Yleinen

Patykan 3-step-puhdistus lahjalaatikossa puhdistusliinalla ja käyttöohjeella lahjahintaan -20%

20.02.2015, Hannamari Rahkonen

Ystävyys on Jolien helmikuun kantava teema, ja niinpä pakkaamme teille parasta aikaa hurmaavaan Eiffel-lahjaboxiin silkkipaperipedille maailman parasta ihonpuhdistusrituaalia, jonka lisäksi olemme laittaneet boxiin kaupan päälle Patykan puhdistusliinan sekä räätälöimämme suomenkielisen käyttöohjeen, jolla saat puhdistuksesta parhaan hyödyn irti.

Saatte koko lahjalaatikon poikkeuksellisen edulliseen -20% hintaan. Patykan 3-step-puhdistus Eiffel-lahjalaatikossa puhdistusliinalla ja käyttöohjeella yhteishintaan 129 euroa (normaalihinta 162 euroa).

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen5

Puhdistusrituaali koostuu öljystä, vaahdosta ja kasvovedestä. Samettinen öljy hierotaan kuiville kasvoille ja pyöritellään lempein ottein niin kauan, että meikki on irronnut. Öljy on loistava puhdistaja, sillä se tarraa nopeasti itseensä niin vedenkestävät ripsivärit, paksunkin meikkipohjan sekä epäpuhtaudet.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen3

Heti perään, ilman vesipesua, otetaan pumppaus puhdistusvaahtoa ja levitellään se öljyn päälle. Nämä kaksi tuotetta tuntevat toisensa ja tietävät heti mitä pitää tehdä – sekoittua keskenään kermavaahtomaiseksi mousseksi, jonka tuoksuvaa ihanuutta pyöritellään kasvoilla. Voit tehdä kauneusrituaalin antaumuksella tai nopeasti, molemmista tavoista iho jää ihanan raikkaaksi ja syväpuhtaaksi.

Lopuksi kastellaan Patykan silkkinen puhdistusliina raikkaalla vedellä ja pyyhitään ylelliset vaahdot pois kasvoilta. Tiedättehän, mitä vähemmän hanavettä kasvoille, sen parempi. Liina on paitsi kätevä, myös hienostuneen pehmeä ja tuntuu kasvoilla ihanalta. Puhdistus viimeistellään settiin kuuluvalla kasvovedellä, joka on kasvovesistämme kosteuttavin ja hemmottelevin, samalla myös raaka-aineiltaan uudistavin.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen4

Tartu loistavan edulliseen tilaisuuteen ja osta puhdistusrituaali itsellesi tai lahjaksi ystävällesi! Tarjous on voimassa Jolie shopissa ja Jolie webshopissa tästä hetkestä tiistaihin 24.2.2015 puolille öin saakka tai niin kauan kuin tuote-erää riittää.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.