Yleinen

Estelle & Thildin neljä kasvolinjaa

22.07.2015, Hannamari Rahkonen

Jolien Toimituksessa käynnistettiin eilen Estelle & Thild -teemaviikko, joka alkoi sarjan perustajan Pernilla Rönnbergin esittelyllä ja sarjan kiehtovalla syntytarinalla. Vuonna 2007 perustettu luonnonkosmetiikkasarja on noussut nopealla vauhdilla suuren maailman tietoisuuteen laadukkaiden raaka-aineidensa, pakkausdesigninsa ja tehokkaiden tuotteidensa siivittämänä.

Kaikilla Estelle & Thildin tuotteilla on maailmanlaajuisesti arvostettu Ecocert -sertifikaatti, joka määrittelee, että vähintään 95 % tuotteissa käytetyistä kasviuutteista on luomusertifioituja, 95 % kokonaisraaka-ainemäärästä on luonnollista alkuperää ja vähintään 10 % tuotteiden raaka-aineista on luomutuotettuja.

Ruotsin myydyimmän luonnonkosmetiikkasarjan laajasta tuotekavalkaadista löytyy neljä erilaista kasvovoidelinjaa erikuntoisten ja ikäisten ihojen tarpeisiin. Tuotteiden filosofia perustuu rikkaimpiin kasviöljyihin, jotka on yhdistetty luonnon vitamiineihin, antioksidantteihin sekä rasvahappoihin. BH_IMG03BioHydrate -kasvolinjan tuotteisiin on suunniteltu kevyt koostumus, jonka ansiosta ne soveltuvat parhaiten normaalille ja sekaiholle sekä rasvoittuville ihotyypeille.

Kasvolinjan tuotteissa on hyödynnetty tehokkaiden kasviöljyjen lisäksi hyaluronihappoa, joka on yksi luonnonkosmetiikan parhaimmista kosteuttajista. Hyaluronihapolla on ainutlaatuinen kyky sitoa kosteutta ihoon, se takaa iholle pitkäkestoisen kosteutuksen sääolosuhteista riippumatta ja säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hoitavat vitamiinit ja antioksidantit ovat peräisin kirkastavasta greippiuutteesta, ihon elastisuutta vahvistavasta lakritsinjuuriuutteesta ja ruusuvedestä.

BioHydrate -kasvolinjaan kuuluu yhteensä viisi erilaista tuotetta: seerumisilmänympärysgeeli, päivävoideyövoide ja sävyttävä päivävoide sävyissä Light ja Medium.

BioCalm_Group_Webcopy1

BioCalm on allergiatestattu ja 100% hajusteeton tuotelinja, joka on suunnattu erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle. Tuotteiden raaka-ainekoostumukset on suunniteltu vähentämään punoitusta, rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä ja ravitsemaan hellävaraisesti.

Koostumuksissa on huomioitu erityisen tarkasti herkän ihon tarpeet ja siksi tuotteisiin on valittu mahdollisimman hoitavia ja hyvin siedettyjä raaka-aineita. Yksi kasvolinjan tuotteisiin käytetyistä raaka-aineista on kauran beetaglukaani, joka sisältää runsaasti kosteuttavia polysakkarideja, tasapainoittaa ja vahvistaa ihon luontaista immuniteettia ja vähentää ihoärsytyksiä sekä punoitusta. Musta seljankukkauute on antioksidanttipitoinen ja hyvin siedetty raaka-aine, joka aktivoi ihon luontaista puhdistumisprosessia, hillitsee erilaisia tulehduksia ja uudistaa ihoa.

Biocalm -kasvolinjaan kuuluu viisi erilaista tuotetta: rauhoittava seerumi, silmänympärysvoide, päivävoide, kasvoöljy ja yövoide.BioDefensegroup1BioDefense -tuotelinjan ravitsevan antioksidanttiset tuotteet on suunniteltu hidastamaan ja ehkäisemään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Kasvolinjan tuotteet tukevat ihon luontaista kollageenin tuotantoa, häivyttävät väsymyksen merkkejä, tukevat ihon uudistumista ja ennaltaehkäisevät ryppyjen sekä juonteiden muodostumista kimmoisuutta edistävillä raaka-aineilla.

BioDefense -tuotteiden sisältämät antioksidantit yhdessä kasviöljyjen kanssa auttavat ihoa saamaan tarvitsemaansa vastustuskykyä ulkoisilta ärsykkeiltä ja hidastavat ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä veltostumista. Valkoinen tee ja mikrolevä astaksantiini vähentävät voimakkaasti ihon oksidatiivista stressiä ja astaksantiini suojaa ihoa myös haitallisilta UV-säteiltä.

