Flourish

Kukoistusta luomassa

17.03.2013, Outi Rinne

Jos blogin päivittäminen onnistuisi ajatusten voimalla, olisitte saaneet viime viikolla lukea päivittäin ajatuksia inspiraatiosta, yhdessä tekemisen voimasta, luovuudesta, naisenergiasta, ilosta, unelmista, työn tekemisen ihanuudesta, epävarmuuden voittamisesta, luottamuksesta ja ylipäätään asioista, jotka saavat meidät kukoistamaan. Aikani on kuitenkin mennyt niiden tekemiseen käytännössä. Joten niin paljon, kuin haluaisin jakaa kanssanne näiden asioiden tuottamaa iloa, laitan tähän nyt vain pienen päivityksen

Vajaa vuosi sitten sain ilon ja kunnian tutustua ihastuttaviin, luoviin naisiin, joiden kanssa huomasimme pian jakavamme samanlaisia ajatuksia elämästä, hyvinvoinnista ja siitä mikä elämässä on tärkeää. Syntyi Kukoistamo, oma keskinäinen ideointi, inspirointi ja sparrausryhmämme.

Kahviloissa käytyjen innostavien keskustelujen jälkeen, heräsi halu tehdä jotain yhdessä ja jakaa iloa ja voimaantumista myös muille. Meitä kaikkia yhdistää luovuus myös yrittäjyyden muodossa, kokemus luovan toiminnan voimaannuttavasta vaikutuksesta sekä vakaa käsitys siitä, että pelkän tuottamisen ja suorittamisen sijaan ihminen kaipaa elämyksiä, nautintoa ja sisäistä luovuutta herättelevää toimintaa.

Eilen testasimme vihdoin ajatuksiamme käytännössä ja järjestimme ensimmäisen Kukoistamo-tapahtuman Galleria Foggassa. Tarjolla oli luovia työpajoja, aistielämyksiä, tietoa, yhteisesti jaettuja kokemuksia, mielenrauhaa ja tietenkin herkkuja myös vatsan hemmotteluun. Otimme kiitollisina vastaan innostunutta ja rohkaisevaa palautetta ja aiomme jatkaa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että me kaikki saamme jo riittävästi neuvoja siitä, miten meidän tulisi elää, mitä syödä, miten liikkua, miten tehostaa ajankäyttöämme, hoitaa perhettämme, huolehtia ulkonäöstämme ja terveydestämme. Kukoistamossa haluamme tarjota toisenlaista näkökulmaa hyvään oloon ja luoda tilan, jossa jokainen voi kokea sisäisen luovuutensa, luoda itse oman polkunsa, oivaltaa ja energisoitua. Uskomme vakaasti, että todellinen hyvinvointi syntyy hyväksynnän, luottamuksen ja rakkauden kautta.

Ohessa muutama kuva eilisen Kukostamo-tapahtumasta. Ja koska uskomme myös iloisiin yllätyksiin, uusia tapahtumia saattaa pulpahtaa lähitulevaisuudessa. Niistä pääset vihille seuraamalla Kukoistamoa facebookissa tai tekemällä visiitin Kukoistamoon on-line.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yaelian
Yaelian
8 years sitten

Voi kun olisi saanut olla tuolla mukana!

Sannie
Sannie
8 years sitten

Samoin,olisinpa voinut päästä paikalle fiilistelemään. Sanoit Outi oivallisesti noista loputtomista elämänohjeista mitä suorastaan pursuaa mediasta ja lähes joka paikasta. Oman tien löytäminen on se tärkein seikka ja se että uskaltaa kokeilla rajojaan niin luovuuden kuin ylipäätään koko elämänsä suhteen.

Outi Rinne
Outi Rinne
8 years sitten

Yaelian, se olisikin ollut mukavaa. Jos järjestämme jotain silloin, kun olet Suomessa, kerron varmasti 🙂

Outi Rinne
Outi Rinne
8 years sitten

Sannie, juuri näin! Olen itse tullut vakaasti siihen tulokseen, että muutos ja kasvu voi lähteä ainoastaan sisältä päin ja silloin kun ihminen on siihen todella valmis.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Oi Outi, saisiko noiden upeannäköisten Hellikki-leivosten reseptin jossain vaiheessa? Huutavat meinaan nimeäni näin ruudun kautta 🙂

Outi
Outi
8 years sitten

Hannamari, vastaus huutoon ilmestyy ihka oikeana painotuotteena ja kovien kansien välissä huhtikuun puolessa välissä… 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Ihana juttu!

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.