Yleinen

Kirkastava kevätpaketti – Iroisien kauneusnaamio ja hellävarainen kuorinta -15 % pakettihintaan!

02.03.2015, Hannamari Rahkonen

Joko sen voi sanoa ääneen? Kyllä, alkukevät on saapunut ja sen voi huomata paitsi kalenterikuukauden vaihtumisesta, räystäiltä tippuvista vesipisaroista kuin letkeitä säveliä sirkuttelevista linnuistakin.

Ihomme tarpeet ovat kovin erilaiset eri vuodenaikoina, joten pienet päivitysliikkeet ihonhoitotuotteiden suhteen voivat olla tarpeen siirtyessämme kylmistä ilmoista alati lämpenevän kevään kynnykselle. Usein tässä vaiheessa vuotta huomaamme, että ihomme muistaa vielä menneen talven haastavat sääolosuhteet – ihon pinta on samea ja sitä kautta myös hieman elottoman näköinen sekä epäpuhtaan tuntuinen. Kasvojen kevätsiivouksen hengessä koostimme kaikille ihotyypeille sopivan kirkastavan Iroisie -kirkastuspaketin, jonka avulla kasvot on helppo saada hehkumaan kilpaa auringon kanssa.

iroisie4

Jolien kirkastava kasvopaketti sisältää kaksi Iroisien suosikkituotetta, ylellisen pehmeän kuorintavoiteen sekä kirkastavan naamion. Kuorintavoiteen avulla saa poistettua kasvojen pinnalla olevat kuolleet ihosolut, joka saa ihon näyttämään heleämmältä, mutta olemaan myös vastaanottavaisempi kosmetiikan ihonhoitotuotteiden ravintoaineille. Kuorintavoide sisältää ihoa tasapainoittavia mineraaleja ja siinä käytetyt kuorivat rakeet ovat luonnonmukaista, maatuvaa bambua.

Kirkastuspaketin toinen helmi on Iroisien limettihillon tuoksuinen naamio, joka sisältää pintaverenkiertoa stimuloivaa neidonhiuspuuta, suojaavia merimineraaleja sekä raikasta minttua. Limen sävyinen kauneusnaamio antaa iholle tuhdin ravintolatauksen kevyessä muodossa ja saa ihon kirkastumaan silmissä.

Alkukevään ensimmäisen viikon kunniaksi tarjoamme teille Iroisien kirkastuspaketin – 15 % alennuksella sunnuntaihin 8.3.2015 klo 00.00 saakka.

Kaunista viikkoa, tärkeät!

Kuva Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
8 years sitten

Hei! Onko tarjous voimassa siis 8.3. asti, kun kirjoituksessa lukee 8.2. asti? Täytyypä viikonloppuna tulla ostoksille 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Kuules, nyt oli kauneustoimittaja jäänyt vahingossa elämään edellistä kuuta, eli kyllä, tarjous on voimassa 8.3.2015 saakka. Korjasin päivämäärän tekstiin, kiitos huomiostasi Päivi ja kaunista kevätviikkoa sinulle!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.