Yellowmood

Yellow moodin vuosi 2014, osa 2/4

03.01.2015, Hannamari Rahkonen

Näyttökuva 2015-12-29 kello 20.16.15

Huhtikuu

Vapauttava, valoisa, oivaltava. Alkupuolesta uupunut, puoliväliä ja loppua kohden huojentunut, kevyt ja rennompi. Sellainen oli taipaleeni huhtikuussa 2014.

Alkukevät oli aika väsyttävää hullunmyllyä, mutta huhtikuussa asiat alkoivat seesteytyä, kun sain tehtyä todella isoja ja mieltä painaneita rästihommia pois. Nautiskelin huhtikuussa pienistä asioista ja sain niistä paljon energiaa arkeen, kun se tuntui muuten takkuavan vielä kevyellä otteella. Pohdiskelin blogissani parisuhteen hoitamista, nautin pienistä vieraista ja annoin lopulta stressille kenkää maailman parhaimmalla kotilomalla.

Ruokapuolella tein paluun smoothieiden maailmaan suunnitellessanui uusia reseptejä Super-Pirtelöbaarin kesäprojektia varten ja kehittelin myös Jolien kukoistusviikonlopulle mustaherukkaisen kukoistussmoothien. Koin sellerihurahduksen ja sitä löytyikin niin lämpimistä kanapadoistani kuin raikkaista selleri-hedelmäsmoothiestani. Jaoin teille myös maailman parhaan mantelimaidon sekä lempiyrttiöljyni reseptin, ihan vain inspiraatioksi arkeen.

Remontti on eteni pieniä askeleita eteenpäin, kun saimme paikoillemme DIY-keittiömme työtasot, sivuvanerit sekä induktiotason. Tämän kaiken ansiosta myös vedet saatiin vihdoin kytkettyä ja keittiön hana sekä tiskikone toimintaan. Kolmen kuukauden jakso käsintiskausta kylpyhuoneessa oli sanalla sanoen hirveää. Solmimme tiskikoneen kanssa huhtikuussa elinikäisen diilin, käsintiskaamiseen käytetyille tunneille kun on parempaakin käyttöä!

Juhlimme huhtikuussa mieheni isovanhempien 50-vuotishääpäiviä Pohjois-Pohjanmaalla. Pukeuduin Second Chancen Saimi-mekkoon. Kokeilin kosmetiikan suhteen safiriinvihreita sävyjä.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 20.19.01

Toukokuu

Lämpimät viikonloput saivat meidät järjestämään kevään ensimmäisen parvekebrunssin ilman mitään kiirettä. Julistin tuon päivän kuluneen vuoden parhaaksi sunnuntaiksi, sillä se oli juuri sitä mitä olin koko viime talven remonttitohinoissa eniten odottanut. Kuukausi oli täynnä onnellisuutta ja iloa, kun Super-Pirtelöbaari avasi ovensa kahvila Kauppayhtiöllä, veljelleni ja hänen vaimolleen syntyi pienokainen ja aurinko paistoi parvekkeen lisäksi vahvasti myös mielessä. Keltainen toukokuu sanan varsinaisessa merkityksessä.

Loppukevään inspiraatiossa syntyi suklainen kahvimoussemango-chiakiisselisuklaa-rosmariinismoothie ja aivan mieletön Ameriikan pullakakku, joka katosi parempiin suihin puolessa vuorokaudessa.

Rakas ystäväni Emma värjäsi hiukseni ombreksi, listasin elämäni aakkoset ja pohdiskelin sitä miten elämän parhaimmat asiat syntyvät usein vahingossa, odottamatta.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 20.21.50

Kesäkuu

Kesäkuu starttasi vauhdikkaasti. Super-Pirtelöbaari oli juuri avannut ovensa Kauppayhtiöllä, joskin sää heitteli pakkaselle vielä ennen juhannusta. Olin todella onnellinen ja kesän ensimmäinen kuukausi tuntuu menneen ohitse hetkessä.

Tiesin, että pop-upimme tulee viemään ajastamme leijonanosan ja olin päättänyt, että unohdamme remonttitouhut koko kesän ajaksi ja jatkamme niitä vasta syksyllä, vaan toisin kävi. Liekö kesän valoenergiaa vai mitä, mutta remonttikärpänen pääsi puraisemaan ja saimme edistettyä kotona useampaakin keskeneräistä kohtaa valmiimmaksi. Sisustuspuhteina kettureliefi päätyi vihdoin laatikostaan seinälle ja entisestä maitosiivilästä tuunattiin lamppu ruokailuryhmän päälle. Kuvasin blogin puolelle myös ruokailutilaamme sekätehdastyylistä keittiötämme.

Toteutin blogin puolelle muutaman meikkilookin, joissa viihdyn useimmiten. Ensimmäisenä esittelin arkikäytössäni olevan raikkaan päivämeikin, josta modasin muutamalla muutoksella iltameikin. Kesän suosikkituoksunani on toiminut Honoré des Précin NU Green, joka kulkee kätevästi laukussa mukana.

Pääsimme kokeilemaan infrapunasaunaamme ensimmäisen kerran huhtikuussa ja muutaman kuukauden käytön jälkeen kirjoitin artikkelit infrapunasaunan terveyshyödyistä sekä omista kokemuksistamme. Treenipostauksissa kerroin puolestaan erittäin hyväksi havaituista kompressiohousuistani, joita ilman ei tee mieli edes treenata.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.