Yellowmood

Zuiin kevätsävyt by Yellow mood

02.02.2015, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Zuiin kanssa.

Helmikuu on alkanut ja olemme saaneet tänne pohjoiseen noin 30 cm lisää lunta. Mielessäni siintävät kuitenkin jo kirkas auringonvalo, sulavat hanget sekä kevät ja lintujen viserrys, joten ajattelin hyödyntää tätä samaa fiilistä myös kevään meikkilookini suhteen.

zuii_hannamarirahkonen_yellowmoodblogi_luonnonkosmetiikka4

Odotan keväältä meikkitrendien suhteen pehmeyttä ja mutkattomuutta, siksipä tulen sutimaan tulevien kuukausien mittaan huulilleni marjaisia sävyjä, levittämään luomilleni ajattoman vaaleita luomivärejä ja leikkimään ronskeilla rajauksilla. Kesällä meikkipaletti kokee jälleen muodonmuutoksen, kun meikin määrä vähenee samaa tahtia päivetyksen kanssa, palaamme tähän asiaan kuitenkin vasta muutaman kuukauden päästä.zuii_hannamarirahkonen_yellowmoodblogi_luonnonkosmetiikka1Kuulaan kevätmeikin salaisuus piilee tasaisessa ja kuultavassa meikkipohjassa. Poskipäät ja huulet saavat aimo annoksen punaisen eri sävyjä, joita voi yhdistellä aika huolettomasti vaikka ombre -tyyliin. Villittelyä harrastetaan lähinnä graafisten sekä näyttävien silmärajausten muodossa, joita kannattaa alkaa jo harjoitella, ellei taito ole vielä hyppysissä.

zuii_hannamarirahkonen_yellowmoodblogi_luonnonkosmetiikka

Yksi tämän vuoden meikkitrendeistä on yksinkertaisuus; catwalkeilla kulmakarvat on jätetty meikkaamatta ja myös meikkipuuterin käyttö on skipattu. Oikean elämässä meikkitrendejä voi tuoda hienovaraisin askelin omiin meikkausrutiineihin, jossa ne toimivat parhaiten kepeinä ohjenuorina sekä inspiraation lähteinä. Jokainen tuntee omat kasvonsa parhaiten, mutta pienet kokeiluleikit eivät ole koskaan haitaksi.

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että huolitellut kulmakarvat ovat yksi tärkeimmistä meikin osasista sanoivatpa trendit mitä tahansa, siksi täytän kulmani jatkossakin suosikkikulmakynälläni. Sen sijaan meikkipuuterin vähentäminen on jo itsessään silmiä avaava kokemus, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. Mikäli ajatus tuntuu rajulta, kokeile keventää otetta puuterivipasta vähitellen.zuii_hannamarirahkonen_yellowmoodblogi_luonnonkosmetiikka3

Näissä kuvissa komeilevat ne meikkituotteet, jolla toteutan loppuviikosta Yellow moodin kevätmeikkilookin. Ehkä muistattekin viime syksynä toteuttamani FALL 2014 -lookin? Tällä kertaa paletti on yksinkertaisempi ja meikkipohjana toimii vain meikkivoide samalla kun kokeilen kahden eri poskipunan yhdistelmää, hillittyä silmämeikkiä, kissarajauksia ja murretun vaaleanpunaisia huulia.

Kuullaan!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.