Yellowmood

Kjaer Weis -juhlameikkiresepti

23.11.2014, Hannamari Rahkonen

Sunnuntaita toverit! Täällä on vietetty viikonloppu CrossFit-skaboja kuvaten, itsekin treenaten, nukkuen ja isosiskon kanssa laatuaikaa viettäen. Toteutimme Sofian kanssa tänään myös pienen kuvausreissun lumiselle Ounasvaaralle ja saimme ikuistettua hänen ihanan pallomahansa tunnelmallisiin kuviin. Meistä tuntui siltä kuin olisimme menneet taikametsään. Puunoksat vaappuivat raskaina kiteisen lumikerroksen alla ja rinteiden lumetus hukutti horisontin valkoiseen lumipölyyn tavoittamattomiin. Pitää kysyä siskolta saisinko näyttää teillekin muutaman otoksen meidän kuvaussessiolta, kunhan ehdin käydä ne läpi.

Marraskuu on ollut yhtä lentoa ja minulla on jäänyt julkaisematta tämä pari viikkoa sitten toteutettu Kjaer Weis -meikkilookini. Tässä se nyt kuitenkin on:

kjaerweis_meikkilook_juhlameikki_jolie_hannamarirahkonen1

Meikkipohja on tehty punaisuutta taittavalla Paper Thin -sävyllä sivellintä apuna käyttäen. Poskipäille levitin sarjan voidemaista Blossoming-poskipunaa ja huulille ihanan raikasta Bliss Full -huulisävytettä.

Highlighter Radiance -korostustuotetta lisäsin nenänvarteen, silmien sisänurkkaan, kulmaluiden alle sekä poskipäille. Levitin korostustuotteen siveltimellä muutoin valmiin meikkipohjan päälle. Kjaer Weisilla ei ole vielä kulmatuotteita, joten käytin Zuii Taupe -kulmakynää.

KjaerWeis_hannamarirahkonen_jolie_yellowmood

Olen saanut hyvin usein kannustusta käyttää sinisen eri sävyjä, sillä olen ruskeasilmäinen. En ole kokenut sinistä kovin omakseni, mutta tässä meikissä sävy on mielestäni kohdillaan. Käytin luomivärisävyjä Charmed ja Blue Wonder, jälkimmäinen on siniseksi sävyksi hyvin puhdas ja raikas, siitä ei tullut itselleni lainkaan tunkkainen olo. Tein Blue Wonder -luomivärillä (applikaattoria apuna käyttäen) myös alarajauksen ripsien yläpuolelle.

Kjaer Weisin ripsiväri on tuote, josta en tule luopumaan — voin vihdoin todeta, etten tarvitse enää kemikaaliripsiväriä mihinkään, en edes juhliin. Näissä kuvissa KW-ripsiväriä on kolme kevyttä kerrosta. Pidän itse siitä, että ripsiväri näkyy, mutta tällä saa luotua ripsille helposti myön kevyemmän version. On uskomatonta miten tuote samanaikaisesti sekä erottelee ripset että pidentää niitä. Ripsiväri ei leviä (ellei pyrytä) ja on helppoa pestä pois, varsinainen jokanaisen unelmatuote.

Tässä osoitteessa lähdetään nyt keräämään vielä vähän lisävirtaa alkavalle viikolle, leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna
Sanna
8 years sitten

Onpas kiva meikki! KW:n ripsari on vakuuttava. Oon löytänyt luonnonkosmetiikasta pysyvän ripsarin Dizaolta. Ripsari tuoksuu kahvin ja suklaan sekoitukselle. Saa pyöräillä tihkusateessa. Oon kunnon vuotosilmä, ja Dizao on eka turvallinen valinta. En ole ihan varma, yltääkö se KW:n tasolle tuhtiudessa… Ehkä joskus kokeilen KW:ta, ja onhan toi refill niin kova juttu! Kysymys kulmakynistä: onko Zuii mielestäsi paras ja miksi? Muita suosikkeja?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Kiitos Sanna 🙂 Tuo Dizaon ripsiväri kuulostaa todella hyvälle, minkä hintainen se on? Omille kulmilleni Zuiin Taupe -kulmaväri on ollut sävynsä ja pysyvyytensä puolesta ehdottomasti paras vaihtoehto. Tuo ruskean sävy ei taita punaiseen, kuten useat muut ruskeat kulmavärit tuppaavat harmillisesti tekemään. Sen lisäksi sen pää on hieman laattamainen, joten ei tarvitse pelätä että tekisi liian paksua viivaa.

Sanna
Sanna
8 years sitten

Se on noin 25 €. Tarkkaa hintaa en muista.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Kiitos tiedosta!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.