ihonhoidon laiminlyömisen ero usein näkyy siinä, että ihon kunto rapistuu jo nuorena ja altistuu helpommin sairauksille. Siksi meillä Joliessa painotetaan ideologiaa, jossa olemme aina ansainneet hyvinvointiimme panostettua aikaa ja vaivaa, niin puhtaan ravinnon, liikunnan, henkisen että kehollisenkin hyvinvoinnin nimissä. Jos emme itse anna sitä itsellemme, ei kukaan muukaan tule sitä meille tarjoamaan. Vaikutukset edellämainittujen laiminlyönnistä eivät ehkä näy vielä parikymppisenä, eivätkä ehkä aivan kolmekymppisenäkään mutta kun mennään vähän siitä pidemmälle, harrastetut elämäntavat alkavat näkyä ihossa ja kehossa – myös mielessä! Itseänsä arvostava, hyvinvoiva ihminen säilyy aina elinvoimaisena. Päinvastaisen skenaarion te tiedättekin.

Siksipä päästämmekin valokeilaan tänään valikoimastamme muutaman ihanan pian lanseerattavan ylellisyystuotteen, joita itse rakastamme ja joiden käyttäminen saa meidät hyvälle tuulelle. Ihonhoidon erikoistuotteet ovat vähän sama asia meille, kuin kukkakaupassa käyminen, koska se solahtaa edellä mainittuun vapaaehtoisen itsensä ilostuttamisen kategoriaan. Uskomme vakaasti, että esimerkiksi Keski-Euroopassa naisena olemisen kulttuuri kukoistaa astetta vapaampana ja itsevarmempana, koska siellä panostetaan hieman enemmän ikiomaan itseen liittyviin esteettisiin, hyvinvoinnillisiin ja henkilökohtaisiin ilonlähteisiin.

iroisie1

Koska rakastamme Pariisia, pariisilaisnaisia, pariisilaista atmosfääriä kaikkine esteettisine elementteineen, olemme erityisen rakastuneita myös pariisilaisiin luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoihin ja haluamme tuoda ne myös teidän käsienne ulottuville. Kuten tiedätte, Jolien maahantuontitoiminta on alkamassa ja tulevina viikkoina lanseerataan kaksi mielettömän hienoa ja pariisilaista kasvojen ihonhoitobrändiä, joita tulemme edustamaan täällä Skandinaviassa. Osa teistä on ehkä jo menettänyt sydämensä Iroisien BB-voiteelle, josta ennustamme loppuvuoden hittituotetta. Ensi maanantaina lanseeraamme kaikki Iroisien tuotteet täällä Toimituksen blogissa yksi kerrallaan. Sarja on paitsi kaunis mutta myös äärimmäisen tehokas ja sitä käytetään myös ympäristöissä, joissa osataan vaatia vain parasta: muun muassa Ritzissä. Luulemme, että suomalainenkin luonnonkosmetiikkaskene on tälle ajatukselle valmis.

iroisie4

Mitäs tuumitte näistä, kamut? Haluaisitko kokeilla Iroisieta ja miksi, kiinnostaako erityisesti joku tietty tuote? Te kaikki päivän aikana puoleenyöhön mennessä kommentoineet osallistutte arvontaan – kolme onnekasta voittaa meikkipussiinsa Iroisien BB-voiteen! Nopeus on siis tänään valttia.

Jolien aurinkoviikko kuittaa nyt täällä Toimituksen blogin puolella, palailemme takaisin tämän antoisan kulttuurinmuutostyömme äärelle taas ensi viikon alussa. Maanantaina startataan sitten lanseerauksella ja lähistöllä asuvat voivat laittaa jo kalentereihinsa merkinnän, että ensi perjantai-iltana nostellaan kuohuviinimaljoja Iroisielle – olette kaikki tervetulleita tekemään tuttavuutta tämän uuden aarteemme kanssa. Matkapäiväkirja jatkuu edelleen sekä instagramissa että Facebookissa, nähdään siellä edelleen!

