Toimitus

Jolie kolme vuotta – voita yli 250 € arvoinen luonnonkosmetiikkapaketti!

07.06.2015, Hannamari Rahkonen

jolieshop_patyka_iroisie_honoredespres_absolution_arvonta1142

Rakkaat ystävät! Tänään keltaisissa kulisseissamme vietetään Jolien juhlaviikon kruunajaisia kesän virkistävimmän arvonnan muodossa.

Olemme sujauttaneet yhden mintunvärisen Jolie -boksin sisuksiin kattauksen kesän kauneinta, keltaisinta ja ylellisintä luksusluonnonkosmetiikkaa. Kuten varmasti jo arvaattekin, paketista puuttuu enää vain vastaanottajan nimi ja osoite. Käärimme ihaniin silkkipapereihimme ja unelmapaketin sisuksiin seuraavat luksustuotteet: Iroisie Le Sérum Précieux – kuningatarseerumi, Absolution L´Eau Soir et Matin -misellivesi, Patyka Mandarin -suihkugeeli, Kjaer Weis Radiance Highlighter -korostustuote, Kure Bazaar Kerria -kynsilakka ja Honoré des Prés TRIP -parfyymi. Aika aurinkoinen kokonaisuus, vai mitä?

jolieshop_patyka_iroisie_honoredespres_absolution_arvonta1140 jolieshop_patyka_iroisie_honoredespres_absolution_arvonta1141

Voit osallistua Jolien keltaiseen arvontaan kertomalla mitä sinä odotat eniten kesältä. Jätäthän kommenttisi yhteyteen myös meiliosoitteesi, jotta saamme sinut kiinni mahdollisen voiton osuessa kohdallesi (se ei näy muille).

Odottelemme ihania vastauksianne aina sunnuntaihin 14.6. puolille öin saakka, jonka jälkeen arvomme onnellisen voittajan.

Ihanaa sunnuntaita!

Kuvat Hannamari Rahkonen

avatar
615 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
605 Comment authors
SannaEllaNelsuMarituulanneli Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
kiruska
Vieras
kiruska

ensiviikonloppuna on nuorimmaisen rippijuhlat 🙂 sitten juhannus ja sitten iskelmäfestarit ;D heinäkuussa tehdään töitä , toivottavasti on kuitenkin kivat ilmat , eli mukavia kesäpäiviä odotellaan 🙂

Elina
Vieras
Elina

Lomapäiviä mökillä ja kaupungissa , mustikoita mökin takametsästä , mansikoita torilta ! Rentouttavaa aurinkoista ja lämmintä kesää .

Laura A.
Vieras
Laura A.

Odotan kesältä iloisia yllätyksiä ja kiireetöntä haahuilua kauniissa lämpimissä kesäöissä. Sitä miten pieneksi itsensä tunteekaan, kun nöpötät mökillä ja ukkosmyrsky vyöryy yli, ja miten ihanalta luonto tuoksuu myrskyn jälkeen. Kahvikupillinen laiturin nokassa. Onni.

Alva
Vieras
Alva

Kesältä odotan eniten aurinkoa ja lämpöä, rentoutumista, tasapainon löytämistä, kirsikoita, vihreyttä ja vehreyttä, lämpimiä iltoja parvekkeella, ja ylipäätään sitä ihanaa fiilistä että maailmassa on kaikki hyvin! Kesällä sen onnistuu löytämään ilman sen suurempaa yrittämistä 🙂

Mervi
Vieras
Mervi

Odotan kesäöitä hyvän lukuromaanin parissa, sadevedellä pestyjä hiuksia ja meren suolaista tuoksua.

Minna
Vieras
Minna

Odotan lepoa , rentoutumista, aurinkoa ja Iloista yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa <3

Annis
Vieras
Annis

Odotan kesältä rauhaisia hetkiä ja onnellisuuden tunnetta. Näiden hetkien myötä toivoin myös ihoni voivan paremmin. Nyt stressi ja murehtiminen näkyvät ihostani. Jospa kesä ja rentoutuminen luonnonkosmetiikan hellässä huomassa toisivat sekä ulkoista että sisäistä hyvinvointia.

Lena
Vieras
Lena

Odotan kesältä lukemista yösydännä, fillarilenkkejä, itse tehdyn jäälaten nauttimista puun varjossa, mansikoita, ystäviä – ja kesän kuluessa ihanan syyskesän saapumista.

Niina
Vieras
Niina

Odotan kesästä todellista rakkauden kesää ❤️ Alunperin pelkäämäni sinkkukesä jäikin nyt väliin ja hyvä niin

Monica Weckström
Vieras
Monica Weckström

Odotan kesältäni merenrantaa, lomaa ja Barcelonan matkaa.

Minna
Vieras
Minna

Odotan lämpimiä ilmoja ja runsaasti auringonpaistetta!tämä vesisade riittää jo.Ihana palkinto!

Saija
Vieras
Saija

Odotan kesältä aurinkoa ja lämpöä. Ihania grilliherkkuja ja makoisia mansikoita. Heinäkuussa alkavaa kesälomaa, pitkiä valoisia kesäöitä ja reissua kotiseudulle Lappiin. Sekä tietysti kahden viikon kestävää ulkomaanmatkaa.

