Hiukset

Tervetuloa toivesarja Less is More – Jolien hiustuotevalikoima paranee

24.08.2018, Jolie

Less is More

Luonnonkosmetiikan hiustuotteiden maailma ei ole helppo, sillä tarvitaan erinomaisia raaka-aineita sekä osaavaa tuotekehitystä, jotta toimivia tuotteita syntyy. Luonnollisia vaihtoehtoja kannattaa kuitenkin metsästää, sillä hiustuotteet pursuilevat muoveja ja ei-luonnollisia peseviä aineita. Synteettisen kosmetiikan hoitoaineiden ja muotoilutuotteiden kirjosta on vaikea löytää sellaisia tuotteita, joiden mukana emme saisi muovikemikaaleja ja muita luonnossa hajoamattomia ainesosia iholle, hiuksiin ja viemäristä alas.

Myös merkittävä osa luonnollisiksi brändätyistä hiustuotteista sisältää erilaisia vierasaineita, joita emme voi hyväksyä Jolien tuoteportfolioon. Siksi uuden ihanan hiussarjan löytyminen osoittautuu lähes joka kerta tarkemmassa INCI-syynissä pettymykseksi. Kolikon toinen puoli on se, että täysin luonnollisista hiustuotteista tulee toisinaan kyseenalaisia palautteita testiryhmistä. Liiat öljyt latistavat ja synteettisten silottajien puuttuminen aiheuttaa takkuja siellä ja pörröjä täällä. Olemme myös tottuneet keinotekoisesti aikaansaatuun isoon vaahtoon, ja siksi pesevyyden perään usein huudellaan.

Erityisen hyvien luonnonkosmetiikan hiusbrändien hinta saattaa karata melko korkeaksi. Kyseessä on usein uraauurtavat salonkibrändit, jotka hifistelevät raaka-aineissaan, ja joita käyttävät ja mainostavat erinäiset Hollywood-tähdet vaikkapa John Masters Organicsin ja Josh Rosebrookin tapaan. Riittoisasta ja omissa hiuksissa toimivasta laatutuotteesta moni maksaa mielellään, varsinkin, kun hiusten kunto alkaa kiittää sitä mukaa, kun käyttöaika pitenee. Silti osa asiakkaista kaipaa hieman edullisempia vaihtoehtoja.

Less is More -hius- ja muotoilutuotteet nyt Joliessa

Jolien asiakkaat ovat vuosia kyselleet Less is Moren perään. Brändi on asiakkaidemme keskuudessa melko tunnettu ja monet ovat luottaneet sarjaan jo kauan. Tiivistemäiset koostumukset ja maltilliset hinnat tekevät sen hinta-laatusuhteesta loistavan. Olemme tottuneet siihen, että asiakkaamme ostavat Less is Morensa muualta, ja siksi katseemme ovat tähynneet aktiivisesti uusien ja ”jännittävien” hiusbrändien pariin. Jolie Beautyn testikierros osoitti kuitenkin sen, että joskus vastaus löytyy läheltä ja erinomaisuus onkin jo tarjottimella ihan nenän alla. Siksi lanseeraamme Less is Moren Joliessa vihdoinkin! Tänään!

Puhdas ja laadukas Less is More -hiustenhoito- ja muotoilusarja tulee Itävallasta, pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä. Luomusertifioitu brändi on kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuberin sekä hiusmuotoilija Hannes Trummerin yhteistyön tulosta.

Less is More on saanut alkunsa menestyneen hiusalan ammattilaisen Hanneksen intohimoisesta haaveesta luoda täysin uudenlainen, minimalistinen hiussarja, joka ei sisällä vieras- ja haitta-aineita tai muoveja. Kaksikko Doris & Hannes yhdistivät voimansa ja loivat luonnonkosmetiikan hiustuotteet parhaista, luomulaatuisista raaka-aineista. Aluksi kampaamokäyttöön kehitetyt tuotteet ovat valloittaneet käyttäjänsä ympäri maailmaa yksinkertaisuudellaan, toimivuudellaan ja innovatiivisuudellaan. Sarjan tuotteet sisältävät laadukkaan luonnonkosmetiikan tapaan korkean määrän hoitavia tehoaineita. Tuotteissa on myös huippulaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka hellivät aromaterapeuttisilla ominaisuuksillaan hiusten ja ihon lisäksi myös mieltä. Käyttämällä puhtaita Less is More -sarjan tuotteita, teet hyvää hiuksille ja hiuspohjalle aidosti ja ekologisesti.

Less is Moren raaka-aineista löytyy ihanaa metsähunajaa, iltahelokkia, sitruunamelissaa, minttua, hamppuöljyä, mineraalisuolaa, valkosavea, malvaa, ruusunmarjaa, kookosta, kistusuutetta, vaniljaa, lehmusta, sitruksia, neem-uutetta, teepuuöljyä, aloe veraa. Osa komboista on yrttisiä, osa sitruksisia, osa kukkaisia. Muotoilutuotteista löytyy kerrankin valikoimaa erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Tervetuloa uutuuksien pariin Less is Moren vanhat ja uudet ystävät!

”The more you use it, the more beautiful your hair becomes.”

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
3 years sitten

Ihanaa, kun lempisarjani vihdoin lempikaupassani! Tuleehan teille sarjan kaikki tuotteet myyntiin? Masgabadogel on vain matkakokoisena nettikaupassa. Joliebeautyn puolella oli onneksi myös täysikokoisena. Masgabadogel on yksi lempituotteistani (niitä on tosin monia). Onko teille tulossa Herbal tonic myyntiin? Se on pipokaudella hyvä päänahalle. Myös Rose serum on hankintalistalla hiusten pituuksiin kunhan hiukset kasvavat vielä. Eli onko sarja tulossa Jolieen ja/tai Joliebeautyyn täydellisenä? Ainakin toivon, että Masgabadogel tulisi normaalikokoisena purkkina myös Jolien suomenkieliseen verkkokauppaan.

Jenni K
Jenni K
3 years sitten

Kiva uudistus! Less Is Moren tuotteet ovat ihania. Myös Unique Beauty on hyvä. Itse olen nyt ihastunut Flow Cosmeticsin palashampooseen ja hiushuuhteeseen ja koen, että montaa tuotetta testattuani nämä toimivat parhaiten ja pesuväli on pidentynyt. Jolie Boxissahan on usein tullut Flow:n tuotteita. Mietin, miksei teillä ole Flow:ta myynnissä.

Jolie
Jolie
3 years sitten

Hei Mari! Mekin olemme innoissamme tästä uudesta ja ihanasta sarjasta! Täysikokoinen Mascobadogel on tulossa nettikauppaan vielä tänään. Loput Less is Moren tuotteista ovat vielä tilauksen alla, mutta kaikki tuotteet ovat tulossa sekä Jolieen että Jolie Beautyyn myyntiin. 🙂

Jolie
Jolie
3 years sitten

Flow Cosmeticsin tuotteet ovat meistäkin ihania ja niitä löytyykin Jolie Beautyn puolelta, josta voi kätevästi tilata myös Suomeen. 🙂

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.