Ylellistä viikonloppua, muistakaapa käydä tänään ihan itseänne varten vaikka kukkakaupassa, ihanalla leivoskahvihetkellä tai hemmotteluostoksilla Jolie shopissa! Ihana Emmimme palvelee teitä siellä ja saattaapa jo kertoa teille Iroisiesta vähän lisääkin, jos rohkenette kysyä…

(Kuvat Iroisie)

avatar
84 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
84 Comment authors
LaaaLaaaSuvimargereinaMilla Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
Hottentotti
Vieras
Hottentotti

Odotan innolla näitä tuotteita ja ehdottamasti haluan kokeilla 🙂 Varsinkin bb-voide kiinnostaa. Välillä on myös kiva hemmotella itseään, joten tykkään ihanista hemmottelutuotteista. Toivottavasti tästä sarjasta löytyisi sellaisia 🙂

Maiju
Vieras
Maiju

Iroisiella taitaa olla silmänympärysvoide? Tämän tekstin lukemisen jälkeen erityisesti se kiinnostaa, koska silmänympärysvoide jos mikä on luksusta tiiviissä muodossa. Myös BB-voide kuulostaa niin hyvältä, että sitä on ennemmin tai myöhemmin pakko kokeilla.

Mirja
Vieras
Mirja

Seerumi ja kosteuttava voide olisi ihan ykkösjutut. Kylmien viimojen tuoma kuivuus pitäisi saada kuriin. Ja se BB…

papayana
Vieras
papayana

Ah, tältä merkiltä kelpaisi kyllä mikä vaan alkutalven pimeyttä piristämään!

Anniina
Vieras
Anniina

Aivan ihana kirjoitus, kiitos Jutta! Nostit esille monta ajattelemisen arvoista teemaa. Ja tokihan Iroisie kiinnostaa, ihan joka ikinen tuote tietysti 🙂

taru m
Vieras
taru m

kyllä se on tuo bb-voide, joka erityisesti kiinnostaa! ja tämän lisäksi ihonhoitopuolelta kuivakan talvi-ihon ensiapuun ravitseva voide ja seerumi.

Elsa
Vieras
Elsa

Minusta naiset osaavat nykyisin jo ajatella myös itseään ja tuntea ansaitsevansa hyvää itselleen. Ainakin paljon enemmän kuin edellinen sukupolvi, joka kasvatettiin elämään muita varten. Tykkään Iroisien pakkausten visuaalisesta ilmeestä: &-logo ja valkoisen ja kultaisen yhdistelmä on klassisen kaunis, mutta itse Iroisie-tekstin tyylittely on minusta jotenkin gootti tai taianomainen! BB-voide tietysti kiinnostaa, koska olette kehuneet sitä niin paljon, ja koska en meikkaa läheskään joka päivä, pakkauksen pieni koko on pelkästään plussaa.

Aija
Vieras
Aija

Minutkin olette saaneet kiinnostumaan BB-voiteesta. Tosin superkalpeana sävyn sopivuus mietityttää. Mutta kaikkia uusia tuotteita on aina ihana tutkailla ja testailla, uudet tuotemerkit kiinnostavat.

Heidi
Vieras
Heidi

Ihana kirjoitus! Ehdottomasti haluan kokeilla, innolla jo odotan, mitä on luvassa

Irene
Vieras
Irene

Syksy ja tulevan talven kuivattama ihoni kaipaa kosteutta, joten Iroisiden koosteusvoiteet (yö, päivä-) kiinnostavat 🙂

Anne
Vieras
Anne

Olipa ihana lukea tämä kirjoitus 🙂 Kiitos siitä ja kaikki kommentit itsensä huolehtimisen tärkeydestä on niin totta! Täytyy vain muistuttaa siitä itseään yhä uudelleen. BB-voide on hankita listalla joten miksipä ei myös arpaonni kelpaisi! Myös muut sarjan tuotteet kiinnostaa kovasti.

Salla Vee
Vieras
Salla Vee

Kiinnostaa kyllä! 🙂 Ylelliset ihonhoitotuotteet on melkeinpä poikkeuksetta hintansa väärtejä, se ilo ja hyöty mitä niistä saa on paljon isompaa kuin pelkkä tasainen iho tai toimiva tuote. BB-voide ja seerumi on erityisen kiinnostavia!

