Toimitus

Esittelyssä Anne Kukkohovin Supermood-sarja

25.08.2014, Nina Tawast

Suomen kartalla kuohuu. Supermood on saapunut.

supermood egoboost7

Supermood on sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä sarja, joka tarjoaa 360-asteisen lähestymistavan kauneudenhoitoon. Perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan sarja keskittyy moodeihin, eli kosmetiikan käyttäjän kauneudenhoidon tarpeisiin kokonaisuuksina.

Sarja on suomalainen ja tuotettu Suomessa. Raaka-aineinaan se käyttää puhtaita ja innovatiivisia ainesosia.

Supermoodin ensimmäisen linjan, Egoboostin, pääraaka-aineeksi on valittu pakurikääpä, joka on tunnettu monipuolisena rohtona jo tuhansien vuosien ajan. Pakurikääpä, toiselta nimeltään chaga, sisältää poikkeuksellisen suuria määriä superoksididismutaasia (SOD). SOD on entsyymi, joka on yksi kehomme voimakkaimmista antioksidanteista. Pakurin antioksidanttisuusarvo T-ORAC on hyvin korkea. Ihonhoidossa pakurikääpää on käytetty mm. ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen.

supermood egoboost5

Sarjan taustalla on kauneusalan vaikuttaja ja luennoitsija Anne Kukkohovi. Annen pitkäaikainen kokemus kauneusalan keulakuvana ja ammattilaisena herätti hänet luomaan brändin, joka tarjoaa selkeitä ja kokonaisvaltaisia kauneudenhoidon ratkaisuja ja vastaa modernin kuluttajan tarpeisiin tehokkaasti. Annen omat kokemukset, kiinnostuksen kohteet ja aidot tarpeet ovat jokaisen sarjan tuotteen taustalla.

sm_anne_large

Kaikkiaan Supermood-sarja koostuu Egoboost-linjan lisäksi myös Beauty Sleep- ja Youth Glo -tuotelinjoista. Beauty Sleep- ja Youth Glo –moodit lanseerataan marraskuussa 2014 ja syksyllä 2015.

Lisää Supermood-sarjasta ja sen taustoista voit lukea täältä.

Egoboost-linjan tuotteet

Egoboost-linjaan kuuluu sekä ulkoiseen että sisäiseen kauneudenhoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Kasvojen puhdistuksessa Egoboost luottaa kahteen puhdistajaan, Gentle Foam Wash -puhdistusvaahtoon ja Pure Micellar Toner -kasvoveteen. Molemmat ovat pehmeän vaahtomaisia ja yhdessä ne jättävät pehmeän, puhtaan tunteen iholle.

The Perfect Day Cream on mentholia sisältävä, piristävä päivävoide, joka raikastaa, virkistää ja herättää. Se imeytyy nopeasti ja sopii käytettäväksi myös meikin alla.

Sarjan kaksi seerumia tehostavat The Perfect Day Creamin vaikutusta. Herättävää vaikutusta voi voimistaa Egoboost One Minute Facelift -seerumilla, joka napakoittaa ihoa voimakkaasti ja välittömästi. Kosteutta sen sijaan voi lisätä Moisture Kick -seerumilla, joka tuo iholle kosteutta ja joustavuutta. Seerumeista voit lukea lisää Hannamarin Yellow mood -blogista viikon aikana.

supermood4

Lisäksi sarjalta löytyy Eyes Wide Open -silmänympärysseerumi, jolla on katsetta kirjaimellisesti avaava vaikutus.

Kasvojenhoitotuotteiden ohella Egoboost on lanseerannut kaksi tuotetta sisäistä kauneudenhuoltoa varten.  Kauneussuklaa, Beauty Chocolate -raakasuklaa ja kauneusjauhe, Inner Beauty Powder, huolehtivat kauneuden vaalimisesta sisältäpäin. Supermoodin suklaasta ja kauneusjauheesta on luvassa oma postauksensa, lue Toimituksen blogistamme lisää tämän viikon aikana.

Supermood tuo erinomaisen ja odotetun lisän kotimaisen luonnonkosmetiikan valikoimiin. Iholla tuotteet tuntuvat luksukselta.

Kaikki Egoboostin tuotteet löydät tästä päivästä alkaen niin Jolie shopista kuin Jolie webshopista täältä.

supermood egoboost6

Anne Kukkohovin kuva supermood.fi
Tuotekuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna
Sanna
6 years sitten

Eihän näitä ole testattu eläimillä? Kivalta vaikuttaa. Ja Anne on ihana <3

Sanna
Sanna
6 years sitten

Niin, joo. Olenpas pönttö! Mut voi jee <3 tää on hieno uutinen tää koko sarja!

Nina Tawast
Nina Tawast
6 years sitten

Hei Sanna! Itse asiassa Supermood ei ole ekosertifioitu sarja. Pahoittelemme väärinkäsitystä! Anne Kukkohovi ja Supermoodin tutkimus- ja kehitysasiantuntijat pohtivat pitkään, hakevatko he sertifikaattia vai eivät ja tulivat lopulta tulokseen, että antaa tuotteiden laadun puhua puolestaan. Sarja täyttää serfioidun luonnonkosmetiikan kriteerit ja kaikki tuotteet ovat pitkäjänteisen ja huolellisen kehitystyön tulosta. Annen ja Supermoodin tiimin asettamien laatukriteerien ansiosta Supermoodin ainesosia ja valmiita tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Kokemuksemme on hionut tuotesarjavalintojamme niin, että valikoimamme koostuu vain kaikkein parhaimmista tuotesarjoista, joiden laatuun sataprosenttisesti luotamme. Haluamme ja toivomme, että asiakkaamme luottavat asiantuntemukseemme ja tietävät, että valikoimistamme löytyy vain laadukkaita ja toimivia tuotteita, jotka täyttävät… Lue lisää..

Moore
Moore
6 years sitten

Kovin on photoshopattu tuo Annen kuva tuossa keskellä, ei anna mitenkään luonnollista kuvaa!

Nina Tawast
Nina Tawast
6 years sitten

Hei Moore! Annen kuva on lainattu Supermoodin omilta sivuilta supermood.fi . Kuva on raikas, selkeä ja sävyiltään kaunis – nuo olivat päävalintaperusteitamme kuvan käyttöön postauksessamme. Anne on kasvotusten tavatessa upea ja luonnonkaunis – sädehtii omana itsenäänkin. Kiitos vinkistäsi – voisimme hyvin ottaa Annesta syksyn mittaan kuvia ja julkaista ne Toimituksen blogissamme.

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.