Ihonhoito

Pigmenttiläiskien hoito luonnonkosmetiikalla

14.05.2018, Jolie

Maksaläiskät ovat paikallisia, ruskeita tai tummia läiskiä, jotka voimistuvat auringossa. Niitä esiintyy yleensä naisilla hormonaalisten muutosten seurauksena ja niihin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät. Maksaläiskistä on haastavaa päästä eroon kokonaan ja siksi ennaltaehkäisevä hoito on tärkeää, jos pigmenttihäiriöihin on taipumusta. Paras tapa suojautua maksaläiskien ilmestymiseltä tai tummumiselta on suojata iho auringolta. Tämä onnistuu välttämällä suorassa auringonpaisteessa oleilua tai vaihtoehtoisesti käyttämällä luonnonkosmetiikan fysikaalista aurinkosuojaa, joka heijastaa auringon säteet pois iholta. Jolien valikoimasta löytyy myös muita suojakertoimellisia luonnonkosmetiikan voiteita ja meikkejä, jotka auttavat ihon suojaamisessa.

Pigmenttiläiskäisen ihon hoitotuotteet

Pigmenttiläiskien hoidossa tärkeää on suosia kirkastavia tai/ja vaalentavia hoitotuotteita, oma ihotyyppi kuitenkin aina ensisijaisesti huomioiden. Luonnonkosmetiikan avulla pigmenttiläiskiä on mahdollista vaalentaa turvallisesti muun muassa tehokkaiden kasviöljyjen ja hedelmähappojen avulla. Suosittelemme käyttämään iltaisin kirkastavaa öljymäistä seerumia, jonka sisältämät uudistavat kasviöljyt saavat ihon pysymään elastisena ja pehmeänä. Säännöllisen käytön seurauksena ne myös vaalentavat tummentumia ihossa. Aamuisin käytettäväksi sopii hyvin kevyempi, kirkastava seerumi.

Jolien valikoimasta löytyy pigmenttiläiskäiselle iholle sopivia kokonaisia kirkastavia linjoja, joita voi käyttää tehokuurityyppisesti. Erinomaisia, laadukkaita ja samalla ihoa hoitavia ovat Ila Span Glowing Radiance -linja, Amalan Brightening -tuotteet tai Uman Ultimate Brightening -linja.

Freckles

 

Paikallisesti pigmenttiläiskiä hoitavia ja häivyttäviä tehotuotteita ovat esimerkiksi Odacitén Pa+G Hyperpigmentation Serum Concentrate (Papaya + Geranium), Pai Skincaren Rosehip Oil sekä Patykan upea uutuusseerumi Dark Spot Correcting Serum. Odacitén tehotiiviste lisätään tippoina saman sarjan kosteusvoiteeseen.

Suosittelemme käyttämään lisäksi täsmähoitotuotteita, jota kevyesti kuorivat ihoa kirkastaen ja häivyttäen pigmenttiläiskiä. Tähän tarkoitukseen loistavia ovat esimerkiksi Kypris Moonlight Catalyst tai NUORI Supreme-C Treatment. Pigmenttiläiskien täsmähoitotuotteita kannattaa käyttää kuurina. Ihon huolellisesti kostauttamisesta tulee huolehtia kuurien aikana ja niiden välissä. Kirkastavien tuotteiden kanssa tulee olla varovainen siten, että ei käytä useita liian voimakkaasti  kuorivia tai uudistavia tuotteita samaan aikaan.

Pigmenttiläiskäisen ihon muut hoitovinkit

Lisää tehoja kotihoidon avuksi voi hakea kosmetologilta. Ammattilaisilta löytyy erikoistuotteita kuten naamioita ja kuorintoja haastavien pigmenttiläiskien hoitoon. Auringon välttäminen on tärkein keino ehkäistä pigmenttiläiskien syntymistä ja tummumista.

Kuvat: Unsplash

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.