Turnipsi
Vieras
Turnipsi

Ennen kaikkea rentoutumista ja ihan oikeaa lomaa ilman töitä tai opiskelupaineita ensimmäistä kertaa ikinä! Tästä kesästä tulee mahtava! 🙂

Minna
Vieras
Minna

Odotan kesältä eniten kesämökillä rentoutumista aurinkoisella kelillä: riippukeinussa hyvän kirjan kanssa, kylmä juoma lähellä. Onneksi kohta alkaakin loma! 🙂

Anna
Vieras
Anna

Odotan tältä kesältä yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa. En malta odottaa, että saan viettää kesäpäiviä saaressa!

anne.
Vieras
anne.

Odotan tältä kesältä aurinkoa, valoa, lämpöä sekä energiaa, oivalluksia, viisaita ajatuksia ja johdatusta oikealle polulle tulevaisuudessa.

Emilia
Vieras
Emilia

Odotan kesältä valoisia päiviä, laiturilla istuskelua meren ääntä kuunnellen, elinvoimaa, ystävien kanssa jaettuja hetkiä ja tanssia nurmikolla <3

JL
Vieras
JL

Odotan eniten onnellisia ja kauniita hetkiä. Aurinkoa. Kesäsadettakin.

Teija
Vieras
Teija

Odotan keltaista aurinkoa, sinistä taivasta. Vihreää nurmea, valkoisia pilvenhattaroita. Makeita punaisia mansikoita, värikkäitä jäätelöitä. Raikastavaa kesäsadetta, lempeää tuulta. Meren tuoksua, metsän ääniä. Iloisia hymyileviä naamoja, lasten raikuvaa naurua. Lämpimiä iltoja, rauhallisia lukuhetkiä. Niitä hetkiä, kun saa vain olla <3

Lora
Vieras
Lora

Pitkiä aamuja auringon lämmittämällä parvekkeella, brunssihetkiä ystävien kanssa, merenrannalla istumista ja mansikoiden popsimista, ulkoilmaleffanäytökset ja lasillinen roseeta Cafe Engelin sisäpihalla, Lonna visiitti, rantapäivät Pihlajasaareella, kotimaan roadtrippi, ulkoilmassa liikkuminen, suppailua ystävien kanssa sekä ylipäätänsä kesähetkistä nauttiminen ja myös hetkessä eläminen.

GraceKelly
Vieras
GraceKelly

odotan eniten niitä valoisia ja lämpimiä kesäöitä, joita voi kokea vain täällä <3

Ida
Vieras
Ida

Odotan kesältä eniten ihania iltoja kesäteatteriporukkamme kanssa ja tietysti esitysadrenaliinin tuomaa hyvänolontunnetta. Odotan kovasti myös mahdollista Ahvenanmaan pyöräilyreissua. Ja tietysti lämpöä, aurinkoa ja rentoutumista hektisestä keväästä!

Soile Hirvasniemi
Vieras
Soile Hirvasniemi

Odotan lämpöä, autinkoa, sadepäivän kävelyretkiä, lomailua, uusien ja vanhojen ystävien seuraa. Aikaa tehdä ja olla hetkessä <3

Johanna
Vieras
Johanna

Odotan lämpöä ja aurinkoa ja että polvileikkauksessa sössitty polveni aloittaisi paranemisprosessin ja saisin taas kävellä!

Heini Jokela
Vieras
Heini Jokela

Odotan kesältä leppoisaa menoa, aurinkoa, yötöntä yötä ja rentouttavaa lomaa.

R
Vieras
R

Juuri nyt odotan kovasti kiireen hellittämistä ja arjen normalisoitumista. Olen jo visioinut rauhalliset aamut pihalla kahvin kanssa, hyvä kirja sylissä, (mutta ehkä unohdun tuijottamaan vihreyttä ympärilläni ja kirja jää vain kulissiksi). Mielikuvaan kuuluu rauhallinen olotila, kärpäset ja muut pörriäiset jostain syystä puuttuvat.

Tanja
Vieras
Tanja

Odotan kesältä lempeitä tuulia, kirkkaan keltaista aurinkoa ja värikylläistä luontoa! Ja tietysti hattaraista lempeä ♡

Marjo
Vieras
Marjo

Odotan rakkauden kesää! Paljon ihania suudelmia, kiihkeää yhdessäoloa ja lämpöä 🙂

Emilia
Vieras
Emilia

Eniten odotan kesältä niitä ihania lämpimiä kesäiltoja, jolloin voi tehdä mitä vain mieleen tulee.

Sanna
Vieras
Sanna

Odotan niitä aurinkoisia päiviä kun voi mökkilaiturilta pulahtaa uimaan ja sen jälkeen herkutella letuilla ja mennä pimeään aittaan unille. Ja rauhallisia aamuja runsaalla aamupalalla.