BioDefence -kasvolinjaan kuuluu viisi erilaista tuotetta: uudistava seerumi, silmänympärysvoide, päivävoide, yövoide ja kasvoöljy.apple1

Super BioActive -kasvolinjasta löytyy koko Estelle & Thildin valikoimien tehokkaimmat anti-age -vaikutteiset tuotteet ja ne on kehitetty erityisesti ikääntyvän ja stressaantuneen ihon tarpeisiin. Kasvolinjan viisi erilaista tuotetta sisältävät liudan kiinteyttäviä, kirkastavia, virkistäviä, mikroverenkiertoa ja kimmoisuutta edistäviä sekä kollageenin tuotantoa tehostavia raaka-aineita.

Super BioActiven sisältämät mikrolevät ovat luonnollisia antioksidantteja, jotka ravitsevat ihoa solutasolla ja kirkastavat ihon väriä. Mikrolevät ovat osoittautuneet jopa 550 kertaa tehokkaammiksi antioksidanteiksi kuin E-vitamiini. Skavalaani on intensiivisesti kosteuttava, pigmenttiläiskiä ehkäisevä ja UV-säteiltä suojaava öljy, joka omaa erinomaisen hyvin imeytyvän koostumuksen. Hyaluronihappo yhdessä kasviöljyjen kanssa kosteuttaa ja mustaherukanlehtiuute tasoittaa juonteita sekä ryppyjä.

Super BioActive -kasvolinjaan kuuluu viisi erilaista tuotetta: uudistava seerumi, silmänympärysvoide, päivävoideyövoide ja kasvoöljy.apple2

Tarjoamme tällä viikolla Jolie shopissa ja Jolie webshopissa uudistuneesta ja kasvaneesta Estelle & Thildin valikoimasta -10% alennuksen. Sinulla on mahdollisuus testata Pernillan lupausta ja ihastua parhaaseen ruotsalaiseen luonnonkosmetiikkaosaamiseen ystävälliseen hintaan. Webshopissa alennus toimii koodilla estelle10 aina sunnuntaihin 26.7.2015 saakka. Teemaviikkomme jatkuu huomenna, tervetuloa inspiroitumaan!

Kuvat Estelle & Thild

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Mian tuotteet vaikuttavat oikein ihanilta ja vakiokäytössä on Valo silmänympärysvoide, jota käytän yleensä iltaisin. Lumousseerumia voisikin harkita kokeiltavaksi, koska siitä kuulee paljon kehuja.

Susanna
Susanna
7 years sitten

Lumous-seerumi on ihana. Itsellä kulunut jo kolme pulloa, tosin samalla käytössä on kyllä pari muutakin seerumia. Mielestäni Lumous tasoittaa ihoa kivasti, imeytyy todella hyvin, vaikka onkin levitysvaiheessa hieman nahkea. Sopii aikuiselle, pintakuivalle sekaiholleni loistavasti. Suosin Lumousta päiväkäytössä. Tietääkö kukaan, milloin Lumousta saa hankituksi uudenlaisessa pullossa? Yhdessä blogissa vilahti uusi pullodesign, joka on todella kaunis. Olen myös kuullut, että Mia Höytö lanseeraa syksyn aikana uusia tuotteita. Onkohan tietoa tarkemmasta ajankohdasta?

Miia Rantonen
Miia Rantonen
7 years sitten

Moi Mari! Lumous on todella ihana tuote. Käytän itse sitä usein pelkiltään Absolution -sarjan bb-voiteen kanssa. Kesäisin toimii tällaisella sekaiholla loistavasti. Suosittelen kokeilemaan!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
7 years sitten

Moi Susanna! Allekirjoitan täysin ajatuksesi seerumin toimivuudesta. Lumous -seerumin pakkaus tosiaankin uudistuu, mutta minulla ei ole vielä tarkkaa tietoa, että milloin. Mukavaa päivää Susanna!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
7 years sitten

Hei vielä Susanna! Kerromme uutisia noista Mia Höytö-uutuuksista heti, kun saamme niistä lisätietoa Mia Höytö Cosmeticsilta. Myyntiin Jolieen ne tulevat aivan varmasti!

Susanna
Susanna
7 years sitten

Kiitos, Miia, tiedosta! Odottelen, mitä mielenkiintoista on tulossa. 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.