Yleinen

Tunnetko Iroisien kosteusvoiteet? – pikaopas helpottaa kosteusvoiteen valinnassa

23.08.2018, Jolie

Jos korkean ilmankosteuden vuodenaika aiheuttaa ihotyypilläsi ei-toivottua kiiltelyä, kokeile Iroisien kevyitä voidekoostumuksia. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Iroisien kosteusvoiteet ovat täydellisiä syyskesän kosteuttajia. Iroisien hienot merilevät hoitavat ihon aurinkovaurioita ja tarjoilevat kosteutta ilman rasvaa. Voiteet parantavat ihon vastustus- ja sopeutumiskykyä sekä omaa suojakilpeä. Niitä voi suositella rauhoittajiksi ja tasapainottajiksi reagoivan ihon kaikkiin vaivoihin. Iroisie on luonnonkosmetiikan vaihtoehto apteekkikosmetiikalle. Iroisien kaikkia voiteita yhdistää sama nimittäjä: koostumus, joka on erittäin kosteuttava ja miellyttävän ohut, mutta ei laisinkaan rasvainen tai öljyinen. Voiteet antavat runsaasti tehokasta ja huomaamatonta kosteutta solahtaen ihanasti ihoon, rauhoittaen näppyjä ja ärsytyksiä sekä pitäen pintakuivuuden kurissa hyvin huomaamattomasti. Päivävoiteita (sopivat myös yövoiteiksi) on kolmea laatua, ja lisäksi Iroisielta löytyy pehmeä yövoide.

Iroisie_kosteusvoiteet

Lue seuraavasta pikaoppaasta, mitä ranskatarten nimien taakse kätkeytyy:

Premier Soin Anti-Age a la Lavande – Iroisien kevyin koostumus nuorelle, sekaiholle tai epäpuhtaalle iholle

Laventelivoiteen koostumus on kevyt ja rauhoittava. Sen pääraaka-aineena toimiva laventeli pehmentää, lievittää tulehduksia ja tasapainottaa erinomaisesti esimerkiksi hormonaalisesti oikuttelevaa ihoa. Arnikki stimuloi verenkiertoa ja merileväuute tarjoaa puhdistavia, suojaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Erinomainen päivävoide siis normaalille ja sekaiholle, joka kaipaa tasapainoa ja rauhoitusta. Laventelin tuoksu voiteessa ei ole lainkaan liian yrttinen vaan hienostuneen mieto, vaaleanvioletti häivähdys, joka haihtuu nopeasti levityksen jälkeen. Voide sopii nuorelle iholle, mutta ehkäisee ja hoitaa jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä noin 30-vuotiaalla iholla.

Soin Botanique Lissant Anti Rides – annos arvokasta tehokosteutta ilman rasvaa

Niin sanotussa kasvitieteellisessä voiteessa pääraaka-aineina esiintyvät ravitseva avokado, rauhoittava ja rentouttava ruiskaunokki sekä merileväuute, jota laventelivoiteenkin koostumus sisältää. Voide on hyvin kevyt, jopa fluidimainen, mutta erittäin kosteuttava, rauhoittava ja tehokas. Tästä saamme kiittää merileviä, jotka pystyvät sitomaan hurjia määriä kosteutta ja vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Hienostuneen merellisen ja raikkaan minttuisen tuoksun sisältävä voide on hyvä valinta niille, jotka haluavat ihollensa anti-age -vaikutteisen tehokkaan pelastajan, joka ei ole tippaakaan rasvainen eikä provosoi ihon kiiltelyä. Kallisarvoiset levät korjaavat sekaihon ikääntymisvaurioita ja pintakuivuutta pitäen ihon tasapainossa ja hehkeänä. Voide on ihanteellinen myös samealle, paksulle ja suurihuokoiselle iholle, ja soveltuu lisäksi hellästi herkälle ja rosacea-iholle.

Iroisie_kosteusvoide

Soin Fermeté a l’Abricot – ravintoa janoiselle, ikääntyvälle ja väsyneelle iholle

Aprikoosivoiteen koostumus on Iroisien voiteista tukevin, mutta edelleen melko kevyt. Sen pääraaka-aineina toimivat ravitseva, antioksidanttinen ja anti-age -vaikutteinen aprikoosi, rauhoittava ja kosteuttava aloe vera sekä Iroise-merestä poimittu merilevien parhaimmisto. Edes tämä kuivalle, ikääntyvälle tai väsyneelle iholle sopiva tehovoide ei ole lainkaan rasvainen tai tuhti, vaan katoaa ihoon ja jättää mennessään silkkisen pinnan eikä ollenkaan öljyisyyttä. Puhtaalta ja miellyttävältä tuoksuva aprikoosivoide kiinteyttää, napakoittaa ja antaa pitkäkestoista kosteutta vahvistaen ja tervehdyttäen janoista ja vaativista olosuhteista kärsivää ihoa.

Baume Réparateur Relipidant Nuit – korjaavaa ja tasapainottavaa yöhoitoa ihon omalle suojakilvelle

Jos haluat valita yöksi vielä korjaavan ja uudistavan yövoiteen, ota käyttöön Baume Réparateur Relipidant Nuit, eli korjaava ja kosteutta sitova yövoide. Pääraaka-aineina Iroisien lempeässä yövoiteessa ovat rauhoittava ja rentouttava ruiskaunokki, arvokkaat merilevät ja auringonkukka, joka puolestaan ravitsee, kosteuttaa ja auttaa ihoa pitämään kiinni kosteustasapainosta. Tuotteen korjaavaa ominaisuutta voi halutessaan käyttää myös rohtuneille huulille ja silmänympärysiholle. Yövoide on täydellinen kesätuulen ja auringon jälkeiseen yöhoitoon tasapainottamaan kaikkia ihon toimintoja ja auttamaan sen luonnollista hyvinvointia. Yövoiteessa on hienostuneen kevyt ja rauhaisa tuoksu.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.