Yleinen

Hyvinvointielämykset yhdessä – Jolie & Villa Mandala

24.01.2015, Jolie

Hyvinvointikeskus Villa Mandalassa viime kuukausina vierailleet ovat varmasti huomanneet, että Jolien tuotevalikoiman ihanuuksia on putkahdellut taloon niin saunalle kuin kylpyhuoneisiinkin. Mikäpä sopisikaan paremmin paratiisiin kuin Patykan pariisilainen hienostuneisuus, eettisekologisen Neal’s Yard Remediesin huumaavat rohdostuoksut sekä ripaus uuden maailman laadukkainta luonnonmukaista hiustenhoitoa John Mastersin siivellä.

Villa Mandala on rentoutumiseen erikoistunut hyvinvointikeskus Loviisassa. Villa Mandala tarjoaa laadukkaita kurssi- ja retriittimuotoisia palveluja kehon ja mielen holistiseen hyvinvointiin. Kaupunkitoimipisteessään Urban Mandalassa Helsingin Punavuoressa Mandala järjestää viikottaisten joogatuntien lisäksi monipuolisia stressinhallinta- ja hyvinvointitapahtumia. Jolie webshop ja Jolie shop ovat luonnonkosmetiikan laatukauppoja, jotka tarjoavat tehokasta, ylellistä ja ensiluokkaista ekosertifioitua kosmetiikkaa. Jolie vannoo Mandalan lailla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen.

_MG_8768

Koska kahdessa on yhtä enemmän voimaa, ideoita ja energiaa, päätimme jolielaisten ja mandalalaisten kesken pohtia, mitä voisimmekaan tarjota asiakkaillemme yhdessä. Luovuuspajojemme lopputuloksista saatte nauttia tulevaisuudessa hyvinvointiuutisten, -vinkkien ja yhteisten tapahtumien muodossa. Villa Mandalan retriittikeskuksen vieraat pääsevät kokeilemaan ja käyttämään Jolien luonnonkosmetiikkatuotteita vierailuidensa lomassa myös jatkossa.

Yhteistyömme aloitusta juhlistimme tammikuun ryhtiin sopivalla tavalla Urbaanin detox-illan muodossa Urban Mandalassa, jossa nautimme detox-juomaa ja Suvin ihania raakakakkuja, perehdyimme parhaimman ja puhtaimman luonnonkosmetiikan anatomiaan sekä antauduimme kehon ja mielen detoxille Jolien Emmi Mansikkaviidan, Mandalan Mia Jokinivan sekä ravintovalmentaja Annika Havasteen johdolla. Superkiitos vielä kaikille osallistuneille!

Kuvankaappaus 2015-1-23 kello 15.37.44

Jolien ja Villa Mandalan luontevasti syntynyt yhteistyö perustuu molempien yritysten jakamille eettisille, aidoille ja ekologisille arvoille välittää hyvinvoinnin ilosanomaa. Tulevaisuuden uutisista ja toiminnasta pysytte hyvin kuulolla sekä Jolien että Villa Mandalan tiedotusta seuraamalla. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan yhteiselle elämykselliselle hyvinvointimatkallemme.

VM_logo copy-2 Vylliwood_logo_small

 

 

 

 

 

Yhteistyön aloittamisen kunniaksi Villa Mandala tarjoaa Jolien asiakkaille 10 x jooga –tarjouksen Urban Mandalassa. Saat kevään voimaannuttavat joogat hintaan 120 e. (norm. 140 e). Varaa omasi tammikuun 2015 loppuun mennessä.

Teksti: Molla Jelkänen

Kuvat: Mikko Harma

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.