Ihonhoito

Jolien meikkiopastus tai ihonhoitokonsultaatio – loppuvuoden lahja itsellesi

04.12.2019, Jolie

Juhlakausi on täällä, samoin ihon omaa suojaa kuluttava vuodenaika. Ilma muuttuu aivan näillä hetkillä pakkasen ja sisälämmityksen vuoksi kuivaksi. Iho joutuu koetukselle suurissa lämpötilojen vaihteluissa. Oletko miettinyt, valitsetko ihollesi juuri oikeita ja sopivia hoitotuotteita? Nyt voisi olla täydellinen hetki kysyä asiaa luonnonkosmetiikan ammattilaiselta.  

Jolien ihonhoitokonsultaatio säästää rahaa, vaivaa ja hutiostoja. Konsultaatio auttaa tuotteiden valinnassa ja antaa ohjeistusta siihen, kuinka yksilöllisen ihonhoitorutiinisi olisi hyvä mennä. Suosittelemme konsultaatiota ehdottomasti myös niille, jotka ovat vasta vaihtamassa luonnonkosmetiikkaan. Saat kuulla tärkeitä niksejä ihosi hyvinvoinnin lisäämiseksi ja luonnonmukaisten tuotteiden käyttöön.

Henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa opit ammattilaisen ohjauksessa valitsemaan itsellesi sopivia sävyjä ja oikeita tuotteita, korostamaan kasvojesi parhaita puolia, ja tekemään esimerkiksi kuulaan meikkipohjan tai tyylikkäästi muotoillut kulmat.

Palvelut tarjolla kaikissa Jolien kivijalkamyymälöissä

Lippulaivamyymälämme Jolie shopin meikkiopastukset ja ihonhoitokonsultaatiot Punavuoressa ovat perinteisesti olleet kovin täynnä. Tilannetta helpottaa nyt se, että olemme saaneet Gardenin ja Töölön myymälät mukaan joukkoihin. Palveluaikoja on mahdollista varata jokaisesta putiikista. Gardenista löytyy huippumeikkaajamme isolla M:llä: Khira Derraqi, joten meikkiasioissa ota yhteys ensisijaisesti häneen. Toki Gardenin myymälää laajempi luonnonkosmetiikan meikkivalikoima löytyy Punavuoresta, jossa siveltimiä heiluttaa Heidi.  

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimasta.

Heidi on rakastettava hahmo henkilökohtaisen ihonhoitokonsultaation asiakaspalvelijana, sillä hänen intohimonsa luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteisiin on tarttuvaa sorttia. Heidillä on pitkä ja kirjava kokemus kaikenlaisten ihotyyppien hoidosta luonnonkosmetiikalla, ja saat häneltä arvokkaita vinkkejä oman ihotyypin mukaiseen hoitoon. Heidi analysoi ihosi tilan ja katsoo kyseiseen hetkeen parhaiten sopivat luonnonkosmetiikan tuotesuositukset. Saat mielellään esittää hänelle kaikki sinua askarruttavat kysymykset ihonhoidosta. Ihonhoidon superosaajia löytyy myös Töölön uudesta Jolie shop & spasta, jossa sinua palvelevat valtakunnan parhaat luonnonkosmetiikkaan perehtyneet kosmetologit. 

Varaa aikasi netissä 24/7 tai puhelimitse

Voit varata ajan meikkiopastukseen ja ihonhoitokonsultaatioon sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta. Ajanvarausjärjestelmä näyttää Punavuoren, Gardenin ja Töölön vapaat palveluajat. Huomaathan meikkiopastusta varatessasi, että meikkauspalvelu on asia erikseen. Jos haluat esim. juhla- tai kuvausmeikin, sille tulee varata oma aikansa nimellä ”meikkauspalvelu.” 

Voit varata ajan meikkiopastukseen ja ihonhoitokonsultaatioon myös puhelimitse. Jos haluaisit päivittää meikkipussisi sisällön tai kaipaat tukea ihonhoitoosi, ota yhteys seuraaviin osoitteisiin ja tule nauttimaan luonnonkosmetiikasta osaaviin käsiin. 

Lämpimästi tervetuloa!

Jolie shopiin (Uudenmaankatu 26) p. 040 637 3988

Jolie Beauty Shopiin (Kämp Garden) p. 050 342 8022

Jolie shop & spahan (Töölö) p. 050 326 3111

Millaisia meikkiopastus ja ihonhoitokonsultaatio ovat ja mitä maksaa?

Meikkipohjaopastus

Millainen on ihollasi täydellisesti toimiva meikkipohja? Miten valita oikeat tuotteet ja sävyt? Mitä meikkipohjan alle kannattaa laittaa ja miten kasvoille tehdään esimerkiksi varjostuksia ja korostuksia? Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. 

Kesto: 30 min. Hinta: 40€. Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

Silmämeikkiopastus

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmä- ja kulmameikki. Meikki räätälöidään tarpeesi mukaan joko päivä- tai iltameikiksi. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. 

Kesto: 30 min. Hinta: 40€. Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

Ihonhoitokonsultaatio

Etsitkö uutta ihonhoitorutiinia tai päivitystä vanhaan? Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimasta. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi soveltuvaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. 

Kesto: 30 min. Hinta: 40€. Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

Kuvat: Angelina Ilmast

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.