Instalive 2.9.: meikkivoiteen valinta

Jolien syyskausi starttaa instaliven merkeissä. Meiltä on paljon kysytty vinkkejä oikean meikkivoiteen sävyn valintaan. Kasvot saattavat olla ihanan hellekesän jäljiltä hiukan ruskettuneet ja samalla alkusyksyn viilenevät kelit asettavat uusia vaatimuksia ihon kosteuttamiselle. Mikä on oikea sävy ja koostumus? Haluamme tarjota parhaat vinkit juuri sinulle sopivan meikkivoiteen valintaan.

Live lähetettiin Jolien Uudenmaankadun myymälästä. Heidi ja Milja kertovat oikean sävyn valitsemisesta ja esittelevät muun muassa Mádaran upeat, kuulaat Skin Equal -meikkivoiteet. Tältä sivulta näet tuotteet, joista livessä puhuttiin, ja vastaukset livessä esitettyihin kysymyksiin.

Teknisten ongelmien vuoksi live on kahtena osana, mutta voit katsella sen uudelleen Jolien IG-tv-tallenteena: alkuosa ja loppuosa.

Tutustu myös:

Livessä mainitut tuotteet

Instaliven Q & A

Mistä tiedän, sopiiko viileä vai lämmin sävy?

Tutki oman ihon sävyä. Tähän ei ole yhtä varmaa vastausta, joten ammattilaisen avulla pääsee varmimmin oikeaan lopputulokseen. Siitä, minkä värisinä verisuonet kuultavat ihon läpi tai ruskettuuko vai palaako iho helposti auringossa voi päätellä jotain. Jos saat pisamia ja palat helposti auringossa, ihosi on todennäköisimmin viileä pohjasävyltään.

Entä, jos iho on viileän ja lämpimän sävyn väliltä?

Sitten ihon sävy on neutraali, ja voi olla vähän molempia eli viileän ja lämpimän sävyn piirteitä. Neutraalille iholle on olemassa omat meikkivoidesävynsä.

Mikä meikkivoide on paras pintakuivalle iholle?

Tähän suosittelemme hoitavaa meikkivoidetta. Esse on kaikista hoitavin, mutta myös Kjaer Weisin Invisible Touch Liquid Foundation ja Mádaran Skin Equal -meikkivoiteet sopivat hyvin. Hyvin pintakuivalle iholle kannattaa lisätä myös kasvoöljyä kuten Absolutionin Addiction tai Kjaer Weisin Beautiful Oilia.

Miten estän meikkivoidetta korostamasta ihon juonteita?

Levitä meikki 5–10 minuutin jälkeen, kun ihonhoitotuotteet ovat imeytyneet ihoon. Suosi jotain kevyttä, hyvää puuteria, kuten Absolutionin Le Poudre, ja levitä sitä kevyesti painellen. Apuna voi käyttää myös primeriä. Meikkipohja ei myöskään saa olla liian paksu.

Voiko meikkivoidetta lisätä päivän aikana?

Voi lisätä, mutta kannattaa lisätä pieni määrä kerrallaan. Jos meikkipohja on paksu ja siinä on puuteria, silloin kannattaa ehkä hiukan poistaa meikkipohjaa ensin ja lisätä vasta sitten, ettei meikistä tule liian paksu.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.