Jedina
Vieras
Jedina

Ehdottomasti BB-voide kiinnostaa! Kävin jo hypistelemässä sitä liikkeessänne, mutta päätin vielä odottaa, että entinen BB loppuu. Olen noin yleisesti sitä mieltä, että vähemmän on enemmän myös kosmetiikassa, mutta silloin niiden “vähemmän” on oltava aika älyttömän hyviä. Laadukkaista tuotteista tulee joka päivä hyvälle tuulelle ja niiden käyttäminen on arjen luksusta parhaimmillaan!

AnnaK.
Vieras
AnnaK.

Todella hyvä kirjoitus! On vaikea pitää huolta muista, jos ei pidä huolta itsestäänkään. Kun pitää hyvää huolta itsestään, se välittyy myös ympäristöön ja saa positiivisen enrgian liikkeelle. Sen verran on BB-voidetta hehkutettu, että sitä mielelläni kokeilisin. Hannamarin jutun Halossa luettuani tämä ajatus vain vahvistui!

Helga
Vieras
Helga

En voi kun olla samaa mieltä edellä kommentoineen leidien kanssa <3

jatta
Vieras
jatta

Kyllä kiitos! BB-voide kiinnostaa eniten, seuraavana silmänympärysvoide ja seerumi. Innolla odotan jo ensi viikon lanseerauksia.

Tiina
Vieras
Tiina

Olen etsinyt toimivaa meikkivoidetta luonnonkosmetiikasta ja Iroisie BB- voide voisi olla se tuote! Ehdottomasti aion kokeilla! Jännityksellä seurailen mitä muuta sarjaan tulee tarjolle. Itse olen ainakin saanut Jolien ihanuudesta voimaa! Kiitos 🙂

Milky
Vieras
Milky

Tarvitseeko näiden teidän ihastuttavien iroisie-kirjoitusten myötä enää edes perustella, miksi haluaa sarjaa kokeilla? Jolien asiantuntemukseen olen luottanut alusta asti. Myös siis tässäkin asiassa. 🙂

Lisbeth
Vieras
Lisbeth

Kaikki Iroisien tuotteet kiinnostavat! Hienoa, että tutustutatte meidät näihin ihaniin tuotteisiin.

Suski
Vieras
Suski

Bb-voide kiinnostaa tietenkin kaiken hehkutuksen jälkeen! Ja jokin kasvovoide tai seerumi joka pelastaisi kylmässä viimassa kuivuvan ihoparan. Pitääkin tulla käymään! Nykyään olen myös alkanut panostaa vartalonhoitoon, ja todennut sen olevan nimenomaan hemmottelua. Kasvojen ihossa ongelmat ovat enemmän esillä, mutta vartalon hoitoon käytetyt minuutit ovat arjen luksusta. Rakastan erilaisia vartaloöljyjä. Ja toisaalta, ihon kuivuus vartalossa ei ehkä näy niin selvästi päällepäin, mutta kyllähän sekin ongelma on…

Mimmu s.
Vieras
Mimmu s.

Teiltä löydetty nykyinen BB-suosikki Melvitalta alkaa juuri loppumaan, joten tämä varmasti on seuraavana ostoslistalla. Mutta jospa onnetar toisi sen jo nyt meikkipussiini 🙂 Uusi sarja kuulostaa erittäin kiinnostavalta, täytyy tulla tutustumaan.

Anna
Vieras
Anna

Innostava kirjoitus, me suomalaiset naiset saisimme kunnioittaa ja rakastaa ja helliä itseämme pikkuisen enemmän. Pidetään toisistamme, mutta myös itsestämme huolta, siskot. 🙂 Koko sarja kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, ihanaa, että tutustutatte meidät siihen. BB-voiteesta kirjoittamanne juttujen jälkeen haluaisin päästä testaamaan nimenomaan sitä. Ai että, olisi ihanaa.