KC
Vieras
KC

Toivon että koko kesän olisi lämmintä ja aurinkoista. Voitaisiin ystävien kanssa raahata viltti pihalle, juoda roseeviiniä, lukea naistenlehtiä ja nuokkua panamahattujen alla. Oltais vaan, vapaita ja kepeitä. Koko kesä!

Laura
Vieras
Laura

Rentoja lomapäiviä, hauskoja retkiä, upeita keikkoja festareilla. Kesäherkkuja ja valoisia öitä.

NiinaG
Vieras
NiinaG

Tämä kesä tulee olemaan aivan erityinen, sillä se on esikoiseni ensimmäinen sellainen. Odotan mieheni lomaa heinäkuussa, jolloin voimme koko perhe nauttia kauniista Suomen kesästä saaristossa veneillen ja kaupungissa notkuen.

Helinää
Vieras
Helinää

Odotan kesältä pitkää lomaa, aion pitää peräti kuusi viikkoa, josta osa lomautusta. Jos siinä ajassa saisi siivottua aitan turhasta roinasta 🙂

Yonna
Vieras
Yonna

Odotan uusien bikinien ulkoiluttamista uimarannalla, piknikkejä, Turun Aurajoen varrella käyskentelyä jäätelö kourassa, pyöräilyä lempeässä tuulessa ja kesän parhaita festareita, H2Ötä!

Anu
Vieras
Anu

Ihana arvonta <3 Odotan tänä kesänä vihdoin laitetut puutarhan kasvun kohinaa, ruohonkorsien tunkeutumista mulla ylös, lämpimiä kesäiltoja, järviveden lämmintä hyväilyä iholla, matkaa pohjoiseen, Kemijoen virtaavien vesien pauhunaa, sukulaisten ja vanhempien riemuisaa jälleennäkemistä, lasten riemua ja naurua kesäniityillä, yhdessäoloa ja lepoa <3

neitolintu
Vieras
neitolintu

Odotan kesältä aurinkoa, lämpöä, kaihoisaa merelle katselua, kallioilla köllöttelyä, hyviä pokkareita, suussa sulavia mansikoita, ropsakoita sadekuuroja, tulista salamointia ja lempeitä sovintoja:)

Maimi
Vieras
Maimi

Pyrin aina pitämään mieleni avoinna uusille kokemuksille. On talvi, kevät tai sitten kesä. Odotuksia ei ole, sillä mikä on ihanampaa kun antaa kesän yllättää.

Ansku
Vieras
Ansku

Odotan työntäyteisen kesään piristykseksi aurinkoisia iltoja ja yhteistä aikaa läheisten kanssa 🙂

HeidiP
Vieras
HeidiP

Romanttisia hetkiä, lämpimiä kesäiltoja, valoisia öitä, hauskaa menoa ja rentoutumista rantahiekalla 🙂

Minna
Vieras
Minna

Lämpöä, lämpöä ja lämpöä.

Ella
Vieras
Ella

Hellettä!

Jenny
Vieras
Jenny

Mä odotan sitä, että pääsen käyttämään mun luonnonkosmetiikan aurinkovoidetta. Sitä, että pääsen ylpeänä tanssimaan ja heiluttelemaan lippua Helsinki Prideen. Ja sitä, että kesän lopulla löydän itseni lautalta matkalla Thassokselle.

Minttu
Vieras
Minttu

Odotan lämpöä, grillausta ja ulkotreenejä 🙂

Sandelsson
Vieras
Sandelsson

Odotan tulevalta kesältä kiireetöntä yhdessäoloa läheisteni kanssa, auringosta nauttimista ja hyviä makuelämyksiä. Haluan myös nauttia niistä asioista, joihin ei ole mahdollisuutta kylmänä vuodenaikana. Pyykkien liehumisesta kesätuulessa, uimarannalla makoilusta ja valoisista kesäöistä.

KMaria
Vieras
KMaria

odotan eniten sitä, että saan rankan raskauden jälkeen oman kehoni takaisin ja jaksan taas paremmin pitää huolta itsestäni ja kehostani, ja näin myös kahdesta ihanasta lapsestani. Esikoisen kanssa opin kantapään kautta, että itseään ei saa unohtaa eikä jättää heitteille! Jokainen kaipaa hemmottelua ja kiireisen äidin on vaan järjestettävä itse sitä aikaa, muuten sitä ei tule.

MarjaT.
Vieras
MarjaT.

Rentoa oleilua parvekkeella, kevyttä kesälukemista, Saimaata, veneilyä, uimista ja saunomista. Ystäviä, sukulaisia.

Jenni
Vieras
Jenni

Lämmin kallion viileiden jalkapohjien alla, saaristomeren tuoksut ja tunnelma, majakan valo piemenevässä illassa ja puhdas luonto ulkosaariston pienillä saarilla, joihin ei autolla pääse. Kesä <3

Vappu
Vieras
Vappu

Lämpöä,aurinkoa, unohtumattoman ihania hetkiä ja rakkautta. Näillä eväin kesä on täydellinen.

Elise
Vieras
Elise

Odotan lämpöä, aikaa ja upeita hetkiä luonnossa.!

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.