Hiukset

Jolien suosituimmat kasvivärisävyt TOP 3

25.01.2019, Jolie

Kasvivärit

Cultivator’s -kasvivärit ovat ekokampaamoiden suosimia luonnollisia hiusvärejä. Kasviväreillä värjääminen sujuu edullisesti myös kotona, erityisesti sitten, kun löydät oman sävysi tai sävysekoituksesi. Kasviväreistä puuttuvat kokonaan perinteisten hiusvärien muun muassa sisältämät parafenyleenidiamiini PPD, tolueeni-2,5-diamiini, 4-amino-2hydroxytoluene, p-Aminophenol, resorcinol, vetyperoksidi ja persulfaatti.

Kasvivärien myötä voimme myös alkaa ajatella hiusten käsittelystä uudella tavalla. Sen sijaan, että hiusväri haurastuttaisi, kuluttaisi tai kuivattaisi hiusta, kasviväri toimii päinvastoin. Kasvivärien ainesosat vahvistavat hiuksia ja tekevät hiuksista pehmeät, paksuilta tuntuvat ja kiiltävät. Kasviväriä voi käyttää tarvittaessa useinkin ilman että hiukset kärsivät tai vahingoittuvat. Cultivator’sin sävyvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja suklaanruskeista pehmeisiin vaaleisiin, hehkuviin punaisiin ja intensiiviseen mustaan. Pakkaus sisältää 4 värijauhepussia, värjäysmyssyn ja hansikkaat.

Cultivator’s -hiusvärit ovat turvallisia puolikestovärejä, jotka lähtevät hiuksista asteittain pesujen myötä. Kasvipigmentit toimivat yhdessä hiuksen oman pigmentin kanssa, joten lopulliseen värjäystulokseen vaikuttavat hiusten nykyinen väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika ja lämpötila. Sävyä testatessasi voit tehdä ensin suortuvatestin ennen värin levittämistä kaikkialle hiuksiin. Näin varmistat haluamasi lopputuloksen.

Kasvivärit

Jolien myydyimmät Cultivator’s -sävyt TOP3

1. Light Brown on vaalea, lämmin ruskean sävy. Tämä upea ja eloisa vaaleanruskea sävy tuo hiustesi luonnolliset vivahteet esiin, ja sopii parhaiten vaaleille sekä vaaleanruskeille hiuksille.

2. Chestnut on kaunis, kylmään taittava syvä ruskean sävy.

3. Cassia toimii omaa nykyistä väriä kirkastavana, hiusten kiiltokäsittelynä ja rakennepaikkaavana hoitona. Cassia eli neutraalihenna tuo hiukseen maksimissaan ripauksen lämmintä sävyä, mutta ei varsinaisesti värjää sitä. Cassialla voi myös “loiventaa” sävyä. Esimerkiksi käytettäessä kuparia, Cassialla voi vähentää punaisen kirkkautta ja terävyyttä.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.