Katja
Vieras
Katja

BB-voide seuraavana hankintalistalla ja kovasti kiinnostaisivat yli nelikymppisen ihon kosteusvoiteet ja silmänympärysvoide 🙂

Kaunis Aisti
Vieras
Kaunis Aisti

On ihanaa, että luonnonkosmetiikkavalikoimat laajentuvat ja paranevat Suomessakin koko ajan. Vielä jokunen vuosi sitten luonnonkosmetiikkaa oli huomattavasti hankalampi hankkia ja valikoimakin oli aika pieni. Kiva, että asiaan jaksetaan panostaa ja tuodaan luonnonkosmetiikkaa enemmän esille. Luonnonkosmetiikan valikoima alkaa olla jo täällä Suomessakin melkoinen, mutta aina on tilaa uusille, ihanille tuotteille. Iroisien BB-voide on hankintalistalla täälläkin.

juuliv
Vieras
juuliv

Arjen luksus on juuri se jota kaipaan ia varmasti ihan meistä jokainen! Löytyykö sarjasta ehkä jotain vartalonhoitotuotteita? Luonnonkosmetiikan puolella en ole vielä päässyt rasvoja pidemmälle… Mutta haluan antaa myös meikeille tilaa!

sari
Vieras
sari

Ihanaa lauantaita!Tämä on ollut ihan huippuviikko postausten suhteen-niin kaunis,innostava,hellivä,inspistä kaikille aisteille.Minä olen kiinnostunut kaikesta,mutta erityisesti naamiot olisivat kiinnostuksen kohteena,koska Melvitan vetelee viimeisiään,pari hoitoa ehkä tulee.Ja BB:hän kiinnostaa aina,sekin Melvitan tuote on lopuillaan.Kiitos kaunokaiset vielä kerran superviikosta!Tres jolie!

Mari
Vieras
Mari

Sarja kokonaisuudessaan vaikuttaa kiinnostavalta, ja mielenkiinnolla odotankin tarkempia tuote-esittelyjä. Alustavasti katsottuna seerumi vaikuttaisi hyvältä tuotteelta suojaamaan talven viimoja vastaan.

Jonsku
Vieras
Jonsku

Kiinnostaisi kokeilla, onko tuo BB-voide kaiken hehkutuksen arvoinen. En meikkaa arkena kovin näkyvästi, mutta ihoni haluaisin olevan kaunis ja tasainen huonoinakin naamapäivinä!

Anna
Vieras
Anna

BB-voide kiinnostaa eniten, mutta myös seerumi houkuttelee. Nyt peukut pystyyn, että arpaonni suosisi. 🙂

Pipari68
Vieras
Pipari68

Silmänympärysvoidetta odotan ja aion varmaan kokeillakin. On ollut tuote, jossa itselleni sopivaa koostumusta on hankala löytää taviskosmetiikasta, saatikka luomusta. Innolla odotan!

Virpi
Vieras
Virpi

Hehkutettu BB-voide toki kiinnostaa. Odotan mielenkiinnolla ensi viikkoa!

maya
Vieras
maya

Täälläkin kiinnostusta riittää – uudelle seerumille olisi tarvetta hetkenä minä hyvänsä ja pakkohan tuota bb-voidettakin on kokeilla. 🙂

Riitta
Vieras
Riitta

Kaikki Iroisien tuotteet kiinnostaisivat. Mutta ehkä erikoisesti seerumi ja BB-voide. <3<3<3

Rouva G
Vieras
Rouva G

BB-voide kiinnostaa, samoin seerumi ja silmänympärysvoide. Muuten, ettekö voisi laajentaa ajattelua siitä että nainen ansaitsee hyvää, myös siihen että ihminen sukupuolesta riippumatta ansaitsee hyvää? Miehillekin soisi oikeuden panostaa omaan hyvinvointiinsa ja omaan itseensä, ihan samalla tavalla kuin naistenkin. Ja siihen taidetaan varsinkin ihonhoidon osalta tarvita vielä naisia enemmän kannustusta 🙂

Susanna
Vieras
Susanna

Ihastuttava, ihmeellinen Iroisie! Kauniit pakkaukset ja vakuuttavat incit. BB-voide kiinnostaa kovastikin, mutta myös seerumi, silmänympärysvoide sekä aprikoosikosteusvoide. Innolla ja uteliaana odotan lanseerausta!

Sanna
Vieras
Sanna

Kaikki tuotteet kiinnostavat., mutta täytyyhän se BB -voide testata mahd. nopeasti. 😉

NinaK
Vieras
NinaK

Monikin iroisien tuote kiinnostaa, mutta yhtenä ehdottomasti tuo BB-voide – luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä aurinkosuojalla.

