Yleinen

Jolie shop kolme vuotta – tule juhlimaan pe 2.10.

29.09.2015, Jolie

Kaunokaisemme Jolie shop Helsingin Punavuoressa odottaa teitä kaikkia viettämään kanssaan iloisen kepeää syntymäpäiväjuhlaa perjantaina 2.10. Tule tutustumaan sekä uusiin että vanhoihin luonnonkosmetiikan tähtituotteisiin. Tarjoamme koko päivän klo 11.00-19.00 yllätystarjouksia ja kuohujuomaa.

shop3

 

shop

(Alennus ei koske Kjaer Weisin meikkejä eikä May Lindstromin tuotteita.)

Juhlapäivän 10 ensimmäistä asiakasta saavat kaupan päälle Patykan klassikkoöljy Huile Absoluen ilmaiseksi. Monikäyttöinen öljyseerumi on Patykan kulttituote, josta Patykan koko tuotesarja on saanut alkunsa. Yhdentoista eteerisen öljyn ja kasviöljyn cocktail sopii niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. Lisäksi arvomme ison tuotepaketin luksusluonnonkosmetiikaa, johon on kerätty valikoiden suosikkejamme Jolien koko valikoiman eri sarjoista.

Juhlapäivän ajan teitä palvelevat tuote- ja myymälävastaavamme Emmi sekä kosmetologimme ja markkinointiassarimme Miia. Voit luottaa naisten tuote- ja asiantuntemukseen sekä taitoon löytää juuri sinulle sopivat kauneustaiat, jotka tuovat arkeesi iloa ja ripauksen ranskalaista eleganssia. Emmi ja Miia kertovat mielellään lisää myös Jolien shopin muista palveluista.

synttärit21-670x446

Jolie shop tarjoaa myymälän lisäksi juhlameikkejä, Tähtivieras- ja Ystäväiltoja sekä henkilökohtaisia meikkiopastuksia ja ihonhoitokonsultaatioita. Henkilökohtainen meikkiopastus on oivallinen tilaisuus inspiroitua uusista meikkitaiteellisista tuulahduksista tai oppia korostamaan omien kasvojen parhaita piirteitä. Henkilökohtainen ihonhoitokonsultaatio sen sijaan johdattelee sinut juuri itselle sopivien kauneudenhoitorutiinien pariin. Jos luonnonkosmetiikka on sinulle vielä uutta ja kaipaat kauneudenhoitorutiineihisi tehokkuutta, ihonhoitokonsultaatio toimii myös erinomaisena ensisukelluksena luonnonkosmetiikan mielenkiintoiseen maailmaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
8 years sitten

Onnea! Vastako siitä on 3 vuotta?!? Ei uskoisi! Mä oon tulossa juhlimaan teidän kanssa 🙂

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Kauneimmat kiitokset koko Jolie tiimin puolesta! Niin se vaan aika rientää mahdotonta vauhtia. Nähdään Päivi perjantaina, lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.