Yleinen

INARI Sleeping Cream – unelmien yömaski

12.08.2018, Jolie

Inari Sleeping Cream

INARI Arctic Beautyn tuotteista tippuu päivä päivältä lisää palautetta. Asialla ovat enimmäkseen rakkaat kanta-asiakkaamme, jotka ovat saaneet INARIn nelikosta näytteitä mukaansa Joliesta tai Helsingin Stockmannin myyntipisteeltä. Jolien tiimin ja testiryhmien välittömäksi lemmikiksi nousi INARIn lähtösuoralla kosteusvoiteista kevyempi: Water Cream. Nyt kuitenkin testaajamäärän jatkuvasti lisääntyessä ja laajentuessa takavasemmalta hehkutuskärkeen tuntuu kiilaavan brändin yövoide.

Multitaskaava pelastusenkeli

Suosiota selittää se, että INARI Sleeping Cream on enemmän kuin pelkkä yövoide, ja tuntuu toimivan iholla yllättävän moneen vaivaan. Ajatuksemme oli suositella sitä erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle suomalaiselle iholle. Tiedättehän sellaiselle, joka on talvipakkasissa kuin paperia, ja tarvitsee loputtomasti hoivaa ja suojaa. Edelleen – tuote sopii paperi-iholle täydellisesti. Olemme kuitenkin saaneet yllättyä, sillä varsin monet epäpuhtaan ihon omistajat ovat tulleet erikseen kiittelemään ja itsekin ihmettelemään yövoiteen rauhoittavaa ja parantavaa vaikutusta. Hiljalleen ensimmäisten viikkojen aikana olemme alkaneet tajuta, että INARIn yövoide onkin multitaskaava pelastusenkeli. Voimme tarjota sitä jatkossa paitsi tehokkaaksi yövoiteeksi, myös lääkkeeksi ja avuksi erilaisiin ihon kenkutteluihin ja kohtauksiin.

Saimme kuulla esimerkiksi kokeneen kosmetiikan ammattilaisen kertomuksen, kuinka Sleeping Creamin pohjoiset tulehdusta vähentävät luonnonvoimat olivat parissa yössä rauhoittaneet hänen ihonsa äkillisen hormonaalisen räjähdyksen. Kipeät ja tykyttävät ihonalaiset patit antoivat periksi, ja iho tasapainottui silmissä. Kertomukseen yhtyi välittömästi joku tiimiläisemme, joka myös oli saanut yövoiteen anti-inflammatorisuudesta nopeaa apua epäpuhtauksiin.

Inari Sleeping Cream

 

Tehoyövoide & pumpulinen kasvonaamio yhdessä purkissa

Sleeping Cream on Suomessa valmistettu uuden ajan hoitovoide, joka auttaa korjaamaan ja uudistamaan ihoa yön aikana. Sen koostumus ja raaka-ainepankki ovat tavallista yövoidetta tehokkaampia. Rikas voide syvähoitaa ja hemmottelee ihoa unien ajan. Aamulla herätessä iho hehkuu raikkaana ja sileänä. Ylellisen pehmeä ja kermainen voide levittyy helposti. Se sisältää ihon nuorekkuutta ylläpitävän arktisen kasviyhdistelmän, Arctic Blendin, joka koostuu lakasta, puolukasta, mustikasta, pakurista, männystä sekä ruusujuuresta. Blendi on erittäin antioksidanttipitoinen ja ihoa aidosti ravitseva. Tehoseos auttaa tasoittamaan ihon väriä ja korjaamaan ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Siksi sitä voi suositella kuurina syyskesään erityisesti ikääntyvälle iholle. Laadukas eurooppalainen hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa napakoittaa ihoa ja sitoo kosteutta ihon eri kerroksiin kosteuttaen pitkävaikutteisesti. Yövoide sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille. INARIn tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja vegaanisia.

Sleeping Creamia voi käyttää intensiivikuurina tai jatkuvasti säännöllisessä käytössä ihon tarpeista riippuen. Se sopii mainiosti myös yönaamioksi. Yömaskina voidetta voi käyttää esimerkiksi tyypilliselle sekaiholle silloin tällöin tai muutamana peräkkäisenä iltana, silloin kun tuntuu, että iho kaipaa tavallista tehokkaampaa hoitoa. Tuolloin yövoidetta voi levittää kasvoveden tai/ja seerumin päälle yön ajaksi hieman tavallista paksumman kerroksen. Ja sitten aamulla pumpuliposkia tunnustelemaan ja ihastelemaan! Jos iho tarvitsee selvästi kiinteytystä, INARI Lifting Serum ja INARI Sleeping Cream toimivat yhdessä upeasti ihon napakoittamiseen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.