Sanna
Vieras
Sanna

BB-voide koska se on muodostunut lempparituotteekseni tämän vuoden aikana. Ihanan kevyt ja toimiva tuote.

Jenni
Vieras
Jenni

Iroisie kiinnostaa ja haluaisin kokeilla juurikin tuota bb-voidetta! Kävin liikkeessänne alkusyksystä testailemassa erilaisia meikkipohjia, mutta sopivaa sävyä ei valitettavasti löytynyt. Silloin kuulin, että myöhemmin syksyllä on tulossa jotain uutta, joka voisi sopia. Se on nyt ilmeisesti tämä!

Maria
Vieras
Maria

BB-voitaisiin myöskin ihastuneena voisin hyvinkin ottaa tuon mielenkiintoisen uutuuden kokeiluuni:)

dea
Vieras
dea

Bb-voide kiinnostaa ehdottomasti eniten. Olen koittanut etsiä toimivaa, kevyttä meikkipohjaa ja iroisie voisi olla etsimäni.

Heidi
Vieras
Heidi

Sarjan tuotteet kiinnostaa koska kokemuksenne siitä ovat ilmeisen hyviä. Jos merkiltä löytyy ripsiväri niin sitä olisi mielenkiintoista testata.

Henna
Vieras
Henna

BB-voide kiinnostaa, erityisesti kaiken kehumisen jälkeen. Tällä hetkellä käytössä Melvitan BB-voide ja siihenkin olen ollut tyytyväinen. Sen loputtua listalla on ehdottamasti tämä ihmetuote. 🙂

Minna
Vieras
Minna

Näyttääpä kauniilta! BB-voide toki kiinnostaa, kun sitä olette niin ylistäneet. Koko sarja on kyllä minulle ihan uusi, että mielenkiinnolla tutustuisin. 🙂

JanikaK
Vieras
JanikaK

Toki kiinnostaisi kokeilla 😉 Uusi tuttavuus kaiken kaikkiaan, ja olisi ensimmäinen BB-voide jota naamaani sivelisin. Näinköhän sitä sitten enää ilman pärjäisikään.. =)

Irmeli
Vieras
Irmeli

Todellakin haluaisin kokeilla, ja onhan se ehdottomasti tuo paljon puhuttu BB-voide, joka eniten kiinnostaa!

Neitolintu
Vieras
Neitolintu

Ihan ensisijaisesti bb-voide kiinnostaa sillä en ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikan puolelta itselleni todella hyvin sopivaa meikkivoidetta. Ehkä tämä olisi?

Murkinamasu
Vieras
Murkinamasu

Jokainen valikoimaanne päätynyt tuote on varmasti testaamisen arvoinen, ja piristäisi pimeän ja sateisen syksyn keskellä. Iroisien bb-voide on varmasti kaiken hehkutuksensa ansainnut. Jos voitto ei osu kohdalle, niin pitää tulla hankkimaan se, kun tämän hetkinen meikkivoide loppuu. Olen pitkälle matkalla vaihtamassa tuotteet luonnonmukaisiksi. Aina tuotteet loppuessa se korvataan luonnon kosmetiikan vastaavalla. Viimeisin ostos teiltä, kasvoöljy ja -rasva yhdistelmä E&T:ltä, on ollut aivan täydellinen! 🙂

Heidi
Vieras
Heidi

Aina pilkahdus Pariisia kiinnostaa. BB-voiteeni on loppumassa ja silmänypärysvoidekin on hankintalistalla. Naisellisuus ja itsensä hoitaminen ovat osa elämää ja siitä ei syyllisyyttä tarvitse tuntea. Hyvää viikkoa teille!

Sarita
Vieras
Sarita

Tuo BB-voiden kiinnostaa erityisen kovasti! Ensimmäinen löytämäni luonnonkosmetiikan meikkivoide jossa ei ole mitään mille tietääkseni olen allerginen, ei hajusteita, manteli/seesamöljyjä. Ja mikäänhän ei ole siihen päälle parempaa kuin se että tuote tulee Pariisista! <3

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.